ela mwri simon :touched::touched::touched:
ontws eprepe na ekanes kati na apoktiseis to kone...alla ontws :pink::pink::pink: gia tin praksi
Printable View
ela mwri simon :touched::touched::touched:
ontws eprepe na ekanes kati na apoktiseis to kone...alla ontws :pink::pink::pink: gia tin praksi
SFIXTER
Παρακαλουνται οι φλωροι που θα γυρνουσαν γκει βιντεο με τον εαυτο τους να προσπαθει να πουλησει το κινητο στο θυρωρο να μην απαντανε
ντύσου δράκουλας κ χώς
Spoiler
fixxxer goes new york(only on private spice)
:pink: στον fixxer για το καλυτερο comeback που μου εχει κανει ποτε.
Vasilis Terlegas ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ F.B ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΩ,ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ!ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΕΔΩ,ΜΕ ΕΜΕΝΑ, Η ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΟΥ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ"
:?
:moutza:
σοβαρά ακόμα δεν έχεται δει το Earthlings ? (απεκεί νομίζω είναι και αυτή η σκηνή)
ντοκιμαντέρ γροθιά στο στομάχι,στους όρχεις παντού
ΥΓ:πέρασα Fortran γαμώ το σπίτι μου :grin:
Ωραίο άβαταρ.
η νηστεία του πάσχα είναι ουσταστικά vegan διατροφή; χωρίς ζωικά προιόντα (ουτε γάλα/τυρί; )
Κόβεται το κρέας μια βδομάδα πριν την Καθαρά Δευτέρα. (την τύρινη όπως τη λένε). Μετά vegan διατροφή χωρίς καν λάδι (ούτε κρασί). Βέβαια η αυτοσυγκράτησις από το χοιρινό κιμά είναι πολύ σημαντική και δυσβάσταχτη, γι' αυτό και ο κάθε καλός χριστιανός μπορεί να χτυπησει μια νηστίσιμη λιτοδίατη αχινοσαλάτα και αστακομακαρονάδα.
Γενικότερα έχει φάση μεγάλη βδομάδα όλοι οι παππούδες σου να νηστεύουν και η γιαγιά σου καθώς σερβίρει φασολάδα στο παππού, να σε ρωτάει αν θες ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ μπιφτέκι.
inb4 διάλογο χαραλαμπίδη με παππά στους γενναίους της σαμοθράκης, "γιατί απαγορεύεται το λάδι και όχι η ελιά πάτερ;"