o Xatzaras eixe pei stous paiktes tou arh
:auta pou sas kanw egw... ta kanei mono o mourinio
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Printable View
o Xatzaras eixe pei stous paiktes tou arh
:auta pou sas kanw egw... ta kanei mono o mourinio
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Eνώ κανονικά θα έπρεπε να πει "αυτά που σας κάνω εγώ...τα έκανε μόνο ο Φοιρός"..Quote:
Originally Posted by freak brother
http://www.paokg4.org/images/foiros_hatzaras.gifQuote:
Originally Posted by Fandango
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Μαλάκα ήθελα να την ποστάρω και δεν μπορούσα να την ανεβάσω στο uploadit.org, ΓΑΜΑΤΗ φωτό!!
αρούλης Χατζάρας Φοιρός
Στη Β ολοταχώς
http://www.arsenal.com/images/Previo...ayer_large.jpg
μεγειά η καινούρια φανέλα μας
δεν μ'αρέσει.
Gamati einai entelos. Den perimena na po kati tetoio gia tin fanela tis Arsenal, entelos athlia ta proigoumena xronia.
Quote:
Originally Posted by nothingman
...Μαλιστα.
Το Χαιμπουρι στον Κορυδαλλο πως θα μεταφερθει ??
εντάξει, για μια χρονιά είναι μόνο, ίσα-ίσα επειδή είναι η τελευταία σεζόν στο Highbury, και υποτίθεται έτσι ακριβώς (χωρίς το σηματάκι της nike και της Ο2 φαντάζομαι :p ) ήταν η πρώτη φανέλα μας εκεί... από του χρόνου ξανά στις ΓΑΜΑΤΕΣ ΤΣΑΠΜΑΝΙΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΑΝΙΚΙΑ \M/
και αυτή μου αρέσει πάντως, αν εξαιρέσουμε τη χρυσή λεπτομέρεια (χρυσά θα είναι και τα νούμερα-ονόματα στην πλάτη) :/
edit: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... είσαι πολύ μπροστά ε... δεν είχα σκεφτεί τις Κορυδαλλιώτικες επιρροές \m/
Αρσεναλ
Σπαρτα Πραγας
Προογκρεσιβ Αττακ.
(και μενα μ αρεσει το χρωμα μη κοιτας που σου λεω μαλακιες)
όπως προείπα, δεν μαρέσει αλλά επειδή είναι συλλεκτική ψήνομαι να την παραγγείλω.Δεν ξέρω. Nothingman τι λές;
χμ
η σωστή ερώτηση είναι:
nothingman, θα την παραγγείλεις από τις 8 Ιουνίου (όταν και αρχίζουν οι προπαραγγελίες), θα πεις στο φίλο σου που είναι Αγγλία να σου την πάρει από εκεί ή θα περιμένεις να την πάρεις ο ίδιος όταν θα πας για κανά ματσάκι;
μάλλον το β'
:rofl:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
Originally Posted by nothingman
Ωραία, τώρα αλλάξτε και ομάδα.
χαχα
ΠΑΟΚ-Liverpool στον τελικό του UEFA του χρόνου