Θα παίξουμε κανά σοβαρό στοίχημα;
Σουηδία λέει φαβορί, γνωρίζουμε τίποτα;
Printable View
Γκουρούδες του στοιχήματος, μπορεί άραγε να είναι μια πετυχημένη συνταγή το γνωστό κόλπο στο κόκκινο μαύρο στο καζίνο, το να διπλασιάζεις τη χασούρα σου στο επόμενο στοίχημα;
Συγκεκριμένα παίζοντας συνεχώς Χ σε μια ομάδα που είναι γενικά της ισοπαλίας. Και επειδή το Χ σου δίνει τα τριπλά, να μη χρειάζεται να ποντάρεις τα διπλά μετά από χασούρα, παρά μόνο στο τέταρτο σερί στοίχημα (αν στα προηγούμενα έχεις πάρει τα @@ σου) να βάλεις ελαφρώς κάτι παραπάνω από το αρχικό.
Πχ διαλέγουμε εντελώς τυχαίως τον μεγάλο 'Αρη της καρδιάς μας που πέρσι μας κέρασε πολλές ισοπαλίες με λιμά.
Ποντάρουμε 10 ευρώ στο Χ την πρώτη αγωνιστική χάνουμε
Άλλα 10 τη δεύτερη χάνουμε
Άλλα 10 την τρίτη χάνουμε (εννοείται οτι κερδίζει η Αρειανάρα)
Την τέταρτη ποντάρουμε 14 ευρουλάκια επί 3 που είναι πες το Χ παίρνουμε 42, 2 ευρώ στην τσέπη.
Αν γίνει αυτό παράλληλα με 3-4 ομάδες κάνουμε κάτι; Ντάξει ξέρω πρέπει να έχουμε μεγάλη κάβα....
Για πείτε.
τοχει εξηγησει ο Γεωργιου αυτο που λες αλλα δεν βρισκω το βιντεο
νομιζω οτι τον ειχανε παρει τηλ μετα απο κατι μερες να του τον καταρριψουν
ψαχτο και γκουγλ
http://www.betdays.com/7577.html
http://www.society.real-e-money.com/...i/14--trading-
http://www.infobeto.com/forum/f12/sy...92/index5.html
μεταξυ μας ξερεις κανενα που μακροχρονια κερδιζει απο το στοιχημα η' δεν το χουν σκεφτει οι μπουκ και να μην εχουν διασφαλιστει
θες μπατζετ και κωλοφαρδια οπως το βλεπω το συστημα
Όχι, στάνταρ ο μακροχρόνια παίχτης είναι χαμένος.
Το δεύτερο λινκ το είχα διαβάσει εδώ μέσα και στις λίγες φορές που το δοκίμασα ίσως ήμουν λίγο κερδισμένος.
Πάντως αν έχεις όπως προείπα μια σεβαστή κάβα, ε δε μπορεί, θα σου κάτσει, δε μπορώ να καταλάβω που θα στραβώσει το θέμα, σε 10 σερί παιχνίδια χωρίς Χ; Και πάλι, ο άλλος στο πρώτο λινκ λέει οτι διπλασιάζεις μετά από χασούρα, πράγμα που δε χρειάζεται γιατί παίρνεις επί τρία στο Χ.
Ο Γεωργίου υποστήριξε πολύ αυτό το σύστημα και στο ραδιόφωνο πριν και κατά τις πρώτες μέρες του Euro. Τον έπαιρναν πολλοί τηλέφωνο μέχρι και την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής και τον ευχαριστούσαν. Από την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής και μετά όμως, 15 παιχνίδια σύνολο, υπήρξαν μόλις 2 ισοπαλίες. Κάνε τους υπολογισμούς σου.
Τώρα από κει και πέρα, insider's info, οι εταιρείες τα γνωρίζουν αυτά τα συστήματα και έχουν καταχωρημένους τους τρόπους παιχνιδιού του κάθε πελάτη τους, ακόμα πιο πολύ αν ο πελάτης κερδίζει. Σε αυτήν την περίπτωση μειώνουν όσο μπορούν το ποσό που μπορεί να στοιχηματίσει κάποιος. Αν φυσικά παίζεις απλά σε πρακτορείο τότε δεν υπάρχει πρόβλήμα.
και οπαπ νομιζω υπηρχε οριο στο ποσο που μπορεις να πονταρεις
εχω και χρονια να παιξω οπαπ
για κανε μια δοκιμη και ενημερωσε αν πιανει :D
στο παραδειγμα σου
στο παραδειγμα σου αν δεν κατσει χ και την 4η εκει τι κανεις;Quote:
Ποντάρουμε 10 ευρώ στο Χ την πρώτη αγωνιστική χάνουμε
Άλλα 10 τη δεύτερη χάνουμε
Άλλα 10 την τρίτη χάνουμε (εννοείται οτι κερδίζει η Αρειανάρα)
Την τέταρτη ποντάρουμε 14 ευρουλάκια επί 3 που είναι πες το Χ παίρνουμε 42, 2 ευρώ στην τσέπη.
Αν γίνει αυτό παράλληλα με 3-4 ομάδες κάνουμε κάτι; Ντάξει ξέρω πρέπει να έχουμε μεγάλη κάβα....
πρεπει να κυλισουν και καπως οι αγωνες να δεις ποιες κανουν τα χ και να πονταρεις μονο αυτες
αλλη μαλακια αν πχ ο αρης εχει πολλα χ γενικα ε κι ο μπουκ δεν ειναι και μαλακας να σου δινει 3 αποδοση το x
αν στο 4ο που πιασεις δινει 2,70 παλι στο μειον εισαι
γεωργιου σουλεγε και καλα νομιζω π,χ βαζεις
1 - 10
2 - 20
3 - 40
4 -80
αν σου κατσει την 4η με χ στο 3 ναχεις καποιο κερδος
περσι κοιτουσα κατι β εθνικη ελλαδα τα under ερχοντουσαν για πλακα
ε πηγαινα να παιξω και διναν κατι ξεφτιλα τελειως αποδοσεις και σαναγκαζε να βαζεις πολλα ματς
ε και του πουστη ενα τοχανες
δεν τους πιανεις τους μπουκ επιστημη
Θεωρώ ότι είναι μαλακία τέτοιου είδους συστήματα σε διοργανώσεις σε αυτό το επίπεδο.
Τέτοια πράγματα "νομίζω" έχουν κάποια βάση σε μαραθώνιους , όπως τα εθνικά πρωταθλήματα , και αυτό με αρκετή μελέτη.
Στα της τακτικής , είχα έναν τύπο που έπαιζε με τις αποδόσεις (και τις 3) και το στατιστικό τους.
π.χ 1.70 - 3.20 - 2.40 , και σου έλεγε ότι σε τέτοιο συνδυασμό σε αυτό το πρωτάθλημα ο 1 έχει κάτσει 20 φορές στις 120 , το Χ 80 και το 2 20 φορές.
Γενικά ξέρω ότι κονόμαγε μεροκάματο καλό, αλλά έχω κρατήσει την ατάκα του συγχωρεμένου του Παππού μου που έλεγε "ο πίνων μεθάει και ο παίζων χάνει"
Καριολα ΑΕΚ σημερα βρηκες να κερδισεις; εχω πιασει τα αλλα 2 χ και την περιμενω χ για να παρω 110 ευρω..με 8. πηρα 20 τελικα.
σημερα μια πολύ ωραία μερα με συνολο 100 ευρω κερδος - δηλαδη τα σπασμενα ενα μηνα τα πηραμε πισω - με ακριβες σκορ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ! (2 ευρω πονταρισμα) και μερικά αλλα όμορφα.
Τέλος η betfair στην Ελλάδα
Με λύπη μας, σας πληροφορούμε ότι, από τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012, δεν θα παρέχουμε, πλέον, υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων σε πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Τούτο οφείλεται σε απόφαση της ελληνικής Επιτροπής Παιγνίων, η οποία περιλαμβάνει διατάξεις για την επιβολή χρηματικών και ποινικών κυρώσεων σε βάρος παρόχων υπηρεσιών τυχερών παιγνίων, που εξακολουθούν να λειτουργούν στην αγορά. Συνεπώς, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα προϊόντα μας από πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Αυτό επηρεάζει όλα τα προϊόντα σε όλες τις πλατφόρμες. Η Betfair θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Ένωση Τυχερών Παιγνίων Εξ Αποστάσεως (Remote Gambling Association) για να επηρεάσουμε θετικά για τη θέσπιση νομοθεσίας, η οποία να επιτρέπει τον υγιή ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά.
Γενικά επικρατεί ένα μπουρδέλο και κανείς δε ξέρει τί γίνεται. Έχει βγει μια απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως που παρουσιάζει τα πρόστιμα προς όλους, ακόμα και προς τους παρόχους ίντερνετ που επιτρέπουν την πρόσβαση σε εταιρείες στοιχηματισμού χωρίς ελληνική άδεια. Και όλα αυτά μπαίνουν σε ισχύ από 5 Δεκ και μετά.
Δεν είναι μόνο η Betfair αλλά και άλλες εταιρείες που έχουν κάνει παρόμοια ανακοίνωση. Ποιοί έχουν άδεια; Η Sportingbet, η Paddy Power, και 22 άλλες εταιρείες που δημιουργήθηκαν σε μια νύχτα και ουσισστικά είναι παράνομες και αμφίβολες και ας έχουν άδεια. Προς το παρόν η κυβέρνηση αρνείται να δώσει άλλες άδειες καθώς προέχει η ιδιωτικοποιήση του ΟΠΑΠ και προσπαθούν να διατηρήσουν τα πλεονεκτήματα του όσο μπορούν.
παίζει κάπου το νούμερο του Φ.Ε.Κ ?
ΕΔΩ είσαι. Στο τέλος έχει λινκ.
Α, επίσης, όσοι έχετε αρκετό υπόλοιπο στους στοιχηματικούς λογαριασμούς καλό είναι να ζητήστε ανάληψη και να τα μεταφέρετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό γιατί σύμφωνα με το νέο νόμο οι τράπεζες δε θα μπορούν να δέχονται καταθέσεις από στοιχηματικές εταιρείες χωρίς ελληνική άδεια. Μόνο sportingbet και paddypower έχουν άδεια αλλά δε ξες τί γίνεται οπότε καλού κακού να τα μεταφέρετε μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.
Art In Haste είναι υπάλληλος Bwin; :P
Επίσης έχουμε κανα νέο για την όλη κατάσταση; Εμένα μόνο η Betfair μου έστειλε το γνωστό mail αλλά κάτι πήρε το αυτί μου ότι η Bwin έστειλε σε μερικούς πως θα συνεχίσει κανονικά.
Όχι.
Για bwin δεν έχω ακούσει κάτι, θα ρωτήσω και θα σου πω. Λογικά όλες οι εταιρείες θα στείλουν μέηλ κάποια στιγμή, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι μπαγλαμάδες που κινούν τα νήματα για κάθε εταιρεία στην Αθήνα. Αυτοί που κάνουν την δουλειά τους ενημέρωσαν τα κεντρικά και γίναν οι κινήσεις, αυτοί που δε κάνουν έχουν τον φραπέ και το τσιγάρο στο χέρι και λένε εντάξει μωρέ, Ελλάδα, κάτσε να πάει 5 Δεκ και βλέπουμε τί θα κάνουμε. Πάντως όλοι τους δουλεύαν με το ίδιο σκεπτικό πέρυσι όταν βγαίναν οι άδειες και μείναν με το πουλί στο χέρι τώρα.
Πάντως ξέρω πως κάποιες εταιρείες προσπαθούν να αγοράσουν κάποια από τις 22 ότιναναι άδειες που έχουν δωθεί και να επανέλθουν στην αγορά με αυτό το τρόπο.
ετσι εχω ακουσει και γω. εμενα παντως δεν νομιζω να με πιανει.εφαγα περσι τα χριστουγεννα το κλείσιμο στην Δανια. απλά θα υπάρχει στα ελληνικά το σαίτ της μπετφεαρ πχ; βαριεμαι να το γυρναω στα δανεζικα. αν και πιστευω οτι θα ξανανοιξουν μολις πουληθει ο ΟΠΑΠ.
Το σκεπτικό είναι πως μόλις γίνει η πώληση θα ξαναδωθούν άδειες, ναι.
Άτομ, τον λογαριασμό της betfair τον άνοιξες από Ελλάδα ή Δανία; Η επιλογή σαν γλώσσα θα παραμείνει αλλά αν τον είχες ανοίξει από Ελλάδα πιθανότατα να κλείσει. Βέβαια βλέπουν και το IP σου και εφόσον είναι Δανίας να το κρατήσουν. Απλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να το κλείσουν, αν είναι ελληνικός, και να χρειαστει να επικοινωνήσεις μαζί τους να τους πεις πως μπαίνεις από Δανία και να στο ξανανοίξουν.
οχι Δανία πρέπει να τον άνοιξα. και με δανέζικη τράπεζα
είναι συνδεδεμενος. απλά έχω κανα 250 και λέω να τα τραβήξω στο μονειμπουκερ και βλέπουμε..
σκέφτομαι και μία αγγελία για γιβραλταρ που βρηκα... ξέρεις. γκρικ σπικινγκ γκειμινγκ ασοσιειτ...λέω να στείλω αν και μου λείπει εμπειρία απο καστομερ σερβις..κλπ. έτσι για την φάση.
Δεν θα έχεις πρόβλημα τότε.
Καλή τύχη με την αγγελία και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε, και όταν μάθεις ποια εταιρεία πες μπας και μπορούμε να σπρώξουμε.
τέλος εποχής ρε πούστη . τέρμα τα τετραγωνάκια να αναβοσβήνουν
Bwin update:
Προσπαθεί να διατηρήθει στην αγορά με κάθε κόστος μου είπαν, θα δείξει τι σημαίνει αυτό.
Πραγματικά τέλος εποχής με την Μπετφερ. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να "παίξω" σε άλλη εταιρία, πόσο μάλλον στον βρωμοΟΠΑΠ.
Spoiler
παει και η expekt.
Η expect ανήκει στην Betclic, λογικά το ίδιο θα γίνει και με την bet-at-homε που ανήκει και αυτή στο ίδιο γκρουπ.
Mόνο ΟΠΑΠ παιδιά.τόσα χρόνια δίπλα σας.
Δεν έχω βρει μια τέτοια αναφορά στα κείμενα που παρουσιάζει αλλά... Απόλυτο μονοπώλιο στον ΟΠΑΠ και το διαδικτυακό στοίχημα από 1/1/2013 και η αναφορά που κάνει στο άρθρο για το 2020 είναι γνωστή εδώ και χρόνια και αναφέρεται στα καταστήματα και μόνο και όχι στο διαδικτυακό όπως γράφει το άρθρο.
Έχει δοκιμάσει κάνεις να συνδεθεί στο στοιχηματικό του λογαριασμό σήμερα; Υποτίθεται πως ξεκίνησε η απαγόρευση.
εγώ sportingbet και πόνταρα κανονικά (καλό κουβά)..επίσης η sportingbet χτες μου έστειλε e-mail που μου έλεγε ότι είναι αδειοδοτημένη και να κάνω κατάθεση με 10% bonus. "Η Sportingbet.gr, παρούσα σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και λειτουργώντας νόμιμα* στην Ελληνική επικράτεια, προσφέρει πάνω από 150 ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Champions League. Κάνε την κατάθεσή σου σήμερα Τρίτη 4/12 και θα λάβεις 10% μπόνους για να απολαύσεις τις κρίσιμες αναμετρήσεις! "
Μάλλον έπρεπε να τονίσω για πέρα από Sportingbet και PaddyPower για τις οποίες έχουμε πει πως έχουν άδεια....
bwin έκανα κανονικά log in, δεν είχα χρήματα να δοκιμάσω ποντάρισμα.
Οκ, οπότε δεν έχουν μπλοκαριστεί. Γκράθιας.
νομίζω όλοι παίζαν κανονικά. από κάτι σάιτ με τσατ που είδα. +20 σημερα.χε
H bwin έβγαλε ανακοίνωση πως δεν αναγνωρίζει τον ελληνικό νόμο γιατί πάντα υπερισχύουν οι νόμοι της Ε.Ε. και σύμφωνα με αυτούς είναι νόμιμη και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες σε παίχτες στην Ελλάδα. Το ίδιο και η bet365 afaik. Η Interwetten το έκλεισε, όπως και ο William Hill. O δε William Ηill έλεγε τα ίδια με bwin κλπ αλλά το γύρισε γιατί κάπου στο όλο θέμα του νόμου λέει πως όσες εταιρίες αποφασίσουν να πάνε κόντρα τώρα, θα μπουν σε "μαύρη λίστα" που δε θα μπορούν να πάρουν αδειοδότηση μετά όταν θα τις δίνουν. Ή κάτι τέτοιο.
Καλά εδώ που τα λέμε η Ε.Ε δε παίζει να το αφήσει έτσι ώστε να κάνει μονοπώλιο ο ΟΠΑΠ. Θα τους βιάσει αργά ή γρήγορα, απλά θέλει κάποιες μέρες για να γίνει η όλη διαδικασία και ακούγεται πως η πώληση ΟΠΑΠ μπορεί να συμβεί στο ενδιάμεσο. Σε φάση έγινε επίτηδες το timing γιατί τώρα θα γίνει το όλο σκηνικό.
Α, και
http://www.sentragoal.gr/article.asp...ubid=129233013
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia...a.2037767.html
http://news247.gr/eidiseis/politiki/...3.2038345.html
http://www.gazzetta.gr/giannis-georg...lioy-ston-opap
Βασικά χθες βράδυ έμαθα πως η bwin αγόρασε τελικά μια από τις άδειες που είχαν δωθεί.
Μετά από στοπ της Ευρωπαϊκης Επιτροπής, η αγορά ξανανοίγει μέχρι τον Απρίλιο...