τι να σ πω, εμένα μ' αρέσουν πιο πολύ τα ολικής
Printable View
τι να σ πω, εμένα μ' αρέσουν πιο πολύ τα ολικής
Βρωμορατσιστές ρε μαλακα. Ε ρε Τραμπ που σας χρειάζεται, νεγρόφιλοι.
καφε/μαυρο ρυζι που σκατα θα βρω οπου παω παιζουν τα κλασσικα ρυζια κ αντε κ κανα barboiled λιγο πιο καφε απο τα αλλα
Μόλις δοκίμασα τα μακαρόνια ολικής και έχω να πω ότι γάμησαν. Επίσης δε ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά δε σε βαραίνουν τόσο, όπως κάνουν τα κανονικά.
δεν τρως τοσα πολλα γιατι χορταινεις γρηγοροτερα
Πρώτη μέρα γυμναστήριο σήμερα. Κλασικό προγραμματάκι 1+ ώρα με ποδήλατο στην αρχή και στο τέλος, κοιλιακούς, ραχιαίους και τα κλασικά όργανα για πόδια - χέρια - μέση - στήθος - πλάτη. Δεν πετάω και τη σκούφια μου, ελπίζω να την παλέψω.
Μη λυγίσεις!!
και φυσικά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είναι οι πιο άχρηστες ασκήσεις (κ εν δυνάμει επικίνδυνες). απορώ γιατί οι γυμναστές επιμένουν ακόμη...
μπορώ να σου δώσω 10 καλύτερες ασκήσεις για κορμό (και χωρίς να λάβω υπόψη διαφορετικές παραλλαγές της ίδιας άσκησης).
1. push-ups (με 10+ παραλλαγές)
2. burpees
3. squats με τη μπάρα μπροστά ή πίσω
4. deadlifts (με πολλές παραλλαγές και αυτά)
5. ολυμπιακές άρσεις
6. γέφυρες
7. σπριντ
8. άρσεις ποδιών από μονόζυγο
9. pull-ups (ναι πιάνουν και κοιλιακό)
10. bear crawls
είναι κι άλλες, βαριέμαι να γράφω.
Raven, ο λόγος που επιμένουν είναι απλός. Είναι ασκήσεις που αν δεν έχεις πολύ περιττό λίπος έχουν αποτέλεσμα στον καθρέφτη (στους κοιλιακούς αναφέρομαι) και είναι αρκετά πιο safe για έναν αρχάριο αθλούμενο, απ' ότι οι γέφυρες για παράδειγμα, που μια περίοδο (early '00s) είχαν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ στις σάλες των γυμναστηρίων. :)
το safe δε θα το έλεγα. πρώτες σε τραυματισμούς είναι.
βαρετές και χωρίς αποτελέσματα, οδηγούν πολύ κόσμο να τα παρατάει.