I dislike e3etastikh very much..
Printable View
I dislike e3etastikh very much..
εμεις πάντως μπορουμε να σου δειξουμε και το καντουροσπιτο σε περιπτωση που θες να του κανεις και σουρπραϊζ επισκεψη με κανενα δικανο.. :P - ειναι και σχεδον γειτονας.Quote:
Originally Posted by Atheist
και να ανεβασεις πανω τον καρχαρτ!!!!!
ας έρθει, κερνάω κομπούτσες
Quote:
Originally Posted by Candiru
Ρε μαλακες, γαμημενα κωλοπαιδα του ΕΡ, παλιοσκατομεταλλαδες που ομως σας αγαπω, γιατι να γαμιεται ετσι το συμπαν και να βλεπω τυχαια την πρωην μετα απο 8 μηνες κι ενω δεν την ειχα πετυχει? Ειναι αναγκη? Ειχα πεισει τον εαυτο μου οτι ηταν στην FANTASIA μου. Και τωρα ειμαι στη δουλεια και παιζει U2 - With or Without You γαμω το σπιτι. Και γενικα, τι μαλακιες λετε για Κβαντο 1 ρε ψευτοαποτυχημενοι, αν δεν εχετε περασει ολα τα παλουκια και να χρωστατε Αναλυση 1 εως 4, δεν ξερετε τιποτα. Πω αντε να ρθει το 2010 να νιωθω καλα.
Σιγα το κομματι που σε διαλυσε. Ορσε! (εικονιδιο μουτζας, αλλα βαριεμαι να το ψαχνω!!)
αναπροσαρμογή βάσεων και κοννέ για μετεγγραφές
και ελπίδες που αναζητούν απελπισμένα και δεύτερο οργασμό
γεια σου ρε παππού με το τσίπουρο απ' τον τύρναβο που μεθάει κάλκηδες και πάνζερφαουστ και κάνσερ.
Mpes fantaros na ta ksexaseis ola.H apla join the foreign legion.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Life sucks.Quote:
Originally Posted by Rush
:spoiler:
Kill yourself or get over it.
Το μεγαλύτερο διαμάντι που έχει βρεθεί ποτέ στη γη, 7.000 καρατίων, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε αδαμαντωρυχείο στη Νότιο Αφρική.
Το διαμάντι έχει μέγεθος καρύδας, πράσινη απόχρωση και βάρος 7.000 καρατίων. Σημειωτέον ότι ένα καράτι ισούται με 0.2 γραμμάρια.
Η ανακάλυψη μεταδίδεται από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου, ωστόσο κανένας επίσημος φορέας δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το βάρος και την αξία του. Εάν και εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, το διαμάντι θα έχει βάρος διπλάσιο από το διάσημο διαμάντι του Βρετανικού στέμματος Κάλιναν, το οποίο μέχρι πρότινος θεωρείτο το μεγαλύτερο διαμάντι του κόσμου.
πηγή: news.contra.gr
α γιαυτο νιωθει ο αλλος σκατα που ξαναειδε τη γκομενα?Quote:
Originally Posted by Candiru
δεν το χα σκεφτει ετσι :!:
Μετά τον Χατζηστεφάνου και δημοσιογράφος στο μπρίφινγκ Ρουσόπουλου με μπλουζάκι Motorhead. ΕΠΟΣ. :lol:
ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΙΚΑΣΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΟΛΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΟΖΕς ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΚΙΤΑΡ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕς ΝΑ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙς ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙς ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ Ως ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ
ΧΩΣΕ ΔΙΚΑΣΙΔΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑς ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ :!:
τι ακους;
Την έχει ακούσει για τα καλά πάντως :!:
http://www.last.fm/user/bart_bulos/Quote:
Originally Posted by enitharmon
:roll:
Παρέδωσα πτυχιακή και τώρα έχω διακοπές μεχρι τη Δευτέρα :D :D
το πρωτο πηγα να το κλειδωσω αλλα εγινε μεγαλη φασαρια γιατι καποιοι γιουζερς παρεξηγηθηκαν οποτε υπαρχει ακομα. Το δευτερο γιατι κλειδωμα :?:
ξέρω 'γω... για τον ίδιο λόγο που κλειδώθηκαν και τ' άλλα μάλλον. είναι αχρείαστα και βάζουν σε πειρασμό τον κόσμο να σπαμάρει!
[γκρίνια] Μόλις γύρισα από Κρήτη. Μετά από πέντε μέρες χωρίς υπολογιστή και επαφή με την πραγματικότητα, ούτε το ίντερνετ δεν μου φαίνεται ενδιαφέρον. [/γκρίνια]
apistefto hangover...
pos 8a doulepsw, oeo?
YAMASCH~!
Κέρνα τίποτα ρε :(
αυτη η σφαλιάρα που τρως οταν ρουφας τις πρωτες πρωινες τζουρες, ειναι αλλο πραγμα
hr8e to telos ,hr8e to telos ,hr8e to telos,hr8e to telos...
Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
Oχι. Σορυ για το τοπικ που εσβησα που γενικα δεν το συνηθιζω να σβηνω αλλα ηταν κακη μερα και ηταν πραγματικα αχρηστο. Τα 2 τοπικ αυτα δεν ειναι αχρηστα υπο την επαγγελματικη μου χροια η οποια απ το 2004 ως τωρα με ανεβασε τοσο ψηλα στις καρδιες σας που πηρα και 2ο μοντερατινγκ. Υστερα απ αυτη την καταξιωση θα ηθελα να μοιρασω λουλουδια στο Κουου και το Ενι που συμφωνησε να μου κανει μασαζ, να προτεινω τον ασο της Γκλαντμπαχ και το διπλο της Τσελσι για αρχη σημερα και να σημειωσω οτι το πρωτο ΕΡ μητινγκ στο Συνταγμα ΑΝ η συμπαντικη διαστρικη αλχημεια (οταν το λεγε ο Σακις, ηταν καλα?) φερει τα γεγονοτα και τον Ναθινμαν στο Συνταγμα θα γινει φυσικα. Αρα δεν θελει κλειδωμα. Του . δεν θελει κλειδωμα επισης γιατι γιορταζει κι ο ιδιος!!!! Χρονια πολλα !!!!!! Το γεγονος οτι δεν θυμαμαι καν τι ελεγε το τοπικ που εσβησθη και η αμνησια αυτη δεν οφειλεται επ ουδενι σε αλκοολικη ουσια συνεπικουρει στην ειλημμενη αποφαση μου. Για πιοτερο εξηγησεις απευθυνθειτε στον αλλο μοντερεητορ, (ΣΑΙΚΟΤΡΟΝ ΛΑΤΡΕΙΑ!) που δεν ειχε καμμια αναμειξη, σχεση, καυση, ηλεκτρολυση με το θεμα.
Εκ της Διοικησεως των ΤΖΕΝΕΡΑΛΣ ΕΦ ΣΙ.
γαμώ τις μπόμπες που μου σερβίρατε εψές ρε πούστηδες
λοιπον κανενας αλλος με κονεξ που δεν μπορουσε να μπει τις 2 τελευταιες μερες ιαρ;το email που τους εστειλα το πρωι εκανε τη δουλεια του παντως
δεν υπάρχουν λόγια.Quote:
Originally Posted by phthoggon
Να το παιξω&οβερ?Quote:
Originally Posted by Mitsmann
σκασε. χαχα, αμα καταφεραν αυτοι να χασουν 0-2 απ την αστον βιλα, προκειται περι ενδιαφεροντος κατορθωματος.
antalasw tous tenontes twn xeriwn mou me kenourious axrisimopiitous!
ime megali gia na ma8w na sxediazw me to podi. :|
να γίνεις η πρώτη ελληνίδα βιονική γυναίκα
ξεκίνα από το τέλος και τα βασικά.
με τον καφε. ξεχασες τον καφε.Quote:
Originally Posted by locust
παίρνω το 100.
να παρεισ και το διακοσα