Καρατζαφερης στην βουλη για τον Παπανδρεου
...
- κυριε Παπανδρεου σας εχω φανταστει σαν τον Κοναν τον βαρβαρο , με σωμα μποντιμπιλντερ και σπαθι-
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Printable View
Καρατζαφερης στην βουλη για τον Παπανδρεου
...
- κυριε Παπανδρεου σας εχω φανταστει σαν τον Κοναν τον βαρβαρο , με σωμα μποντιμπιλντερ και σπαθι-
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Βασικα ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ γιατι δεν παιζουν μεσα στην πολη της ΝΥ, και ακομα και λιγο εξω που παιζουν ειναι sold out οποτε για να δω καποια συναυλια της περιοδειας θα πρεπει να τραβηχτω αλλου και δεν παιζει εδω που τα λεμε, ειανι σκοτωμα, κυριως οικονομικο, τα αλλα δε με νοιαζουν. Οσον αφορα την big four περιοδεια δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που λες... εχει στανταρ ημερομηνιες η Rust In Peace και μετα δε νομιζω να το συνεχισουν. Αυτο ομως που μπορει να κανω ειναι να τους δω απο Σεπτεμβριο που παλι δεν παιζουν μεσα στην πολη οι μαλακες αλλα παιζουν στο NJ οποτε οκ, ειναι διπλα, με SLAYER +TESTAMENT, οποτε δε θα φαω και στη μαπα τους εκσοντους.
Μια συναυλία Έξοντους θα σε έπειθε. Τόξικ Γουώλτζ. Αλλά τέσπα, και να μη παίξουν το Φαίβ Μάτζικς ή το Λουκρίτια, θα στενοχωρηθώ αλλά θα το ξεπεράσω. Σιγά που δε θα παίξουν τα καρακλασσίκ που θα έχουν δει και τον σκοτωμό από κάτω, στην Ελλάδα και ενώ πρέπει να κοντράρουν Σλέιερ και Μετάλικα να πούμε. Της πόρνης το κάγκελο θα γίνει!
Πλακα πλακα να δω Μαστειν με Μεταλλικα στη σκηνη μπονους εκτελεση Four Horsemen μλκ και να ψοφησω απο τα γελια. Θα ειναι ΕΠΙΚΟ.
17 είναι όντως πολλά, όμως είναι ακριβό το σπορ γενικά. Σε γυμναστήρια οι τιμές είναι πολύ καλύτερες αλλά η ποιότητα συνήθως μέτρια έως κακή. Σε σχολές χορού οι τιμές είναι τιμές μαθήματος χορού, μάξιμουμ 11 ευρώ δηλαδή, και συνήθως οι χορευτές που έχουν ειδικευτεί είναι καλοί. Τα γιόγκα κλάμπς είναι ακριβότερα και δεν είναι απαραίτητο πως αυτό αντανακλά στην ποιότητα. Παρόλα αυτά σημασία έχει τι επίπεδο ζητάει ο καθένας, τι τεχνική χρησιμοποιεί ο δάσκαλος και κατα πόσο έχει ή όχι meditation το πακέτο. Όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες (πχ τραυματισμοί) αν και υποτίθεται πως η γιόγκα είναι θεραπευτική, είναι σημαντικό να ενημερώνει κανείς τον δάσκαλο να το έχει στο νού του.
πρέπει να φύγω από την μπουρδελολογγίου, άμεσα.
μια παρεούλα που έχω πήγαμε για yoga σε ένα τέτοιο.
Spoiler
Χαχαχαχαχαχ :*****
Εν τω μεταξύ, κάθε φορά που βλέπω ποστ σου για κάποιο λόγο νομίζω ότι το κάνει το άβατάρ σου. Ίου.
@Queen: αν αξίζει, ας δώσω λίγα παραπάνω. Καλύτερα από το να πέσω σε άσχετο και να γίνει και ζημιά (εγώ έχω και διάφορα θέματα και δε με πολυπαίρνει να γίνει ζημιά).
εφυγα για αιγινα :hippy:
6 χαπάκια μαζί με το πρωινό. 17 συνολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μα πόσο γαμάει να είσαι νέος!!!
Καλημέρες -.-
Ζάχαρο, πίεση, νεφρά, καρδιά και....?
Σοβαρά τώρα, γιατί όλα αυτά αν επιτρέπεται;
Ένα χρόνιο νόσημα και αντιβιώσεις-παυσιπονα για να αποφευχθεί η μόλυνση απο μια μικροεπέμβαση που'κανα.
Άουτς. Περαστικά και χαρά στο κουράγιο σου.
Να'σαι καλά.