Για πείτε μου κι εμένα, πιο τρόλευ να ψάχνω τα βράδια για να πηγαίνω από κέντρο στα Άνω Πατήσα? 13?
Εννοώ να κυκλοφορεί και μετά τις 2 ας πούμε ε.
Printable View
Για πείτε μου κι εμένα, πιο τρόλευ να ψάχνω τα βράδια για να πηγαίνω από κέντρο στα Άνω Πατήσα? 13?
Εννοώ να κυκλοφορεί και μετά τις 2 ας πούμε ε.
α, επίσης να πούμε ότι όπως συμβαίνει και με κάθε άλλη απεργία των ταξί, το βράδυ θα παίζει τροχαία ανά δυο στενά οπότε μην πίνετε αν είναι να οδηγήσετε, να προσέχετε, η ζωή είναι μαγκιά, ο μολώχ της ασφάλτου, ένα χωριό χάνετε κάθε δυομιση λεπτά, περνάμε στον Αντώνη Κατσαρό και τα αθλητικά. Αντώνη;
θενκς, σουιτ μαδερφάκερ :@
παρακαλώ:)
Και εμένα, μέχρι τώρα το διάβαζα Μόλωχ, πραγματικά δεν ξέρω γιατί.
11 :touched: Παλιά μου γειτονιά...
Το 550 επίσης κάνει τη διαδρομή του τρένου μετά τις δώδεκα, αλλά δεν το έχω τιμήσει ποτέ.
Παιδιά είστε σίγουροι πως οι ταρίφες θ'απεργήσουν;
Το ότι ανακοινώθηκε απεργία δεν σημαίνει πως θα την τηρήσουν όλοι κιόλας ε!
θα την τηρήσουν, οι απεργοσπάστες τρώνε πούτσα από το σωματείο. συνήθως έτσι γίνεται τουλάχιστον..
και ξύλο
οι τελωνειακοί στη σαλονίκη πάλι έσπασαν την απεργία, πόσο ρουφιάνοι είναι. ΚΑΙ τελωνειακοί ΚΑΙ απεργοσπάστες.
Κανας ντι τζεις να με συμβουλεφσει τι εξυπνο και απωθητικο απαντας στα τρωκτικα που σε ροκ μπαρ ζητανε επιμονα ρεγκε..
Εχω βαρεθει να απανταω:
1. Γιατι ετσι.
2. Αν ηξερες τι λενε οι στιχοι δε θα σου φαινονταν και τοσο καταθλιπτικα αυτα που εγω παιζω.
3. Γιατι ειμαι φαλακρος και δε φτανουν για ραστα.