φυσικα.
Printable View
Ουπς, εκ παραδρομής. Την ΑΕΚ ήθελα να αναφέρω. Το ίδιο πόιντ όμως.
Εγώ δεν διαφωνώ για το πώς παίξαμε με Καβάλα, ίσα ίσα έκανα την κριτική μου. Αυτό που λέω είναι ότι με τον Νιόπλια δε μας βλέπω να διατηρούμε το μομέντουμ που έπρεπε τώρα. Η ομάδα έπρεπε να παίζει με αέρα τη διαφορά και αντίθετα την κρατάει πίσω.
οντονιαν σταματα βρωμαει σκατιλα
ελα ρε ειδαμε ολοι την σφαγη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον αστερα και πως το χε μιλημενο ο αγαπουλας με τον πατερα... πασιφανεστατα... ευτυχως δεν ειμαστε γαυρος και εχει και σασπενς το πρωταθλημα . Ας θυμηθουμε κατι τελευταια παιχνιδια στην ξανθη με τα τσικο... συγκινηση!
Όπα ρε, το μέταλλο ήταν.
ε ρε μποχα αποψε......
θα σε κοντα στον βοθρο του περαια!
μπα..
περασα χτες απο το οακα και ποτισαν τα παπουτσια μου
Πάντως όπως και να έχουν τα πράγματα, επειδή το πρόγραμμα του ΠΑΟ παραμένει δυσκολότερο μέχρι το ντέρμπυ του ΟΑΚΑ και μετά από αυτό θα έχουμε και οι δυο λογικά μόνο νίκες, είναι από τις φορές που ένα ντέρμπυ θα βγάλει πρωταθλητή - φέτος με τις λιγοστές απώλειες των μεγάλων είναι και λογικό. Είναι πιθανότατο να πάμε σε αυτό ισόβαθμοι (ή κοντά), με έναν πλήρη και φορμαρισμένο γαυρο. Όπως και να έρθουν τα πράγματα είναι από τα ματς που θέλεις να δεις.
αχαχαχαχα χρηστις ΕΡ, μπορει να σε πληροφορησει, οτι βλεπαμε το ματς σε γραφικο καφενε της γενικοτερης περιοχης Ναυπακτου και μετα την αγωνιωδη προσπαθεια της Νοβα στο 22ο ρηπλεη να δει μηπως παιζει κατι, ειχαμε βγαλει ηδη το
"Top-5 ανθρωπων που θα εσκουζε για αυτο σαν πεναλτυ"
και εισουν μεσα φυσικα.
(οι αλλοι ηταν ο Νικος Πατερας, ο Πρασινοφρουρος, και 2 γκεστ σταρς, δε θυμαμαι τωρα)
μέταλλο ο ντάτολο λοιπόν...
Μας πήρε τα σώβρακα η Καβάλα, με σεμιναριακού επιπέδου αμυντικό (όχι αντιποδόσφαιρο) ποδόσφαιρο. Εμείς τραγικοί, Λέτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης (καλά από αυτόν δεν περίμενα και κάτι καλύτερο) και Νίνης έκαναν διαγωνισμό ποιος θα κάνει χειρότερο παιχνίδι. Κάνει και ο Νιόπλιας την μαλθακία και βγάζει τον Σιμάο (που κατσίκι μεν αλλά ο μόνος με πλεμόνια/τρεξίματα/μαρκαρίσματα) και η κηδεία έλαβε χώρα.
Τώρα θα δούμε πολλά και σημαντικά.
o Ντατολο δεν ηταν καν ιδιαιτερως καλος χτες, στα ορια του επαρκους επαιξε. αμα θελετε να γραφετε αερολογιες μπη μαη γκεστς.
Νικ θεωρεις πραγματικα οτι η ομαδα σου στο συνολο των 20 αγωνων που εχουν περασει εχει παιξει "σαφως" και "εμφανως" καλυτερο ποδοσφαιρο δηλαδη? Δε ρωταω αν επιασε καλυτερη αποδοση σε 1-2-4 ματς, ρωταω για το συνολο. Το οποιο περιλαμβανει το ματς στο Καραισκακη, το ματς με Καβαλα κτλ κτλ κτλ... Εν πασει περιπτωσει θεωρεις οτι θα ειναι συμπαντικη αδικια αν χασει το πρωταθλημα φετος ο ΠΑΟ??? (εκτος απο κατορθωμα)
Οχι, σαφέστατα και η ομαδα μου δεν εχει παιξει και κανα φοβερο ποδοσφαιρο. Ειναι μια μετρια ομαδα με χτυπητές αδυναμίες, με 2 το πολυ 3 παιχτες που στη καλη τους μερα μπορουν να παρουν μονοι τους οποιοδηποτε ματς της σουπερλιγκ.Quote:
Νικ θεωρεις πραγματικα οτι η ομαδα σου στο συνολο των 20 αγωνων που εχουν περασει εχει παιξει "σαφως" και "εμφανως" καλυτερο ποδοσφαιρο δηλαδη? Δε ρωταω αν επιασε καλυτερη αποδοση σε 1-2-4 ματς, ρωταω για το συνολο. Το οποιο περιλαμβανει το ματς στο Καραισκακη, το ματς με Καβαλα κτλ κτλ κτλ... Εν πασει περιπτωσει θεωρεις οτι θα ειναι συμπαντικη αδικια αν χασει το πρωταθλημα φετος ο ΠΑΟ??? (εκτος απο κατορθωμα)
Νομίζω όμως ότι σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ αδικείται από τους 3 βαθμούς διαφορά γιατί δεν έχει αυτή την εικόνα σαπίλας που έβγαλε ο Ολυμπιακός.
Επαναλαμβάνω ότι η "αδικία" και η "ατυχία" στον αθλητισμό είναι σε μεγάλο ποσοστό ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να μη βλέπεις τα λάθη σου. Ας κέρδιζε ο ΠΑΟ τη Καβάλα ή την ΑΕΚ, ας μην έμπαινε χεσμένος στο Καραϊσκάκη και δεν θα μίλαγε κανείς για αδικία.
Εμένα προσωπικά σαν Παναθηναϊκό, με ενδιαφέρει πάρα πολύ να πάρω το φετινό πρωτάθλημα γιατί με το σύστημα Πλατινί είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσει ο 2ος της Ελλάδας στους ομίλους και δεν κρύβω ότι θέλω παρα πολύ να είναι αυτός ο Ολυμπιακός. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ τι πολυμετοχικό πανηγύρι θα στηθεί αν χάσει ο Παναθηναϊκός αυτό το πρωτάθλημα...
Μπραβο warlord. Εκπληκτικα ορθολογικα ποστς.
i am captain obvious
Δεν ξέρω τι έχετε στο κεφάλι σας για το ποιος αξίζει και ποιος δεν το αξίζει, ο καθένας ό,τι θέλει γράφει και πιστεύει, πάντως εγώ νομίζω αξίζει να το πάρει αυτός που θα συγκεντρώσει τους πιο πολλούς βαθμούς φέτος. How's that for captain obvious?
Και όπως τα βλέπω οι πιθανότητες είναι: 50% βαζέλα, 40% εμείς, 10% ΠΑΟΚ. Θα έλεγα πως δεν με χαλάει να το πάρει ο ΠΑΟΚ, ειδικά αν δείξει άντερα και πάρει τα κρίσιμα ματσάκια. Είναι και μοναδική ευκαιρία πριν κάνει γήπεδο ο ΠΑΟ, οπότε και τότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα για τα καλά. Αλλά βεβαίως πρωτίστως ενδιαφέρομαι να το πάρουμε εμείς, ακόμη και με τις τραγικότητες του Κοκαλιστάν, γιατί θέλω τσουλού.
Στο βάζελο συγχαρητήρια, ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά. Εννοείται πως με τενκάτε θα βρισκόσασταν τρίτοι αυτή τη στιγμή. Έτσι φρονώ. Ο Νιόμπλιας είναι μεν οσφυοκάμπτης στις επιθυμίες άλλων, εντός και εκτός αποδυτηρίων αλλά είναι 100 φορές πιο ορθολογιστής ποδοσφαιρικά.
Πλάκα έχει το πρωτάθλημα φέτος. 3 διεκδικητές, ανήκουστο!
ΛΟΥΑ ρε μουνιά! Τρελός έρωτας!
ρε αμα το παρει ο παοκ θα ειναι σαν να μου την πεσει να τα φτιαξουμε η παμελα αντερσον.. δεν θα μπορω να διαχειριστω τις καταστασεις!! :oops:
ο βικ τα είπε καλά.
η διαφορα ειναι οτι ο παναθηναικος ειναι συνιθισμενο να κανει κλαρινα(οπως πχ με τον εργοτελη) ενω μολις τα εκανε ολυμπιακος αρισαμε ολοι να λεμε για σαπιλα κτλ.κοινως δεν ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοιες εμφανισεις
Όχι ρε, ποια αδικία. Σε τέτοιο πρωτάθλημα που μπορεί να παίζεις καλύτερη μπάλα αλλά 2-3 ματς να σε αφήσουν εκτός τίτλου (ακόμα και ματς που έπαιξες καλύτερα από τον αντίπαλο, αλλά δεν κέρδισες, όπως τα δικά μας με ΑΕΚ και Άρη), δεν υπάρχει αδικία. Συνολικά πιστεύω ότι έχουμε παίξει καλύτερα από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά προφανώς δεν είναι αδικία.
Ευχαριστώ που τα λέτε για μένα. Ο παίκτης τσιμπάει τη μπάλα, ο τερματοφύλακας τον βρίσκει, όρθιος δε μένει με τίποτα. Πού είναι το λάθος; Α ναι, έπαιζε ο γαυρος.
Έντιτ: Αναθεωρώ, τώρα έκατσα να δω προσεχτικά το ριπλέη. Ο Νικοπολίδης έχει βρει μπάλα λίγο, κάτι που δεν πρόσεξα. Δεν πρόσεξα και το οφσάηντ του στολτιδη στο δικό του γκολ βέβαια, οπότε μια η άλλη. :ρ
Ναι δεν το έβλεπα πολύ σοβαρά το ματς, πόση σουπερλίγκα να δεις άλλωστε.
το πεναλτυ του παπουτσελη ηταν πιοτερο πεναλτυ απ το χτεσινο.
τι είναι "πιότερο" πέναλτυ; Ή είναι, ή δεν είναι, ή είναι στην κρίση του διαιτητή. Όχι;
ξαναδιαβασε τη φραση, εχει κρυμμενα νοηματα!
Έκανα ένα έντιτ ε.
ε, το ειδα μετα. απλα ειναι τοσο φανερο οτι ο Νικοπολιδης βρισκει μπαλα με το χερι και ο Εντερ πεφτει πανω του (οχι σκοπιμα παντως) που οκ, τι να λεμε για πεναλτυ
Ναι, είχα την εντύπωση προφανώς ότι δε βρίσκει μπάλα, μάλλον επειδή το μόνο ριπλέη που είδα ήταν από πίσω από τον παίκτη και η λήψη δεν είχε τη μπάλα να φεύγει! Το οφσάηντ του στολτιδη όμως καθαρό.
Έντιτ: Είστε πάντως λίγο χαζούληδες με τον άλλο ΕΡίτη, αν πιστεύετε ότι έχοντας δει καθαρά τη φάση θα έλεγα αυτό πέναλτυ ε. Αν μη τι άλλο πολλές φάσεις έχω επισημάνει που δε συμφέρουν την ομάδα μου.
ε δες τη φαση, κανε το ποστ.
και για το τοπ-5, ηταν δικη μου ιδεα ενηγουεη. χαχα
το πεναλτι του ευθυμιαδη ητανε?
Το τοπ έγινε πριν κάνω το ποστ φίλε. Δείχνει κάτι, αλλά δεν πειράζει, καλά ναμαστε.
Φυσικα δειχνει, δε τα λεμε για πλακα!
το πεναλτυ του Ευθυμιαδη φυσικα και ητανε μιας που ο ΚΥΠΡΙΟΣ παει και πεφτει σα το βοδι, στον Βενετιδη.
βεβαια οι οπαδαρες παο (και ο προεδραρας ε) τον δειρανε γιατι "εδινε αναποδα πλαγιο!!!!!!!!"
εκει στη νοβα χασανε τα ριπλει παλι τα παλιοπαιδα......
ο σπικερ του ματς ελεγε στη μεταδοση "να ξαναδουμε τη φαση του πεναλντι"
Μόνο η ΠΑΝΑΘΑ αυτά. Άντε, φροντίστε να έρθουμε στο ΟΑΚΑ και να μας βολεύει και η ισοπαλία.
Αν δεν ήμασταν τόσο χάλια και εμείς θα έλεγα ότι ο τίτλος έχει κριθεί (υπέρ μας) αλλά σίγουρα θα τις κάνουμε κι εμείς τις μαλακιάρες μας οπότε μην ανησυχείτε και πολύ, λογικά ο ΤΥΠΑΡΑΣ θα το σηκώσει φέτος.
~~~> . <~~~
μου κάνει εντύπωση πάντως που θέλατε και ριπλέι για αυτή τη φάση, δλδ το έλεγα και στο καφενείο όταν παππούδες που έπιναν μπλακ λέιμπελ σε κοντό ποτήρι με καλαμάκι (τρου στόρυ) ζητούσαν άλλα 53432 ριπλέιζ, ήταν τόσο προφανές ότι το χέρι του νικοπολίδη ακουμπά και διώχνει μπάλα που δεν έχω λόγια πια.
και επειδή λέγαμε πριν λίγες εβδομάδες για την εμετική νετ για το οσφπ-αεκ, ο (κωλόγαυρος) Δράκος όλο για "φάση του πέναλτυ" έλεγε. αυτό, σε συνδυασμό με τα χαμένα ριπλέι πριν περισσότερες εβδομάδες απλά αποδεικνύει το προφανές, ότι τα κανάλια μας, αφού λειτουργούν σε ένα σύστημα εμετικό, εμετικές μεταδόσεις θα κάνουν, προστατεύοντας με αυτό τον άθλιο τρόπο το προϊόν τους, τον ολυμπιακό στη μία περίπτωση και τον παναθηναϊκό στην άλλη. φυσικά χτυπάει περισσότερο στο μάτι όταν γίνεται από το κρατικό κανάλι που πληρώνουμε από το υστέρημά μας, εμείς ο απλός λαός και όλα αυτά, αλλά παραμένει γεγονός ότι δεν είναι ζήτημα της μιας πλευράς. όπως σοφά είχε πει σεβάσμιο πρόσωπο της χέβυ μέταλ σκηνής μας "αν το ποτάμι έχει σκατά, θα λερώσει και τις δυο του όχθες".
παναδωμπαλάρα τώρα, ελπίζω σε χιλιάδες ριπλέι και αναλύσεις στις αποφάσεις του ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΜΠΕΡΚΕΡΕΝΣΑ.