και η διαφορά είναι...;
Printable View
και η διαφορά είναι...;
το 1995 ειχα συνεχεια το μυαλο μου (θυμαμαι οτι στα ηχεια επαιζε αντιδραση και μπασταρδοκρατεια) εξαρχης αλλα νομιζα οτι δεν θυμομουν μεχρι τα 13 μου μπαχαλα και οτι εβλεπα χελονονιντζακια κυριως... και οτι αυτο που θυμομουν ηταν το 98 επι κλιντον... πωωωωωωωω . το 1998 ηταν παντως με τον τυπο με το πριονι για τους παλαιους χαχαχα
βέβαια για να αναδείξεις το ζήτημα πρέπει μετά να έχεις, δε θα πω κάτι άλλο, τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ θα πω, να βγεις και να πεις "ναι εμείς τους στηρίξαμε και τους οργανώσαμε για να γίνει κάτι με το μεταναστευτικό επιτέλους". Εξαρχής αποτυχημένη η ΑΝΑΔΕΙΞΗ άμα με την πρώτη αντίδραση κάνεις κοκοκο και εμείς δεν ξέρουμε τίποτα και όλοι οι άνθρωποι να χορέψουν αγαπημένοι γύρω από το γαϊτανάκι που έλεγε χθες ο εκπρόσωπος του συριζα και έκανε ΜΑΓΚΑ το Βορίδη χωρίς να χρειαστεί ο τελευταίος να ιδρώσει καν.
Η πορεία σήμερα στις 6 θα ξεκινήσει σύμφωνα με το ιντυ από το μουσείο και όχι από τη νομική όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά
"Επίσης συμμετείχα ενεργά σε διεθνή forum για την ειρήνη και την ισότητα, σε αντιρατσιστικές συναυλίες και εκδηλώσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης."
Παράλληλα, εργάζομαι αδιάκοπα εθελοντικά σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις γυναίκες και τα παιδιά πρόσφυγες, καθώς και τις ευάλωτες ομάδες για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), της οποίας ο Γιώργος Νταλάρας είναι από το 2006 ένας από τους επτά Πρεσβευτές Καλής Θέλησης σε όλο τον κόσμο.
Από τα χρόνια του Πανεπιστημίου έχω ενταχθεί στο φοιτητικό κίνημα συμμετέχοντας ενεργά στις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές κινητοποιήσεις."
http://www.annadalara.gr/about/
κυρία Νταλάρα είστε για τον μπέο
σημερα καταλαβα οτι καποια πραγματα λυνονται πραγματικα ΜΟΝΟ με βια.
σημερα γνωρισα τον Ιμπραημ 23 χρονων απο την Αλγερια γαμω τα παιδια. Αλλα δεν ξεφευγουν αυτα που μου ειπε απο την προπαγανδα που καλλιεργουν media και ακροδεξια δυστυχώς .
Quote:
Originally Posted by γραμματέας της νεολαίας συν
http://www.greekopinions.gr/index.php/archives/6531
πολυ καλο αρθρο για την φορολογια.