5 χρονια χωρις εισιτηριο ημανε. εκανα αποσβεση για 6-7 προστιμα μεχρι τωρα.
Printable View
5 χρονια χωρις εισιτηριο ημανε. εκανα αποσβεση για 6-7 προστιμα μεχρι τωρα.
τράβα πίσω στο νησί σου
σε άλλα νέα, τι είναι χειρότερο, να μην περνάς μάθημα ή να το περνάς οριακά, ενώ ξέρεις ότι μπορείς πολύ καλύτερα, αλλά η άτιμη η στιγμή;
να μην περνάς με την χειρότερη εκδοχή το να μην περνάς οριακά. και φυσικά όλο αυτό γίνεται ακόμα χειρότερο, αν έχεις ρίξει και προετοιμασία πιο πριν.
το όλο γίνεται ακόμα εκνευριστικότερο, όταν υπάρχουν κάποιοι καθηγητές με εύκολα θέματα και αλλοι με δυσκολότερα έως αρκετά δύσκολα. και φυσικά πας και δίνεις στα αρκετά δύσκολα και περνάς με βάση, ενώ ένα εξήμηνο πριν θα έγραφες σχεδόν άριστα. εκνευρισμός
Ακόμα χειρότερο να σου πέφτουν κάποια μαθήματα μαζί, να διαβάζεις κυρίως το πιο εύκολο για να πάρεις κανα βαθμό να ανεβάσεις μέσο όρο και τελικά να σου βάζει στο εύκολο δύσκολα και στο δύσκολο εύκολα και να παίρνεις ένα 5 στο εύκολο και οριακά να κόβεσαι στο δύσκολο.
από περιέργεια , και χωρίς ίχνος ειρωνείας , γιατί μπορεί να είναι σημαντικός ο βαθμός στο πτυχίο? :oops:
Πρόσβαση σε μεταπτυχιακά. Ανταπόκριση της προσπάθειας με την πραγματικότητα. Προτεραιότητα για διορισμό (?) Κατά τ' άλλα και φιλοσοφικά, καμιά.
Θειε οταν πηρες πτυχιο εσυ δεν ειχε πολυς κοσμος αρα δεν ειχε τοση ζητηση στους ΓΑΜΑΤΟΥΣ. γιαυτο και βρηκες ευκολα δουλεια. :pink:
πολλοί θα πουν οτι δεν έχει καμία απολύτως σημασία, σε μια σοβαρή δουλειά θα αποφασίσει περισσότερο η συνέντευξη που θα σου πάρουν πριν σε προσλάβουν, παρά οι βαθμοί του πτυχίου, το οποίο δε βλέπει κανείς. στην περίπτωση μου είναι απλά το γαμώτο και η ηθική ικανοποίηση. σε μια βδομάδα θα το έχω ξεχάσει
βασικά στον κλάδο μου (γραφικές τέχνες) σε καμία συνέντευξη δεν ζητάνε να δούνε το πτυχίο. Είτε γράψω στο cv ότι αποφοίτησα με 10 από τη σελήνη, είτε με 7 από το ΑΕΙ Ουλάν-Μπατόρ, το ένα και το αυτό. Το ίντερβγιου μετράει.
οχι μονο το interview, μετρανε και οι ψηφοι μερικες φορες, και τo ποσες βλακιες μπορεις να κανεις μπροστα σε μια καμερα.
Βεβαίως και είναι το interview που μετράει πάνω απ'όλα.
Αν είσασταν εσείς εργοδότες δεν θα θέλατε να μιλήσετε και να κρίνετε τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας για να δείτε αν σας κάνει ?
Το χαρτομάνι δεν λέει απολύτως τίποτα. Εχω υπόψη μου άπειρα κομματικά ντουγάνια στο αντικείμενο τους που αποφοίτησαν με 9 και δεν ξέρουν που παν τα 4.