Δεν εχω ιδεα πως ειναι να εισαι με φιλους σου εξω και να μιλας για ενα παιχνιδι στον υπολογιστη με τις ωρες? Εξηγησε μου, τι ειναι αυτο ακριβως. Εκτος κι αν εννοεις οτι κραζω το WOW, κατι που δεν ισχυει.Quote:
Originally Posted by locust
Printable View
Δεν εχω ιδεα πως ειναι να εισαι με φιλους σου εξω και να μιλας για ενα παιχνιδι στον υπολογιστη με τις ωρες? Εξηγησε μου, τι ειναι αυτο ακριβως. Εκτος κι αν εννοεις οτι κραζω το WOW, κατι που δεν ισχυει.Quote:
Originally Posted by locust
re fantazzzma einai pio normal diladi na eisai me tous filous sou gia kafe kai na plakoneste gia to podosfairo, h an eiste oloi idia omada na milate gia afthn? Poia h diafora an to ena einai ston ypologisth kai to allo rl?
nai sto wow anaferomouna oti den exeis idea, pistepse me an asxoliosouna tha katalavenes oti exeis xilia pragmata na peis me tous filous sou otan vgeneis eksw
Quote:
Originally Posted by Atheist
σορυζ μωρη παλιοκυρία αλλά παραείσται τραγικοί εδώ στας αθήνας με το μείζων θέμα των μπαρζ..χάλια ποτό στα μισά μαγαζά,λίγο ποτό,μηδέν κέρασμα,κακός πάγος,κ τιμές για το διάολο...ε αι σιχτήρ χρυσό μου..
α,κ για να βρεις μπιφίτερ πρέπει να κάμεισ δέηση εις τον κύριο
Βασικα παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ωρα που ασχολεισαι με ενα καμμενο θεμα και το ποσο καμμενο ειναι αυτο. Βαριεμαι να το εξηγησω παραπανω, αλλα κι εγω εχει τυχει να συζητησω εξω με φιλους μου για καποιο παιχνιδι στον υπολογιστη, αλλα ποτε σε φαση "θυμασαι τοτε που ειχαμε κανει το εξης και ο ταδε ειχε σκοτωσει τον δεινα?". Εννοειται πως αν μιλησεις και 2 ωρες για ποδοσφαιρο εισαι καμμενος. Και βεβαια ο καθενας εχει την ελευθερια να μιλησει για οτι θελει και οσο θελει, απλα εγω το βλεπω λιγο χαμενο χρονο. Οπως και τον χρονο στο φορουμ βεβαια. :rofl:
ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΕQuote:
Originally Posted by irreligious
ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΕΔΩ ΚΑΤΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΕΔΩ
ποια σαλονίκη βρε σβουνιά,είμαι επαρχιώτης τρου βλάχος κ όχι μπουγάτσας...εμείς εδώ πίνουμε δωδεκάμισυ καφάσα μπύρες κ χάνουμε τον εγωισμό μας
:pink:Quote:
Originally Posted by irreligious
Είναι απλό το θέμα. Καφέ πας για να περάσεις καλά, να συζητήσεις με φίλους, κλπ. Και ένα πολύ μεγάλο μέρος των συζητήσεων στις περισσότερες παρέες αφορούν εξιστορήσεις κοινών εμπειριών. Αν τυγχαίνει αυτές να αφορούν το WoW, αυτό είναι συγκυριακό.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Κι εν πάση περιπτώσει, τι σας κόφτει, αφού περνάνε καλά όταν μιλάνε για WoW σε μια καφετέρια; Αυτός δεν είναι ο σκοπός, να διασκεδάσεις, όταν βγαίνεις έξω;
Είναι νορμάλ ένα κρυολόγημα και μια βουλωμένη μύτη να μου προκαλεί πόνο στο μάτι..? :|
Edit.. πως άλλαξε έτσι απότομα ο καιρός..? Χθες με σορτσάκι και φανελάκι, σήμερα φόρμα και φούτερ.. :cold:
wow
Με αυτά τα αρχικά ξέρω μόνο το αμερικάνικο επιφώνημα και την μακαρίτισα Wendy O Williams. πάλι καντιρού ντεν γκανταλαμπένει :?
world of warcraft.
παιχνίδι. όχι σαν κότσια ή πετροπόλεμο ή ποδόσφαιρο με μπάλα από πανιά.
ζεστη εχειQuote:
Originally Posted by Deniz
Άντε ρε που έχει εκεί κρύο, εδώ χτες (κ σήμερα) το βράδυ είχε 4-5 βαθμούς το πολύ.
fisikaQuote:
Για όλη αυτή την ιστορία περι wow:
Το παρανοικό δεν είναι να έχεις κοινές εμπειρίες από το ένα multi player και να τις συζητάς. Αν και δεν έχω παίξει ποτέ, το ίδιο θα έκανα όταν θα έβγαινα με την παρέα που θα παίζαμε, αν παίζαμε...
Το παρανοικό και κάργα σοφιστικό είναι να συγκρίνεις ένα online game με ένα άθλημα, βασιζόμενος στις ντοπαμίνες που αυτό παρέχει. Δηλαδη οκ συγκρίνεις έναν ελέφαντα με μια γατα επειδή έχουν 4 πόδια και ουρά...
Συγκεντρωθείτε....
ase pou i gata mporei na kimi8ei panw sou, enw o elefantas oxi.
ρε κ εγώ με συνάχια κ τέτοιες βλακίες ειμαι κ χθες ξύπνησα με αιμάτομα στο μάτι! τι παιζει εδω;Quote:
e to synaxi prokalei genika symforhsh stis anapnefstikes odous kai askei pieseis pou prokaloun ponokefalo i pono se aftia, matia klp...
Alla aimatwma prwth fora akouw....
πολύ δυνατά και απανωτά φταρνίσματα ή βήχας μπορεί να προκαλέσουν ρήξη αγγείων στο μάτι. Το έπαθε φίλος μου όταν ήταν μικρός και με ανατρίχιασε τόσο που το θυμάμαι
Πως ξαναμπαίνει κάποιος σε ρυθμούς δουλειάς μετά
από μια μεγάλη παύση; :|
έκανα εξαγωγή φρονιμήτη. Οπου ναναι περνάει η νάρκωση και αρχίζει ο γαμόπονος :dscared:
χαχαχαχα ολες οι καταρες του φορουμ επιασαν τοπο :brush:Quote:
Originally Posted by Candiru
ξεκουράζεται κανα 2μηνο πρώτα. αν και ούτε εγώ είχα αυτή τη δυνατότητα. ε, είναι ζόρι στην αρχή να μπεις στο ρυθμό της αληθινής ζωής. :?Quote:
Originally Posted by jimid
to xw pathei apo xerasma..Quote:
Kai enas gnwstos mou prosfata apo ton idio logo. Feugei meta apo ligo kairo siga siga.Quote:
Originally Posted by freak brother
The newest registered user is Nemesisofnikos
αχαχχαχ, attack of the clones
Se ligo 8a skasei muth kai o Este_ban
wx tha mou prixei ta arxidia pali o ilithios... :| :|
το είχα πάθει πιτσιρίκος απο ξέρασμα κ άλλη μια φορά απο λόγο που δε θυμάμαι, κ είχε φύγει εντός μίας (1) εβδομάδας. Όλα δείχνουν οτι θα ζήσω λοιπόν :touched:Quote:
Originally Posted by Blindgeo
Θενκς για τα χιντς εντι τιπς έβριμπάντι.
Μου έστειλαν αυτό παρακάτω. Χοντρό μου φαίνεται αλλά...όπως και να έχει πάντα πρέπει να προσέχεις το ποτό σου
Προσοχή!!!! Μια γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αρπάχτηκε από 5
ανδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις εκθέσεις του νοσοκομείου και της
αστυνομίας, την βίασαν πρίν την παρατήσουν.
Ανίκανη να θυμηθεί τα γεγονότα του βραδιού, δοκιμές αργότερα επιβεβαίωσαν
τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς μαζί με τα ίχνη Pohypnol στο αίμα της και
Progesterex, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρό χάπι αποστείρωσης. Το
φάρμακο χρησιμοποιείται τώρα από τους βιαστές στα πάρτι για να βιάζουν και
να αποστειρώνουν τα θύματά τους. Το Progesterex είναι διαθέσιμο στους
κτηνιάτρους για να αποστειρώνουν τα ζώα.
Υπάρχει η φήμη ότι το Progesterex χρησιμοποιείται μαζί με Rohypnol, το
φάρμακο βιασμών. Με το Rohypnol, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να το
ρίξουν στο ποτό του κοριτσιού. Το κορίτσι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα το
επόμενο πρωί, όλων αυτών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη νύχτα.
Το Progesterex, που διαλύεται στα ποτά εξίσου εύκολα, είναι τέτοιο που το
θύμα δεν συλλαμβάνει από τον βιασμό και ο βιαστής δεν ανησυχεί για να κάνει
τεστ πατρότητας που να τον αναγνωρίζει μήνες αργότερα. Τα αποτελέσματα του
φαρμάκου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ - είναι Μ*Ο*Ν*Ι*Μ*Α.
Το Progesterex σχεδιάστηκε για να αποστειρώνει τα άλογα. Οποιοδήποτε γυναίκα
παίρνει αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.
Οι νυφίτσες μπορούν να πάρουν αυτό το φάρμακο από τον καθένα που είναι σε
κτηνιατρική σχολή ή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Είναι τόσο εύκολο, και με
το Progesterex πρόκειται να γίνει έξαρση του παντού στα πανεπιστήμια.
Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχουν ακόμα και sites στο internet λέγοντας στους
ανθρώπους πώς να το χρησιμοποιήσουν. Παρακαλώ διαβιβάστε αυτό σε οποιοδήποτε
ξέρετε, ειδικά στα κορίτσια. Να είστε προσεκτικοί όταν είστε έξω και να μην
αφήνετε το ποτό σας αφύλακτο.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΕΝΝΟΕΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ.
κτηνιατροι/βιαστες...
α ρε T-Bag που σας χρειαζεται
t-bag????Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
βιαστης που εσφαξε κτηνιατρο
μόνο που ο φίλτατος VD δεν θα γίνει στόχος χλευασμού παρολο που αυτό ήταν ολοφάνερα φάρσα. :D
αυτος δεν προσπαθει να το παίξει έξυπνος όμως
συμπάσχουμε μαζί του και τον συμπονουμε
σε τι να το παίξω έξυπνος;Quote:
Originally Posted by enitharmon
Ναι ρε παιδί μου, ξέρεις... υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός ατόμου που έκανε ένα λάθος και ενός ατόμου που συστηματικά είναι προδιατεθειμένος να δεχθεί οτιδήποτε, ακόμη και προφανείς φάρσες, επειδή αυτό επανεπιβεβαιώνει τα πιστεύω του.Quote:
ποιά ήταν προφανής φάρσα; Αφού και τα δυο τελευταία ξεγέλασαν ακόμα και τους αντμινιστρέητορς οικολογικών σάιτ και στο κάτω κάτω δεν ήταν και κακόβουλες φάρσες, το ένα ήταν πολιτικοποιημένη φάρσα (σελλ) και το άλλο μαι αθώα προσπάθεια για μείωση κατανάλωσης.
Το ότι η πηγή είναι e-mail είναι μία καλή αρχή. Έπειτα, είχαν όλα τα κλασσικά σημάδια: αναφορά τυχαίων περίπου-σχετικών ονομάτων, κάποιου είδους προτροπή να διαδωθεί η είδηση, κλπ.Quote:
Κάποιες γνώσεις είναι εξεζητημένες και είναι λογικό να δημιουργείται σύγχηση (πχ. αυτό που πόσταρε ο verdict έχει αναφερθεί ξανά και είχε εξηγηθεί από τον Dr. Death γιατί δεν είναι δυνατό να υπάρχει τέτοιο φάρμακο). Αλλά, αφ' ενός με την Shell είναι ξεκάθαρο πως μίας τέτοιας μορφής διαμαρτυρίας δεν μπορεί να μειώσει την τιμή της βενζίνης (λόγω της κρατικής ρύθμισης των τιμών) και με την Blackle απλά χρειαζόταν να ανοίξεις το link για να δεις ότι δεν έχει επίσημη σχέση με την Google.
Επίσης, αυτό που αναφέρεις ως "αθώα προσπάθεια για μείωση κατανάλωσης", σου πέρασε ποτέ από το μυαλό πως το όλο chain mail ήταν προσπάθεια διαφήμισης της Heap Media, ελπίζοντας πως υπάρχουν αρκετά αφελείς άνθρωποι να διαδώσουν την "είδηση";