Εγώ πάλι ρίχνω μια μαλακία με λεσβιακή τσόντα και εκτονώνομαι.
Printable View
Εγώ πάλι ρίχνω μια μαλακία με λεσβιακή τσόντα και εκτονώνομαι.
Esu mallon den ksereis na diabazeis. Fusika kai den 8a sunistousa alkool me msaf (mh steroeidh antiflegmwnodh farmaka) gi'auto egrapsa oti tous gamhse thn mana. Emporika skeuasmata me impouprofenh einai ta Brufen, Nurofen.Quote:
Originally Posted by Atheist
Attila ta Imodium einai gia ti diarroia. 8es h kopela na stoumpwsei gia 2-3 hmeres?
Atheist, θύμησε μου λίγο, τι σπουδάζεις.
a,mpravo...
oreos tropos.
na stoumposw tora pou exw kai ena omorfo savatokiriako na perasw. ts ts ts
στο πολιτικό της νομικής είμαι αλλά διαβάζω πολλή βιολογία.Quote:
Originally Posted by Shadowking
Εκπλήσομαι. Για γιατρό/βιολόγο ή έστω φαρμακολόγο βρε αδερφέ σε είχα.
Έστω Φαρμακολόγο εννοείς.
το ξερωQuote:
Originally Posted by Blindgeo
ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΠΙΣΩ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
πσ. τώρα στο καλύτερο σημείο τους ήρθε να κάνουν μεταφορά στο πολλς.
παει το θρεντ.οποιο μουνοσκυλο το εσβησε του γαμιεται η φαρα.
ελα ρε εγώ το σβησα γιατι ειχε χοντρυνει το πραμαQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
νταξει ενα αστειο καναμε αλλα παρατραβηξε λετε για ξυλα και μανες, ντροπη, ολοι μια οικογενεια ειμαστε
ελπιζω να μη κρατησει κανεισ κακια
:!:
α να χαθεις απιθανε :D
το ηαρ δηλαδη παλι ενωμενο,αγαπημενο?ντροπη σου βρωμοσκυλο.
all is well that ends wellQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
:pink:
δεν έγινε τίποτα, ελπιζω να ηρεμησει κ ο dead in magazines και ο holc γιατι κριμα να πλακωνονται :(
φθτοεπφθναφέρω.
σβήστηκε το τόπικ όπου έλαμπα δια της απουσίας μου; :(
κοιτα στα πολς
Ένας μοτοσικλετιστής, από την Κροατία, που βγήκε στην άκρη του δρόμου για να ουρήσει δέχτηκε χτύπημα από κεραυνό που διαπέρασε το πέος του.
«Δεν θυμάμαι τίποτα. Την μια στιγμή ουρούσα στην άκρη του δρόμου και την άλλη ξύπνησα στο νοσοκομείο,» είπε ο κύριος Ante Djindjic, από το Zagreb.
«Οι γιατροί δήλωσαν πως ο κεραυνός πέρασε μέσα από το σώμα του 29-χρονου και επειδή φορούσε λαστιχένιες μπότες εξήλθε του πέους του!
««Ευτυχώς εκτός από τα εγκαύματα στα χέρια και στο στήθος δεν έχω άλλες επίπτωση στην υγεία και το γεννητικό μου όργανο θα αποκατασταθεί πλήρως,» είπε με χαρά ο κύριος Ante Djindjic.
Πηγή: ethnos.gr
gia gamhsi FWTIA! :P
edit: einai wraia eksw telika.... :)))
deixnei alice cooper sto cnn
Quote:
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με επτά νεκρούς, μεταξύ των οποίων και παιδιά, σημειώθηκε στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου στο 74ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, στα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο πολύνεκρο δυστύχημα επέβαιναν επτά άνθρωποι, που είναι όλοι νεκροί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες (μεταξύ των οποίων και ένα 17χρονο κορίτσι) που κατευθυνόταν προς Λαμία, ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε στις μεταλλικές διαχωριστικές μπάρες, τινάχτηκε στον αέρα και έπεσε με τον «ουρανό» πάνω σε διερχόμενο ΙΧ, με τέσσερις επιβάτες, που κατευθυνόταν προς Αθήνα.
Και στα δύο αυτοκίνητα οι επιβάτες ήταν οικογένειες. Οι τρεις νεκροί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας και οι υπόλοιποι στο νοσοκομείο Θήβας. Τα στοιχεία των θυμάτων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Στο σημείο έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Λαμία, ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 7 το βράδυ.
Στο σημείο μετέβη και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, για το συντονισμό των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ με εντολή του τέθηκαν σε ετοιμότητα οι δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και κινητοποιήθηκε ελικόπτερο για να συνδράμει τις επίγειες δυνάμεις μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματικών ερευνών για την ταυτοποίηση των νεκρών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά εκφράζονταν φόβοι για οκτώ νεκρούς, καθώς, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης και του διαμελισμού των επιβατών των αυτοκινήτων, δεν ήταν δυνατόν να διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.
Πηγή: in.gr
:| :(
Hρθε με mail.
Ένα γενετικά τροποποιημένο ον που σχεδιάστηκε για να πωληθεί ως pet από εταιρεία γενετικής μηχανικής, προκαλεί σάλο σε ολόκληρο τον κόσμο.
Πρόκειται για μια μορφή παιδικής κούκλας με γενετικά τροποποιημένο DNA, η οποία έχει μεν το μέγεθος παιδικού παιχνιδιού, διαθέτει ωστόσο μηχανισμούς καρδιακών παλμών, αίσθηση του πόνου, ακόμη και αληθινά δόντια. Διατίθεται σε επτά διαφορετικούς τύπους.
Το genpet είναι ζωντανό μαστοφόρο που αναπνέει. Η εταιρεία Bio-Genica που το κατασκεύασε, φρόντισε να του τοποθετήσει αίμα, κόκαλα και μύες που μπορούν να αιμορραγήσουν εάν κοπεί ένα μέρος τους. Σχεδιάστηκε για να πωλείται σε καταστήματα παιδικών παιχνιδιών και όχι κατοικιδίων ζώων, αν και θα πωλείται ως κατοικίδιο. Γιʼαυτό και διατίθεται σε πλαστική συσκευασία.
Η διαδικασία σύμφωνα με την οποία κατασκευάστηκε το genpet, ονομάζεται "Zygote Micro Injection" και αποτελεί συνδυασμό DNA, με την εισροή συγκεκριμένων πρωτεϊνών διαφορετικών ειδών. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1997, κατά τη διάρκεια ερευνών για τον εντοπισμό κοινών στοιχείων ανάμεσα σε ποντίκια και μέδουσες βιοκαλλιέργειας και από τότε συναντάται στην κλωνοποίηση κουνελιών, γουρουνιών, ψαριών και πιθήκων. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιείτο σε χιμπατζήδες, αράχνες και πρόβατα. Και τώρα έρχεται το genpet.
To genpet διατηρείται στην πλαστική συσκευασία με έναν τύπο χειμερίας νάρκης που ελέγχεται από σωλήνα από τον οποίον διοχετεύεται ειδική πρωτεϊνη. Κάτι που συναντάται σε πολλά ζώα των βορείων ή σκανδιναβικών χωρών. Αναπνέει από ειδικές τρύπες εξαερισμού. Εχει αίσθηση του πόνου; Βεβαίως. Εχει επίσης ελάχιστες φωνητικές χορδές που το βοηθά να φωνάξει όταν νιώσει την οποιαδήποτε ενόχληση. Δείχνει τα συναισθήματά του μέσω ειδικών διαφοροποιημένων κωδικών, που τους διακρίνει κανείς από το χρώμα τους. Δεν μεγαλώνει. Εχει διάρκεια ζωής από ένα μέχρι τρία χρόνια και δεν χρειάζεται μπαταρίες. Τα μαλλιά του μεγαλώνουν. Ελάχιστα μεν, αλλά μεγαλώνουν.
Ανοιγοκλείνει κανονικά τα μάτια του, μπορεί να δαγκώσει εάν χρειαστεί, ενώ αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ισχυρίζονται ότι μπορεί ακόμη και να θαφτεί.
Ούτε η τιμή του, ούτε και η στιγμή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
http://www.genpets.com :shock: :shock:
Δεν παμε καλα.
fake είναι, κοιμήσου ήσυχος.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: To eipe kai o Papadakhs sto Kalhmera Ellada prox8es!!!!!
Αστα διαλα,αλλη δουλεια δεν εχουν να κανουν;
Και ημουν ετοιμος για τσαμπουκα :nj:
Εχουν φτιαξει και ωραιο site οι πουστηδες,με πληροφοριες κι ετσι!! :lol: :lol:
Την πατησα ωσαν πρωταρης και γω :x
Ennoousa oti thn pathse kai o Papadakhs kai to ekane 8ema sthn ekpomph tou...
το καταλάβαμε. κοιμήσου.
Exw den exw na kanw tipote aurio, anti8eta me esena pou exeis diabasma...
εντάξει, θα μπορούσες να μας πεις και πιο διακριτικά ότι δε γαμάς ρε αδερφέ.
proseuxoula:
as vre8ei kapoios kalos an8rwpos na er8ei na me voi8isei na teliosw ti doulia epitelous.
XAXAXAX Eisai polu asteios pitsiriko, to ksereis? Den 8a mpw sth diadikasia na kanw sxolia gia manes h' gia to poso megalhteros gamias eimai apo sena h' thn ekswretikh sou emfanish h' to avatar sou, to sig sou kai alla tetoia koinotupa pou xrhsimopoiountai kata kairous edw mesa, giati apla den aksizei ton kopo. Kalhnuxta...Quote:
Originally Posted by Atheist
ΟΧΙ ΜΑΝΑΔΕΣ
ΜΑΝΕΣ
8a gineis kalos politikos esu...
Edit: Ekana edit sto apo panw post. Euxaristhmenos?
για κάτι τέτοιο ήταν που ανακαλύφθηκε η φράση:
κοιτάω την οθόνη.
Α όχι, εγώ δε κοιτάω τέτοια.
:happyjump: :happyjump: :disco: :disco: Γάζα και χέβι μέταλ :headbang2: :headbang2: :dick: :dick: :chinchilla: :chinchilla:
γαμώ το σπίτι τους, έχασα την ταυτότητα μου και πήρα τηλ. στην αστυνομία και το μόνο που δε μου ζήτησαν για να βγάλω άλλη είναι ο candiru. σταδιάλα.
Οπως το βλεπω εγω, μακαρι να σου ζηταγαν τον καντιρου.
Εδω και πόση ώρα περιμένω το χέσιμο, με υπομονή καφε και τσιγάρο και το μπουρδέλο θέλει να με πετύχει όταν θα κανω τις δουλειές μου έξω.... τι να πεις, καποια πράγματα δεν έρχονται όπως τα θες....
άστα να πάνε, όχι μόνο δύσκολα μπαίνει ο κώλος σε πρόγραμμα, αλλά αποπρογραμματίζεται και εύκολα :x
Τρία ζήτω για το Ελληνικό Δημόσιο!!!
Πήγα στο ΚΕΠ για πιστοποιητικό γέννησης και μου είπαν ότι για να το βγάλω πρέπει να πάρω στο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πολιτών. Στην ερώτηση "γιατί να πάρω τηλέφωνο αφού είμαι ήδη στο κεπ" μου απάντησαν ότι δε γίνεται από δω και γίνεται μόνο τηλεφωνικά.
Γαμάνε :thumbsup: