ναι.
Το κομματόσκυλο στον τρίτο δε μ'άφησε να κοιμηθώ όλο το βράδι γαμώ τα πρέκια του!
Printable View
σας εχω πει οτι με τρομαζετε ολοι;
Σε τρομάζει ο σοσιαλισμός κουφαλίτσα;
Μήπως είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ;
Σόρι που δε βλέπω την αξιοπιστία και τη συνέπεια λόγου και πράξεων σε κομμουνιστές που αγοράζουν αμάξια 80.000 ευρώ με τον ιδρώτα της ΕΡΓΑΤΙΑΣ ε. Εσύ έθεσες το θέμα της αξιοπιστίας, τι να σου κάνω. Οι του σύριζα τουλάχιστον πήραν αμάξια με νορμάλ τιμές από όσο ξέρω, ο δε τρεμόπουλος το αρνήθηκε τελείως. Κάποιος μασάς κομμουνιστικό κουτόχορτο.
Α, εγώ νόμιζα ότι το πρόβλημά μας είναι ο δικομματισμός, δεν ήξερα ότι δύο αριστερές είναι λίγες και χρειαζόμαστε και τρίτη. Καλή φάση.
ε είδες που δεν ήξερες, την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να απαντήσεις σε κάτι ξαναδιάβασε/ρώτα.
btw αν έχεις πολιτικό κριτήριο μια φωτογραφία από blog με την παπαρήγα (είναι η τελευταία που θέλω να υπερασπιστώ btw) να βγαίνει από lexus, ε δικέ μου διάβασε πόθεν αίσχος αλαβάνου, ήμαρτον.
Δεν ξέρω, έχουμε κομμούνια εδώ αλλά δεν το διέψευσε κανένα, από όσο ξέρω επίσης ούτε το κκε το έχει διαψεύσει (το οποίο έχει πολύ καλά αντανακλαστικά στην αντικομμουνιστική προπαγάνδα, εδώ τα έχωνε από το ριζοσπάστη σε καθηγήτρια που τόλμησε να μιλήσει για εγκλήματα του στάλιν) οπότε το θεωρώ αλήθεια, wat. Αν διαψευστεί να το δεχτώ, δεν είναι προφανώς το μόνο για το οποίο διαφωνώ με κκε, αλλά είναι λίγο μπαμ αντίφαση αν ισχύει.
Δεν νομίζω να τις τά χωσε γι' αυτό αλλά λόγω ότι προφανώς θα κατηγορούσε χωρίς πηγές και με τις γνωστές υπερβολές, του τύπου σκοτώσαν 10πλάσιους απ ότι ο Χίτλερ
επισης εδω που τα λεμε, αλλο να πεις "ο σταλιν σκοτωσε εκατομμυρια" και αλλο να πεις "οι κομμουνιστες σκοτωσαν εκατομμυρια"
γκιαυτό. Αλλά νταξ, μαζοποιείς του τύπου, εεε οι Έλληνες ποινικοποιήσαν την κουκούλα(sic)
Εδώ που τα λέμε, ακριβώς το ίδιο είναι. Δε τους σκότωσε μόνος του ο Στάλιν. "Ο Χίτλερ σκότωσε εκατομμύρια¨ λέμε. Λάθος συμπέρασμα/μαζοποίηση είναι το "οι κομμουνιστές σκοτώνουν".