αν και δεν έχω και πολύ ιδέα από σχέδια...
απλά για συμπαράσταση θα σου πω ότι τα μισώ κι εγώ :grin:
Printable View
pare ena depostan,xamilose ta fota vale sunno kai oneirepsou ena kosmo xoris sxedia me prooptiki
ti evgeniko agori.
vasika i malakia ine pos xronia i8ela na ma8w prooptiki, alla nta3 na to perna me to malako k siga siga.
tora exw mple3ei me ena comic pou mou exoun zitisei k exw pesei me ta moutra.
ta panta ola!
ποιο το προβλημα με την προοπτικη?
χαίρε βάθος αμέτρητον....
:P
stis gynaikes esena o nous sou panta!!
to klasiko provlima enos an8rwpou pou sxediazei tosa xronia an8rwpoeidi k auta prepei na ta valei se mia poli, ena ktirio klp klp.
to vasikotero ine auto pou proeipa.
pos vgenei i prooptiki mou edi3e mia fili prin kana mina k anti na to paw me to malako ka8ome k stinw comic.
ipo kanonikes sin8ikes 8a to paleva poso kairo gia parti m'.
etsi ine auta.
apo mia stigmi k meta sou vgenoun xoris na to katalaveis.
να σου στειλω μια εγκυκλοπαιδεια σχεδιου μικρη μου Παταπουφα?
ελεος ελεος ελεος ...που λενε και οι γκαιηδες
me agxonei to gegonos pws den exw diavasei kamia kakia akoma :?
μαλθακε αλμπινε θαλασσιε ελεφαντα με γλυκανε το γατι με τα χρωματα του ΠΑΟΚ
aston auton! zygizei poso atsali kykloforise apo tote pou o demaio forese to proto dermatino vrakaki stin tryferi ilikia twn 11 etwn kai empaiustike tous manowar!
φτιάξτε ένα γαμημένο chatroom.
Παταπουφα κλασικια παχυσαρκια 80ς κουκλα...με την προοπτικη τι σκατα ειναι το προβλημα???
σαν την προπαιδεια ειναι...τι σκατα
to kourases, den 8a e3igisw triti fora.
paw nani
stin eipe kiolas axaxaxaxa!
α ρε ΣΩΤΟ πώς τα ΛΕΣ.
τα σπάω... :D
μετα το μπασκετ και την ΠΟΥΤΣΑ που εφαγε ο γαυρος ξεκινησαμε για ακρωτηρι...λογω καιρου ειχαν κλεισει τον εξω χωρο οποτε ηταν φισκα και καταληξαμε posidonio με θελξη χολιδη ραφτοπουλο :D:D:D:D:D
γαμώ το μυαλό του duke ellington γαμώ, τι σκατά έπαιρνε και έγραφε έτσι ; :(((((((((
nomizw oti oi giagies 70+ me malli koup (etsi dn legetai to xtenisma?!) kai pseudoakriva synolakia prepei na thanatononte!
ναι ρε οι πουτανες, σε καβλωνουν και μετα στο παιζουν δυσκολες!
κουπ=κούρεμα
μπόνους σημείο: νοέμβριος έξω από τη λυρική.. παντού γούνα, χρυσαφικό και.. ναφθαλίνη :Χ
έρχεται η στιγμή στη ζωή του ανδρός να αγοράσει καινούργιο λαστιχάκι για τα μαλλιά :dfinger:
καρχαρτούλι, τι έκανες σήμερα ναύπαχτο? νομίζω είδα και ναθινμάνο μαζί.
ela paidakia, meta apo dialleima 2 ebdomadwn, epistrefoume me afierwma sto roadburn \m/
http://mindradio.gr/play.php?p=nwr
http://mindradio.gr/chatwindow.php
παμε ουφομαμμουτ ρε αλανι
xa !
pameeeeeeeeee
πες και οτι εχω χωραφια ρε μπας και γαμησομεν
μα είσαι με το αμάξι. φωνάζεις. δεν σταματάς. λέω "ο γκουλ έχει μούσια, και επιπροσθέτως είναι από ναύπλιο, όχι ναύπακτο, άρα ήταν κάποιος άλλος". Ξαναγυρνάς με το αμάξι. Άδειος δρόμος και δεν σταματάς. "τι κάνει ο μαλάκας", σκεφτομαι. Και μετά πήγα να φαω, και ναι, ήταν δίπλα ο νάθιμας, πείτε τους χαιρετισμούς σας στα μσνς, και αν με ξαναπετύχεις σε κάποια πόλη να μην παίζεις κρυφτό ΑΜΟΥΣΕ.
!
εντιτ, θα το κάνω, ιρρελίτζιους να σαι καλά παλικάρι μου.
άιντε καληνύχτες!
kali nixta re giganta