αει γαμησου εσυ ρε μαλακα, αχρηστε που δεν μπορεις να κανεις bypass ενα security και να μπεις msn. βλακα :D
Printable View
αει γαμησου εσυ ρε μαλακα, αχρηστε που δεν μπορεις να κανεις bypass ενα security και να μπεις msn. βλακα :D
Να πας να γαμηθεις εσυ μπετοβλακα φιφερ δευτερε!
MSN επιτρεπεται στη δουλεια, το password μου ΔΕΝ ΞΕΡΩ (ΛΟΛ)
Οσο για το security, εννοουσα τους παπαρες του host (ER h provider αυτου) που κοβουν ορισμενες λεξεις (οπως σκριπτ) ακομα και μεσα σε code tags, θελανε και WAF τα μογγολα!
ela
oxi oson afora mac adress filter to exw sto ALLOW new WLAN devices
kai to encryption logo to dokimasa kai to eida giati stodeixnei anoixto sto ubuntu ama 8es
to evala kai me payles
egrapsa kai ulie..
de synevise tipota..
ki ama den mpw net GAMISE TA..
lete na 8elei open port tipota tetoio gia ta linux????
Για πείτε λίγο πώς απενεργοποιώ ΟΛΑ τα passwords στο ubuntu. Πρέπει να βάζω password όταν θέλω να κάνω install κάτι, όταν μπαίνω στο ίντερνετ (δεν εννοώ το pass του wifi), όταν έχει screensaver για να ξαναμπώ και είναι εντελώς σπαστικό αυτό.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη χρειάζομαι pass πουθενά ή έστω να μπαίνει αυτόματα;
βρες ενα pass που χαιρεσαι να γραφεις.
πιθανα pass:
eimaigamatos
eimaitheos
olesmetheloun
Κλπ.
Αν και δεν στο προτείνω, αν βγάλεις εντελώς pwd από τον root δεν θα σου ζητάει όταν κάνεις administrative πράγματα. Για να το κάνεις αυτό, ανοίγεις το /etc/shadow, βρίσκεις τη γραμμή του root και σβήνεις ότι υπάρχει ανάμεσα στην πρώτη και στην δεύτερη `άνωκάτω-τελεία`. Δηλαδή, αν εχεις κάτι τέτοιο:
θα πρέπει να το κάνεις έτσι:Code:username:passwd:UID:GID:full_name:directory:shell
Code:username::UID:GID:full_name:directory:shell
Καταστροφη το ποστ :|
1. Νομίζω πρέπει να υπήρχουν καλύτερες λύσεις από αυτό που προτείνει ο Once_Emperor, το οποίο δημιουργεί πρόβλημα ασφαλείας. Δεν υπάρχει κανένα keyring application στο Linux που μπορεί να κρατά τον κωδικό;
2. Αντί να αφαιρέσεις τον κωδικό, μπορείς στο /etc/sudoers να ρυθμίσεις να μην ζητά κωδικό για τον δικό σου χρήστη συγκεκριμένα. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να ρυθμίσεις να μην ζητά κωδικό μόνο για συγκεκριμένες εντολές, αλλά να συνεχίσει να απαιτεί για πιο καταστροφικές πράξεις.
Deggial εδω βαριεται να γραψει το πας, θα κατσει να ασχοληθει ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ παραπανω νομιζεις;
Δεν το έχω μπροστά μου οπότε σου λέω ότι θυμάμαι και με gui να μην γκρινιάζεις. Πήγαινε στο system->administration->users and group, βρες τον χρήστη σου και βάλε να μην σου ζητάει κωδικό όταν μπαίνεις. Μετά πήγαινε στο system->preferences->screensaver και ξετικάκρε αυτό που λέει να κλειδώνει την οθόνη όταν μπαίνει screensaver. Για τα updates άστο να ζητάει κωδικό, σιγά πια. WiFi δεν έχω στον σταθερό και δεν ήξερα ότι ζητάει, για Ίντερνετ πάντως δεν μου ζητάει. Κοίτα πάλι στους χρήστες στις προχωρημένες ρυθμίσεις μήπως δεν έχεις δικαιώματα.
btw μπιζάριε τον driver γιατί τον κατέβασες και τον έβαλες έτσι;
rfo: Επειδη οποιαδηποτε αλλα drivers δεν υποστηριζουν twinview για τις οθονες μου και εγω ειμαι οθονακιας.
Εχει βρει κανενας τροπο να αλλαζω γλωσσα χωρις το ΚΩΛΟISPELL? χελπ.
Τι εννοεις ακριβως να αλλαζεις γλωσσα;