γράφτε τα όλα ή σκάστε για πάντα, υπάρχει απόθεμα σε κουδούνια.
Printable View
Νέο Πανικός/ :maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl:
Πιό Amebix από ποτέ.
Αν έχεις λινκ, στείλε μου σε παρακαλώ.
Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ρε....κάποια τραγούδια μόνο.
έρχεται πάντως.
Ο Ρα σε 7-8 χρόνια που θα παλιώσει και θα αρχίζει να ασπρίζει το μαλλί, και θα γράφει το κλασικό ημι/μονοσέλιδο για τα άγνωστα ξεχασμένα αριστουργήματα των 80's (που τότε θα έχει πάει άντε και για early 90's η φάση)
Ra μια και έχεις γνωστούς βλέπω να ξέρ'ς ψήνομαι και εγώ για να γράψω, εάν θέλουν τίποτα για μαγειρική πμ ε!
εγω τα ζωδια!! "υδροχοε ΜΕΤΑΛΛΑ μη φοβασαι το υδωρ δεν θα σκουριασεις αυτη την βδομαδα" "κερασφορε αιγομορφε μπλακ μεταλλα αιγοκερε.." κλπ
έχεις πει και καλύτερα
Για τους προγκρεσιβ-φανς, κυκλοφόρησε καινούριο Paatos φέτος σε περίπτωση που δεν το είχατε πάρει χαμπάρι.
τι παιζει περιπου με δαυτους γιατι δεν εχω ιδεα?
Ξεκίνησαν ως πιο ατμοσφαιρικό rock, μετά έγιναν κάπως πιο art/neo-progressive, γενικά είναι πολύ ωραιο συγκρότημα. Στο μυαλό μου τους έχω πάντα λίγο πολύ με τη φουρνιά αυτών των βόρειων τύπου Gazpacho, Landberk, Kuusumun Profeetta κλπ. Αν θες να ξεκινήσεις με κάτι προτείνω το δεύτερο "Kallocain". Το καινούριο που ακούω τώρα είναι πολύ ομορφο επίσης.
καλά, με το "Timeloss" ξεκίνα φυσικά.
θα τσεκαρω και τα δυο θενκς παιδες!