γελάω δυνατά
Printable View
Πείτε με ρομαντική και cheesy, αλλά έγω θέλω να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
Τα τελευταια 3 επεισοδια ειναι πολυ γαματα, εγω αναρωτιεμαι εδω και 2 χρονια που διαολο εχετε δει οτι ειναι η τελευταια σεζον Dexter ολοι και το παιζετε τοσο γαμιαδες, δεν υπαρχει πουθενα τετοιο ινφο
Επαιξαν διαφορα ραδιο-αρβυλα με αφορμη την ασθενεια του πρωταγωνιστη.
Παντως συμφωνω με carheart, o,τι και αν εχει ειπωθει σχετικα, ειναι αδυνατον να τελειωσει σε αυτο τον κυκλο μεσα σε λιγα επισοδεια χωρις να το καταστρεψει.
Συμπληρωματικα, δεν νομιζω οτι τα ratings επιβαλουν ετσι κι αλλιως κατι τετοιο.
Το θέμα με την ασθένεια ήταν πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 5ης σεζόν, μετά απ'όσο ξέρω δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα. Επίσης τα ratings είναι με διαφορά τα καλύτερα που έχει σειρά στο Showtime, απλά η συζήτηση για την ανανέωση έχει προκύψει επειδή άλλες χρονιές τέτοια περίοδο υπήρχε ήδη ανακοίνωση για επόμενη σεζόν. Όπως και να 'χει σεναριακά δεν φαίνεται με τίποτα να 'ναι η τελευταία.
Αυτο για την τελευταια σεζον φετος το λετε σε αυτο το θρεντ εδω και ενα χρονο ξερω γω
Spoiler
Spoiler
Πουτάνα Λαγκουέρτα, την βαρέθηκα την καριόλα.
μεσα στην τριτη σεζον εγινε ανανεωση για αλλες 2.οσο βρισκομαστε στην δευτερη απο αυτες και δεν υπαρχει νεοτερο για επιπλεον ανανεωση,υποθετουμε οτι ειναι η τελευταια.
σαφως και δεν μοιαζει με τετοια προς το παρον.
Άστορ πορνίδιο :dfinger:
μέτριο το επεισόδιο, το επόμενο θα γαμάει όμως
ξεθαρεψε αποτομα η μικρη
Spoiler
Θα υπάρχει και 6η σεζόν. Εκείνη παίζει να είναι όντως η τελευταία.
πηγή; the.vg
δεν μεγάλωσε απότομα η άστορ, την μεγάλωσαν απότομα
ήταν τέλειο και αυτό το επεισόδιο <3
ΚΑΒΛΩΝΩ με τη Άστορ.
το πρώτο επεισόδειο της σαιζόν που μου κράτησε το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος.
Spoiler