ωραίος
νταξ όχι αρρωστάκια αλλά κανα ψιλό να βγάζουμε και να περνάμε την ώρα μας.
Χτες έπιασα το under της Bayern από το πουθενά έμπνευση στιγμής :P
Printable View
ωραίος
νταξ όχι αρρωστάκια αλλά κανα ψιλό να βγάζουμε και να περνάμε την ώρα μας.
Χτες έπιασα το under της Bayern από το πουθενά έμπνευση στιγμής :P
εγω τα αρχιδια μου.αλλα εχει ο θεος...και η τραπεζα...ακομα
Σκέψεις για σήμερις:
διπλό Ντόρντμουντ
Σαχτάρ over 2,5
Τσέλσι over 2,5
Άρσεναλ - Ολυμπιακός (Χάντικαπ 0:1) Άρσεναλ ? 12.00 4.38
Μίλαν - Βικτόρια Πίλζεν (Χάντικαπ 0:1) Μίλαν ?
άσσο Ιντερ σήμερα;
Ότι ναναι για ματς... και γενικά η χαρά του over η Β Γερμανίας...
αν ασχολήσε με "αγοραπωλησίες" (trading το λένε στο χωριό μου) στη betfair κι έχεις υπομονή δοκίμασε "trading κατά του Χ". Με λίγη προσοχή και με καλές επιλογές σε ματς βγάζεις μεροκάματο.
Δες εδώ αναλυτικά: http://www.society.real-e-money.com/...ti/14--trading
είμαι καμμένος που μαζεύω λεπτά του ευρώ από Ping pong στην bwin?
Καλό φρέσκο blog, σε πιο ερασιτεχνική φάση: http://cubaninja.blogspot.com/
έχω χάσει 20 ευρώ στη bwin. Να ξαναπαίξω; Συμβουλές,παρατηρήσεις, βρισιές δεκτά
Τελικά με την ανάληψη έβγαλες άκρη;
μόνο έχασα.2 δεκάευρες paysafe
Έχει δοκιμαστει το συγκεκριμένο σύστημα με πλήρη αποτυχία.Είναι πάμπολλες οι φορές που προηγείται το αουτσάιντερ και μένεις μαλάκας περιμένοντας να μην σκοράρει το φαβορί.
Το εχω διαβάσει και από άλλους χρήστες της Betfair που πολύ απλά αποσκοπούν στο να παρουν χρήματα (μπόνους) από την εταιρία,λόγω των πελατών που θα της φέρουν.
Αν περιμένεις να έρθουν τα πράγματα φυσιολογικά ,τότε δεν έχει νόημα το trading......
Σε μένα ως τώρα δουλεύει, απλά επειδή μένω σε μικρά ποσά πονταρίσματος είναι και μικρά τα κέρδη αλλά δεν τρέχει τίποτα.
Επιμένω πάντως ότι με προσεχτική επιλογή ματς όπου αναμένεται να μπουν πολλά γκολ (π.χ. διάλεξε μια κατηγορία στη Γερμανία) έχει πολλές πιθανότητες. Κι αν το Χ είναι ανεβασμένο πριν το παιχνίδι τότε μπορείς να περιμένεις να ξεκινήσει πρώτα κι ίσως παίσει λίγο στα πρώτα λεπτά.
Σε καμία περίπτωση ο συγκεκριμένος τρόπος πονταρίσματος δεν είναι για όλα τα ματς που βλεπεις μπροστά σου. Είναι μια εναλλακτική αν έχεις έμπνευση.
Με το trading γενικότερα απλά σιγουρεύεις τα κέρδη σου σε πολλές περιπτώσεις. Δεν έχει συμβεί και λίγες φορές π.χ. να κερδίζει η ομάδα που έχεις ποντάρει 1-0 και να γίνεται 1-1 στο 89' και να μένεις μαλάκας... Με το trading το έχεις ποντάρει στην αρχή, το πουλάς σε μια καλή στιγμή του αγώνα (με μικρότερο κέρδος για σένα βέβαια) αλλά αν δε σου κάτσει δε χάνεις αυτά που πόνταρες...
Ασφαλής τρόπος γενικά αν έχεις όρεξη και χρόνο να καείς στα Live
E γνωστό εδώ και χρόνια μιας και μόνο γι αυτό αξίζει η Betfair.
Ήμουν με ένα παλικάρι στο στρατό που το αποκαλούσε το "επάγγελμα" του. Όταν ήταν σπίτι, μέχρι να βγει το βράδυ, άραζε μπροστά από το λαπτοπ με ένα ουισκάκι και έβλεπε live και έβγαζε σίγουρα trades. 7€ από δω, 10€ από εκεί, κάθε μέρα έβγαζε 30€ με 50€. Τι τα θες τα 8ωρα και τις δουλειές :P
Θα μπορούσε να μπει και στο FML θρεντ, αλλά:
http://i.imgur.com/1gjpz.png
βρε διαολε.
Και σημερα ανακαλυψαμε πως μας φακελωνουν οι εταιριες στοιχηματισμου γιατι η δανια παει να βγαλει φραγκα αλλαζοντας τον νομο και ζητωντας να ξερουν ολους τους κατοικους δανιας που τζογαρουν. Προφανως για να μας φορολογησουν τα κερδη!! μετα ή και γω δεν ξερω τι...Ηδη η μπετφεαρ μου ζητησε το δανεζικο ΑΜΚΑ (που σημαινει να ξερουμε ποιος εισαι και να ξερουμε τι ξοδευεις και που) ως 29 Δεκεμβρη, αλλιως κομμενο το στοιχημα. Φανταζομαι ακολουθουν και οι υπολοιπες. Ωραια. και πανω που ρεφαραμε τα χαμενα..
Μιτς έχεις τίποτα ΚΑΛΟ;
Άχαστος ο πανιωνιος.
Εγώ το έπαιξα έκπληξη διπλό.
Δεν παίζω στοίχημα, αλλά στην δουλειά έχουμε κάνει ένα μινι πρωτάθλημα με προβλέψεις, και ευτελές τρόπαιο.
Λέω
Πολωνία - Ελλάδα 1- 0
Ρωσία - Τσεχία 1 - 0
(και στα 2 με ψήνει και το 0-0) Αν σκεφτείς ότι και η παράδοση είναι με το 0-0 στις πρεμιέρες ....
polwnia den nikaei me kamia panagia
o monos logos pou einai sto euro einai epeidh ginetai sth xwra ths, den exei omada oute etoimh oute kalh
sou dinw egw prwto skorer vanderfaart paikston na pas tameio
sigouraki
giati oloi tha fylane ton van persie kai den tha kataferei na stavrwsei goal
gia huntelaar den exw kati na pw apla de mou kanei to klik
χελπ :)
τα 2 ματσάκια σήμερα, σκορ θέλω, πρέπει να κερδίσω :)
Ukraine - France
Sweden - England
το κρίμα στο λαιμό σας ρε
Ukraine - France : 1 - 2
Sweden - England : 1 - 1
Με 2-2 στο Ισπανία-Κροατία η Ιταλία παίρνει πούλο, οι στοιχηματικές δε ξέρουν τί τιμή να δώσουν και οι Ιταλοί θυμούνται το 2004.
Γκουρού, σαμάνοι του στοιχήματος, αποφανθείτε για τον τελικό.
Ο κουβανος εδω δηλωνω Ιταλία.
Ιταλία σκέφτομαι και εγώ, το θέμα ειναι μην κάτσει να χ και τα χάσουμε, όπως το πορτογαλία ισπανία.
Γνωρίζουμε αποδόσεις στον οπάπ; Στο site του δεν έχει βγάλει ακομα.
(edit: oι ερωτήσεις είναι ψιλονούμπικες, αλλά η σχέση με το στοίχημα περιορίζεται σε τελικούς champions league, mundial, euro)
ΟΠΑΠ ; οταν βγαλει . betfair δινει Ιταλια 2,56 να το σηκώσει. 3,95 να κερδίσει την Ισπανία την Κυριακή.
εγώ θα το παίξω την Ιταλια στην interwetten με 3,30!
καλη επιτυχία πάντως
Για κατάκτηση το δίνει 3.30?
Για Ισπανία πόσο δίνει η Interwetten ρε παιδιά;;;;;