είναι πολύ ψυχαγωγικό το μπινελίκι-εμότικον-μπινελίκι-εμότικον! συνεχίστε!
Printable View
είναι πολύ ψυχαγωγικό το μπινελίκι-εμότικον-μπινελίκι-εμότικον! συνεχίστε!
:touched:
κυλιόμαιστοπάτωμαγελώνταςκυλιόμαιστοπάτωμαγελώνταςQuote:
Originally Posted by House Of Low Culture
κυλιόμαιστοπάτωμαγελώνταςκυλιόμαιστοπάτωμαγελώντας
κυλιόμαιστοπάτωμαγελώνταςκυλιόμαιστοπάτωμαγελώντας
μμμ δε υπάρχει κάτι το χιουμοριστικό στο παραπάνω. ίσα ίσα είναι λίγο καθυστερημένο, κρίμα holc.
(hoho και τώρα όργια στα κουςκους για αλληλεγγύη στη κλίκα των αντμίνς!)
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αστείο ήταν. Κρίμα που δεν τόπιασες.
νομίζεις, το είδα το ποστ του ντράγκον.
ελπίζω σε 1-2 βδομάδες μαλάκυνσης μετά το μπαν του σόλο (δίκαιο ή όχι), να συνέλθετε λίγο.
=(
ουφ.
Εδώ που τα λέμε ήσαν εξαιρετικό.
Αυτό διότι εμφανίζομαι εγώ στο εν λόγω "Zitoude Drummer Kitharistas kai bassistas" 8ρέντ όπου και με πιάνουν τα γέλια με την δημοσίευση του φίλου χρήστη γκούντσαν, ο οποίος ας ευοδώσει να δεχ8εί χίλλιες συγγνώμες αν δεν έιχε χιουμοριστική πρό8εσι. Εν συνεχεία διατυπώνω την ευχαρίστηση μου με τον τρόπο που περιέγραψε το αφεντικό, το οποίο σβήνει το ποστ αφήνοντας ένα "ikonoklast, στ'αρχίδια μας. Έχει ένα στίκι ΝΑ. Post deleted.". Σβήνει το ποστ που ακολου8εί απο τον χόλκ και έπειτα σβήνει και το δικό του.
Εκί έχουμε αυτό:
http://img455.imageshack.us/img455/9716/holc2gv4.png
δε νομίζω να μη κατάλαβες το προηγούμενο μου ποστ.
Μπράβο, ασύλληπτο. Έχετε πολύ χρόνο ελεύθερο ε.
όσο κι εσύ, όπως φαίνεται *nudge nudge*
Η αλή8εια έιναι πως όχι. Έχομε χιουμοράκι όμως!
Χμ, ο χρόνος που σπατάλησα (κυριολεκτικά) τις τελευταίες ημέρες απλά ήταν ο χρόνος που υπό Κ.Σ. θα είχα αφιερώσει στο er mag - γι'αυτό και δεν έγιναν uploads τις τελευταίες ημέρες. Και μην κολακεύεστε, δεν έκατσα να γράψω τα κατεβατά που έγραψα για σας, που ξέρω ότι είστε ζώα ούτως ή άλλως και δεν έχει νόημα, αλλά για τα δέκα-δεκαπέντε άτομα που γνωρίζόμαστε κι από κοντά, υπολογίζω τη γνώμη τους και ήταν εναντίον του ban.Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
:shock:
Α.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Θαυμάσιο.