για αύριο απόγευμα-βραδυ,δυάδα βαλένθια(διπλό 4.75) και μονακό(διπλό 3.60) με συνολική απόδοση 5.13 (4.75*3.6=17.1*0,3=5.13)
ρίσκο αλλα δελεαστικό
με 3e για το πενηντάρικο (51.3)
Printable View
για αύριο απόγευμα-βραδυ,δυάδα βαλένθια(διπλό 4.75) και μονακό(διπλό 3.60) με συνολική απόδοση 5.13 (4.75*3.6=17.1*0,3=5.13)
ρίσκο αλλα δελεαστικό
με 3e για το πενηντάρικο (51.3)
Παρασκευή:
10 ευρώ στους άσους:
Καϊζερσλάουτερν - TuS Koblenz (1 X 2)
Καέν - FC Tours (1 X 2)
Σάββατο:
12 ευρώ στους άσους:
Σάλκε - Βόλφσμπουργκ (1 X 2)
Μπορντό - Τρουά (1 X 2)
και 10 ευρώ σε:
Άρσεναλ - Σέφιλντ Γιουν. (Over 1,5 γκολ) ενώ βρισκόταν στο 0-0 ημίχρονο και είχε απόδοση 2.00
= πάω περλ τζαμ από το πουθενά :) :) :) :) :) :) :)
net ε?πρέπει να το ψάξω αυτό με τη κάρτα,ποσα είπαμε είναι τα minimum που μπορείς να καταθέσεις?
Quote:
Originally Posted by Bullet
σορρυ αλλα αμα ερθει η δυαδα να κατσω να με βαρας με τις μπαγκετες στη σοφιτα σου.
:lol:
Betandwin.Quote:
Μπορείς να καταθέσεις τουλάχιστον 10 ευρώ, αλλά να σηκώσεις 30.
Απλά ΜΗΝ παίξεις με πιστωτική αν θες το σπίτι σου ;ρ
δεν έχω πιστωτική ούτως η άλλως
έλεγα για αυτή τη κάρτα που μου λέγες στο κτελ ότι βάζεις συγκεκριμένα λεφτά και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο(ή θυμάμαι ότινάναι?)
-50 euro και συνεχιζουμε δυνατα..
electronvisa an leei panw i karta analipsewn sou apo atm eisai ok.Quote:
exei arxisei o katiforos...................................-------------
:(
exase 1-0 h monako :(
alla h valencia 0-1 mexri stigmhs...
epitelous tameio
x8es 30 lires kouva shmera 60 tameio
+30 dld, kala einai
a! me mallorca-helsinki-lazio
Ε ναι ρε αυτό που σου πε ο Stormrider. Βασικά επειδή δεν τα ξέρω κιόλας, εγώ είχα πάει στην Alphabank, είχα ζητήσει την Visa Electron (έχουν όλες οι τράπεζες τέτοιες πλέον; ας πει κάποιος που γνωρίζει), και μου την έβγαλαν. Ε αυτή έχει όριο το υπόλοιπο του λογαριασμού σου, δε μπορείς να χρεωθείς παραπάνω. Θα σου φανεί χρήσιμη όχι μόνο για το στοίχημα, αλλά για οτιδήποτε έχει να κάνει με νετ, αγορές κλπ, αφού πλέον θα τα χώνεις με "μέτρο" ;ρQuote:
thanke :)
milan manchester lyon 2,1-2-2
Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
Τα έχουμε πει μερικές φορές, με ένα search μάλλον θα βρεις ότι ινφο θες. Κατά τ'αλλα από όσο θυμάμαι η Alpha bank πρέπει να ήθελε πάνω από 200 ευρώ για να σου ανοίξει λογαριασμό με κάρτα ενώ το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τις έχει κλειδωμένες για ίντερνετ και δεν τις ξεκλειδώνουν με τίποτα. Η Πειραιώς σου βγάζει ακόμα και αν ανοίξεις λογαριασμό με μισό ευρώ. Για άλλες δεν ξέρω.