Quote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
σωστός συνδυασμός :dfinger:
Printable View
Quote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
σωστός συνδυασμός :dfinger:
ω ναι
γενικα αχνιστο ψαρι με μαρουλι μιαμ μιαμ :dcontent:
2 κουραμπιέδες και 1 μελομακάρονο. Πάντα όταν τα βλέπω δεν μου κάνουν καθόλου κέφι, αλλά όταν φάω ένα απο δαύτα, δεν σταματάω.
http://www.bgc.bris.ac.uk/cakes/jl-s...-jam-cream.jpg
nai auto tis CHIPITA
:puke:Quote:
Originally Posted by asimoulis
Φερέρορ Ροσερ και χαβιάρι Μπελούγκα.
ψήνουμε σουβλάκια,τα βουτάμε στη σάλτσα του κοκκινιστού που υπήρχε στη κατσαρόλα,ψήνουμε πιτες,τυλίγουμε
και είναι ωραία,πολύ ωραία
μαύρο ψωμί με το καλύτερο μέλι του κόσμου
To opoio einai?
αυτή τη στιγμή δεν τρώω κάτι.
Quote:
Originally Posted by Roswell47
Απο τα δάση της ορεινής Ναυπακτίας...απίστευτο κ εννοείται καμμία σχέση με τις αηδίες τύπου ''αττική'' και τέτοια..
Τρώω καθημερινά εδώ και κανα τρίμηνο και μπορώ να πώ ότι είναι καλύτερο απο κοκαϊνη
κοτοπουλαδες :dcontent:
Koita, epeidh k egw eimai poly tou meliou, 8elw info gia to pou 8a to brw.Quote:
Originally Posted by irreligious
μμμ,σε μαγαζιά στας αθήνας δεν έχω ιδέα..αν θες σου φέρνω πάντως μετά τις γιορτές
Κιοφτέδες με κόκκινη σάλτσα και λαζάνια. :D
einai ligo upervoliko alla,
melomakarono me merenda!
"ligo ipervoliko"
ε, αν σκεφτείς ότι σ' αυτήν τη χώρα υπάρχει ανώμαλη που τρώει μπιφτέκια με μερέντα, στέκει το "λίγο υπερβολικό".
Να φτιάξετε τοστ με μερέντα.. γιαμ :!:
:shock:Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
diladi den exete faei apo auta ta melomakarona apo kati fournous me gyro gyro sokolata?
auta pou xo spiti einai giagias made kai eipa na prostheso ligi sokolata monos mou!
+ :puke:Quote:
Originally Posted by Scarbaf
λεζβία είσαι μωρή;
Δεν γκσερω για σας,εγω παντως καβλωσα.Quote:
Originally Posted by lab
μια ερώτηξις έκανα :!:
i'm terribly sorry, it won't happen again :!:
Sfinotouvlaka, ektos apo prwths taksews spammer :!: eisai k blakas :!:
:!:
Μία τελείως ανώμαλη κοτόπιτα.
Στον στρατό πάντως υπήρχαν κάποιοι τύποι που τρώγανε ψωμί με βούτυρο και από πάνω μερέντα. Και λέγανε ότι γαμούσε και κάποιοι άλλοι από περιέργεια δοκίμασαν και λέγανε κι εκείνοι ότι γαμούσε. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα πάντως. :!:
:shock:
:shock: dokimase. apo mikro paidi trww k dn exw pa8ei kati. hah :PQuote:
Originally Posted by eleventh guardian
kala auto den ine sigouro.
pantos gamei.
ke pio poli gamei an to psomi ine zestouli-zestouli.
πιο πολύ γαμεί ένας φρεσκοκομμένος,ζουμερός ανανάς !!!
Xoirina soublakia (kalamakia gia tous A8hnaious) me patates thganhtes kai pswmi apo ton Axillea.
δε ξερω τι λετε, αλλλα εγώ μολις έφαγα μοσχάρι σελινάτο κ εχω βαρύνει τοσο όστε να μη τη παλέψω αλλες 2 ωρες στη δουλεια.
θέλω κ γώ δουλειά που να μπορώ να τρώω μοσχάρι σελινάτο
skata. pao ergastirio.
den to trww twra, alla dokimasa apo to fagaki pou molis eftia3a ke pragmatika me 8aumasa gia alli mia ofra.
mpravo mou.
ftou mou.
ftou mou!!!
Εβερεστ λευκη μπαγκετα, τυρι, γαλοπουλα, καπνιστο χοιρινο, ντοματα, αυγο (το πιπερι πανω στο αυγο, μαγεια) και το συστατικο κλειδι, τυρι PHILADELPHIA. Απολαυση.