το γαματο ειναι οτι υπαρχουν και λιτες με κουκουλες και ραστααααααα!!Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Printable View
το γαματο ειναι οτι υπαρχουν και λιτες με κουκουλες και ραστααααααα!!Quote:
nai, alla autous tous 3eroume.
μπράβο παιδιά, με την ευκή μου.
Η ασφάλεια ξέρει και συμφέρει έτσι κι αλλιώς. Ε και γενικά δεν μπορώ να φανταστώ λήτες να πσαχουλεύουν το πικτσουρ 8ρέντ του ερ για να τσιμπήσουνε φώτος για ταυτοποίηση -με τι; με τη database του εχελόν;- τη στιγμή που φερ' ειπείν το ΣΚΑΙ, το πιο σοβαρό όργανο της κυβέρνησης αζ γουι σπικ, κάνει κάλυψη σε όλη την πορεία με τηλεφακό απ' τα μακντόναλτς στο σύνταγμα και ζουμάρει σε πρόσωπα σε live μετάδοση. Κατα τ'άλλα είμαι απο εκείνους τους χαρούμενους τύπους που αριστερά λεν το φάσμα απο το νετσάγιεφ μέχρι το χρουσστσσώφ. Οπότε είτε μπλακμπλοκίτισσα είσαι, είτε χορτοφάγα λεζβία, ποστπιξ.Quote:
As einai kala o TEIRESIAS.
heh, μάλλον στο poll του politix αν έχουμε γίνει indy, πρέπει να ψηφίσω θετικά... anyway, δεν θεωρώ ότι από τις συγκεκριμένες φωτό κινδυνεύει κανείς, αν έχεις προσέξει δεν φαίνονται πρόσωπα από μπαχαλα κτλ και στην τελική αν πιστεύεις ότι δεν σε (με-μας) έχουν τραβήξει 15 κάμερες με την σημαία του μπλακ μπλοκ και οι εικόνες δεν είναι στο picture thread του ER αλλά στα χέρια της ασφάλειας ε, είσαι αφελής. Μιας και κατατάσσεις τον εαυτό σου στον συγκεκριμένο χώρο, αν μπορείς πηγαίνε μια βόλτα από http://www.electricrequiem.com/forum...7479&start=120 και απάντησε μου αν μπορείς...
Α και για να μην κακιζόμαστε...
:spoiler:
http://www.dpgr.gr/usergalleries/alb...0/DSC01170.jpg
Δεν είναι κακονεταρισμένη για να μπερδεύω τους λίτες, είναι επειδή είναι (κακή) αυτοφωτογραφία και κοντόξυλο γενικά δεν κρατάω στις πορείες (έχω την μηχανή)
πείτε μου μία, το ερμο το παλαιστινιακό γιατί το φοράτε; (πάντα το χα απορία)
εκτός από σύμβολο αντίστασης μπλα μπλα μπλα (και απαραίτητο συστατικό του ασφαλίτη του 21ου αιώνα :P) είναι χοντρό,μεγάλο και αν το ποτίσεις με maalox και τυλιχτείς μέχρι μύτη δεν περνάει σχεδόν καθόλου χημικό=ανασαίνεις.
Proskunw Shadowking kai gnwseis autosxediwn filtrwn. Eyge. Epishs kai oi aples maskes psekastikwn twn geoponwn kanoun kalh douleia.Quote:
Originally Posted by Shadowking
το maalox δεν είναι για τις καούρες;
για τα δακρυγόνα γιατί δεν έχετε μαζί σας νερωμένο ξύδι να πλένεστε;
νταξ, για τη δουλεια που το θες μπορείς να φοράς ένα οποιοδήποτε χοντρό κασκολ, άρα μας μένει ο πρώτος λόγος (σύμβολο αντίστασης) και πλέον έχει καταντήσει πολύ μπεεεεε
Epishs uparxei kai h fusouna (oxi mono ta dakrugona) h opoia den einai eispneomeno xhmiko, alla kolaei panw sta moutra sou metatrepontas se se ptwma. Gi'auto kai o kosmakhs kalo einai na foraei kai ta gualia ka8ws kai thn mantila poukaluptei mia eulogh epifaneia.
Τo CS, το βασικό συστατικό των δακρυγόνων που ρίχνουν τελευταία, είναι οξύ σε αντί8εση με τα δακρυγόνα που ρίχνονταν παλιό8εν. Χρησιμοποιείται διάλυμα maalox λόγω του οτι είναι βάση.Quote:
Originally Posted by enitharmon
shadowking, δν παίζουν μανούρες που κρατάς κάμερα από μαυρομπλοκίτες?
ε, ένα-δύο σκηνικά light που απλά λες ένα "sorry, είναι για προσωπικό αρχείο" και την κάνεις και ο τύπος είναι ευτυχισμένος που τρομοκράτησε έναν ακόμα χαφιέ και κάπου εκεί λήγει. Δεν μου 'χει τύχει κάτι χειρότερο. ΜΑΤατζής είχε πάει να μου την πει αλλά χώθηκα σε μπλοκ και ok, πάντως δεν το παραχέζω να πάω να τραβήξω μες την μούρη του άλλου (όχι συχνά τουλάχιστον), ούτε θα κάτσεις σε ένα σημείο να τραβάς φάτσες. Στην τελική φαντάζομαι όταν έχεις 2 διμοιρίες να σε ψεκάζουν απέναντι το τελευταίο που σε νοιάζει είναι αν κάποιος (που τον ψεκάζουν επίσης) τραβάει. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι πάντως, είναι συνήθως πίσω από τους ΜΑΤατζήδες. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω look που με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής με μια διμοιρία γύρω μου :P
Einai paoktsakiaQuote:
Originally Posted by enitharmon
Shadowking eisai apo/spoudazeis 8essalonikh?