Martin?Quote:
Originally Posted by Khalkji
Printable View
Martin?Quote:
Quote:
mipos tha einai kai iothetimena apo esena kai ton syzygo sou kai tha zite agapimenoi kai nomimos pantremenoi me nomimi marixuana stin ellada?
oui
edit: το ουί πάει στο φρικ
γιά τον Λάμπη έχει ένα "άντε γαμήσου φιλαράκι"
:pink:
bump
και είδα ότι έριξα το αμάξι στον γκρεμό αλλά πρόλαβα και κρατήθηκα (αφού πήδηξα από το παράθυρο βέβαια) από την άκρη. Το αμάξι διαλύθηκε και εγώ αντί για ομάδα διάσωσης κάλεσα τον αριθμό παροχής πρώτων βοηθειών και λοιπών υπηρεσιών του er!!!!!
Νομίζω μίλησα με τον Dragonlord..... :?
Ο ονειροκρίτης τι λέει?
Egw eida ton WITCHKILLER na paizei arpeggios........ :shock:
Kάνε κάτι με το sig σου όπως έλεγες χθές.....ΤΩΡΑ!!!!!
Htan kai o Vlachos ston ypno mou ex8es. :D ...
ok agorare?
Έτσι μπράβο!!!!!
...και στον ξύπνιο του :D
Bump!
Γαμώ το σπίτι, ε.
Δύο συνεχόμενα βράδια έχω δει, ότι δίνω ένα συγκεκριμένο μάθημα.
Το συγκεκριμένο αυτό μάθημα μου έχει γίνει ψιλοψύχωση γενικότερα, μιας και πρέπει να το περάσω οπωσδήποτε, αλλά είναι από τα πιο δύσκολα.:|
Ε βλέπω και στον ύπνο μου, ότι το δίνω κιόλας. :x
Καλά πηγαίνω σχετικά, αλλά η μαλακία της υπόθεσης είναι, ότι στι τέλος βγάζουμε και ομαδικές αναμνηστικές φωτογραφίες.:|
klassiko auto. oti skata k na dinw ti mera prin dwsw vlepw oti kovomai. pairnw irwini omws k ti mpaleuw kapws
μεταξύ άλλων είδα οτι ήταν η Avril Lavigne ζόμπι κ προσπαθούσε να με αποπλανήσει με ερωτικά τερτίπια αλλά δε της καθόμουνα γιατί ήτανε ζόμπι. Μετά άρπαξε ένα εργαλείο θωρακοτομής κ με κυνηγούσε να μου κόψει το λαρύγγι, αλλά τη σταμάτησε ο Πανοραμίξ πυροβολόντας τη (με τη σφαιρα κόπηκε σε 2 κάθετα μέρη). κ μετά ξύπνησα λυτρωμένος.
eides prosfata terminator 2 e?Quote:
Originally Posted by kontan
μμμμ δε θα λεγα πως ειναι πρόσφατο το 1991 :P
πριν λίγες μέρες έιδα ότι είχα πάει ταξίδι με την κοπέλα μου Κωνσ/πολη και μας υποδέχτηκε μια απο τη θεατρική ομάδα φυσικού και μας πήγε σε ένα καταγώγι για να βγάλουμε εισητήρια για το Ελλάδα - Γιουκοσλαβία και πριν τον αγώνα πήγαμε σ'ενα θεατρικό του Κιμούλη που είχε μακριά μαλλιά και πέθανε λέει ο Φασουλής μετά την παράσταση... (τον φασουλή δεν θυμόμουν πως τον λέγανε και ρώτησα τη μάνα μου το άλλο πρωί)\
:!:
πρόσφατα είδα ότι είχα πάρει μέρος σε διαγωνισμό πατέντων και λοιπών πειραμάτων και έιχα φτιάξει φέτα (τυρί) με γέυση πορτοκάλι και είχα άγχος πολύ