-
Ειναι 1 και τεταρτο κι επειδη χθες μαλακιστηκα ολη μερα, τωρα, και αφου εκατσα απο 9 μεχρι 12 για να κανω μια μεγαλη εργασια Αστροφυσικης, πρεπει να κατσω να κανω μια μικρη εργασια διαρκειας μιας ωρας πανω σε Αστροφυσικη και αλλο ενα διωρο για να αντιγραψω κατι ασκηεις Ηλεκτρομαγνητισμου να τις παραδωσω... πωωωω βαριεμαι ελεεινα. Ωραια η Νεα Υορκη και θα δω και Πρωκτομεν σε ενα διμηνο, αλλα θυμηστε μου γιατι επελεξα να ειμαι ακομα φοιτητης? Τοσα χρονια δεν εμαθα? :P
-
Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει από κάτω, αλλά για να ξύπνησα στις 8 ενώ κοιμήθηκα στις 3, και έχω και κλειστά πατζούρια, συμβαίνει κάτι ηχηρό.
Έχουνε βαλθεί να σπάσουν τα πάντα από κάτω, ακούω βαριοπούλες και τζάμια να σπάνε και δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται οπότε πάω 2' μια βόλτα κάτω κι επιστρέφω.
edit: ο μαν ο τυπογράφος μάλλον κάνει extreme makeover, εγώ τι φταίω όμως.
πάω να φάω πρωινό, αυτό το σπίτι ποτέ δεν θα ησυχάσει.
-
Περασαν 10', λετε να παθε τιποτα?
-
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα μυθιστόρημα στο οποίο ο Keeper of the 7th son θα ψάχνει τον τάφο αυτού που ανακάλυψε τα κοΥστούμια και αφου τον βρει, θα επιδίδεται σε ανελέητα νεκροφιλικά όργια. Στα σίκουελ θα αναζητεί τους αντίστοιχους για γραβάτα και πουκάμισο.
Καλημέρες.
-
-
Από τη βαρεμάρα μου στη δουλειά τις 2 τελευταίες μέρες, ξέθαβα παλιά ποστς, και συγκεκριμένα ποστ πικς και τα ρέστα :labiri:
-
-
Quote:
Originally Posted by
locust
βρήκες τίποτα καλό?
:fear: βσκ θυμήθηκα εποχές irc, επίσης συγκινήθηκα με τις αντιδράσεις αρσενικών σε συγκεκριμένες users :touched:
Αυτά. Όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας μου ξεθάψει κανένα παλιό κουτσομπολίστικο θρεντ γιατί Βαριέμαι.
-
ΜΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
-
ω θε μου δωσε μου δυναμη σε παρακαλω
-
-
Τι έγινε ρε παιδιά. Προς τι οι επικλήσεις στα θεία ?
-
Φτυχίο, επιτέλους :touched:
-
-
Συγχαρητήρια!
Πάω να ξεκινήσω την ερωτική νουβέλα για το Ραστ ιν Πις.