δυστυχώς δεν οδηγούσα εγώ και φεύγαμε εκείνη τη στιγμή. ξαναγυρίσαμε για να χαιρετίσω αλλά δεν κοίταζες μουνάκι και νόμιζα ότι δε με είδες. ύπουλος.
!
τεσπα, ωραία η ναύπακτος.
Printable View
@ πανκη...ξερεις τον Πασχαλη ρε??? με το βανακι
Ωραίο πράγμα να μην έχεις κινητό τελικά. Κρίμα που δε θα κρατήσει πολύ.
Τρομερή εξελιξη το Album Reviews. Ανοιχτηκε και σε ντεμο και EP. Τελεια.
Εκει μεσα ή θα χει κριτικες του στυλ "Νορβηγίδα one woman band που παίζει εξωτικές μπανανίστικες μελωδίες, προτιμήστε το θα με θυμηθείτε γιατι είμαι ψαγμένος και γαματος."
Ή θα έχει τίποτα, "Το μεταλ ζει με διαμαντια στην καρδια μας που βγήκαν πριν 20 χρόνια και το καυτο ατσαλι χυνει τον κωλο σας, η τεχνική καταρτιση τους δεν ξαναματαξανασυναντηθηκε"
Spoiler
Eχω μεγαλο νεο.
http://www.yupi.gr/gossip/c9469/Efh_8wdh.html
...Quote:
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρχικά προσπάθησε να πέσει σ' ένα σιντριβάνι αλλά μόλις διαπίστωσε πως το βάθος δεν ήταν αρκετό για να πνιγεί επιχείρησε να αυτοκτονήσει αγγίζοντας τα καλώδια του φωτισμού.
Αννοκ έχει ελεύθερο χρόνο ε;
E, προφανως την ωρα που πεταω τη μαλακια μου εχω τελειωσει απο καποια δουλεια η κανω διαλειμμα.
ma kala dn vgaineis eksw? dn perpatas se pezodromio? dn ginetai na min sou exei tyxei na exeis argisei gia to sfragisma kai na vrexei kai na piganeis me 6i kai na petyxeis trelo didymo me ta psonia tou masouti na pigainoun san zakia kai na exoun piasei OLO to pezodromio kai na min mporeis na peraseis! MA POU ZEIS?
ps:mlka nasum otan eixa dei to video me to tragoudi tou typa sto avatar sou mou eixe kollisei i melodia kai to tragoudousa 2 meres! :S
Ήρθε και για μένα η ώρα να κάνω το μεγάλο βήμα στη ζωή μου. Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, ζήτησα γνώμες και ύστερα από καιρό αισθάνομαι πια έτοιμος να κάνω αυτό που για πολλούς θεωρείται φυσική εξέλιξη, για κάποιους άλλους κατάντια, που σίγουρα όμως είναι ένα ακόμα βήμα προς την πνευματική ενηλικίωση.Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί μου συμφορουμίτες....
ταντάν.
Θα μαγειρέψω ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ μόνος μου :dfinger:
Σε πατάω και στη μαγειρική, έχω φτιάξει κοτόπουλο με πιπεριές! :headbang:
Αμνήζιακ τα σπας....
ρίξε και λίγη πράσινη πιπεριά μέσα αν έχεις, γαμεί.
Εγώ μόλις έκανα φακές, πάω να μασαμπουκιάσω.
Θα τα καθαρίσεις κιόλας; (χρησιμοποιώντας αγνό ΑΤΣΑΛΙ εννοείται)
Ραπαράια παπάρια, κοτόπουλο φτιάχνουν και οι ΣΤΟΝΕΡΑΔΕΣ. Στα λαδερά φαίνεται ο ΑΝΤΡΑΣ, εγώ αυτό ξέρω.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τί είπες μωρή πορδή; Σου λέω δεν έχεις φάει τέτοιο κοτόπουλο!
DEATH TO THE FALSE ONES!!!
Με ξενέρωσες. Έτσι και δε τα πετύχω (που προς τα κει πάει το πράγμα) θα νιώσεις την οργή μου. Αλάδωτη.
απλά μην τα αφήσεις πολύ στο μάτι γιατί θα γίνουν λάσπη,
κατά τα άλλα δεν είναι τίποτα δύσκολο, μη ξεχάσεις να ρίξεις αλάτι :P και κανα τοματοπελτέ
MHN EISTE FLOROI.PETA TORA TA FASOLAKIA STA SKOUPIDIA OPOS KAI THN GAY DISKOTHIKI SOU, KAI KSEKINA NA FTIAKSEIS KANA KOKORETSI NA DEIS TI THA PEI ANTRAS, KAI METAL.SOTO DEN TO PERIMENA APO SENA NA KATANTHSEIS ME FAKES. TO LEEI KAI H LEKSI EINAI "FAKE".
XORIS YPERVOLIKI XOLISTERINI KAI TESTOSTERONI DEN EINAI KANENAS TRUE
Πιστεύετε όντως ότι είμαι αυτός ο βλάκας;
χαχαχαχαχαχαχ
:headbang:
φακές = grind φαΐ ρε
σε ασπρόμαυρη λήψη αν το πετάξεις στο πάτωμα στα πλακάκια κάνει και για ξερατό :P
Sas exw olous. Exw ftiaksei mousaka.
To diko mou eksafanisthke se dt. Rwthste kai ton After_Dark.
Αυτός το πέταξε;
:baaa: Oxi efage ki autos.
επειδή έφαγε... έφυγε ;-)
Τα φασολάκια μου πάντως ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ. Είμαι συγκινημένος.
Epic win! Aporw pws ta trws pantws. Genika den trwgontai.
Τι να μας κλάσετε μωρέ.. εγώ ξέρω να φτιάχνω αυγά :!:
γιατί ρε... γαμούν τα φασολάκια... τα φρέσκα ειδικά
αμνήζιακ τη γλίτωσα; :P
Τη γλίτωσες μπορώ να πω. :!:
Blindgeo ούτε εμένα με τρελαίνουν αλλά είχα ένα απίστευτο σερί κρεατοφαγίας και ήθελα μια αλλαγή. Αλλά τα δικά μου φασολάκια γαμάνε γιατί είναι τα δικά μου φασολάκια. (αν και ήθελαν λίγο παραπάνω αλάτι).