Νατα μαααααςςςςς :rofl: :touched:
Printable View
Νατα μαααααςςςςς :rofl: :touched:
loipon
epestrepsa..
osoi den me 3eroyn eimai apo palia edw,
kolima moy i moysiki kai oi pics
kai genikoera ala discussions
soyvlaki den trww kanw diaita
ayta
ειχες παει για τσιγαρα?
χερονλίσιν kairo exeis na peraseis apo to picture thread. ftiakse ena skalwtiko afierwma sto gore kai ORMA!
Μαλλον ετσι ηθελε να τελειωσει τη σκεψη του
Γυναίκα λέγεται το γύρω - γύρω από το μουνί ρε.
Αγαπητε Λεπιδα, οταν δλδ καποιος λεει "γαμιεται το μουνι της μανας σου" κανει λαθος ετσι? Υπαρχει νοηματικο κενο στην εκφραση.
ωχ ωχ ωχ
δεν είναι γκόμενα λέμε. γάμα του το σπιτάκι άφοβα.
Ποιος ο λογος να αρπαχτεις αγαπημενε Λεπιδα. Η ερωτηση μου ηταν γενικευμενη απορια (μιας κ απο την μεχρι τωρα πειρα μου εδω μεσα ειδα πολλες ανταλλαγες τετοιων ευγενων φιλοφρονησεων, κ ειπα να μα8ω να τις χρησιμοποιω κ εγω) κ εσυ διαλεξες να την παρεις προσωπικα. Με ρεγουλα η μυγουλα, ετσι? Θα κανεις ρυτιδες.
Κ εαν τα υπολοιπα ΜΟΥΝΙΑ εδω μεσα το ανεχονται να τις αποκαλεις ετσι, ειτε επειδη μπορει να ειναι αρκετα βλαμμενες για να γουσταρουνε, ειτε επειδη νομιζουν πως δεν εχουν αλλη επιλογη, δικο τους προβλημα. Εγω δε γουσταρω κ εαν σε ενδιαφερει εστω κ λιγο να σε παρω εαν ποτε χρειαστει στα σοβαρα να προσεχεις τι λες. Γκεγκε, μαι ντιαρεστ Λεπιδα?
Καλωσήρθες Syltty, θα σε παρακαλούσα να είσαι ευγενική* απέναντι στον κύριο Ρέηζορ όμως.
*όπου ευγενική = να δέχεσαι τις προσβολές του γαμώ
Για να τον ψαρώσεις ξεκίνα να ποστάρεις εικόνες όπως
http://www.stanleytools.gr/images/ASSISTtape5X25.jpg
ινβ4 κύριος Ρέηζορ μέχρι τα 1000 ποστ.
:thumbsup:
παρε με με το καλο και ολα οκ.
Αντε βρε ηλιθιε ψευτομαγκα :razz:
Happy end. Εξαιρετα! :-D
3 σελίδες γεμάτες με εξαίρετης ποιότητας posts καλωσορίσματος, μόνο και μόνο επειδή μία κοπέλα έκανε register.
Το ER που αγαπήσαμε και αγαπάμε ακόμα :touched:
Welcome Syltty, είμαστε μία ωραία μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια
:pingpong:
η οποία συνέχεια μεγαλώνει
Μα είναι σκέτη κάβλα η άτιμη με τις ματάρες και τα μαύρα ρούχα (αν κρίνω από το άβατάρ της)
Δεν ειναι τυχαιο το αβαταρ.
egw nomizw pws i silvia den einai panw apo dekaksi ante via dekaefta k eimai sigouros oti diavazei miki maous. leei to razor lepida as poume
Τσακαλι!
Αλόχα!
τελικά έκανε ότι του είπε ο ξυράφιας 8)
ωπα καμάκι
θα κρατάω log :P
ALoha....
First Post :p
ante poulo :headbang:
για τους λεουρες
εχχχμμ, εδω ειναι το θρεντ που χαιρετας τα καινουρια μελη κι αυτα χαιρονται? αν ναι, ηρθα σωστα.
καλη μερα κι απο μενα.
Βασικά εδώ είναι που σας διαολοστέλνουμε άρα καλά ήρθες.
Welcome to our newest member, Elenitsa!!
Εγινε και το ηαρ κοσμοπολιταν.