ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
Printable View
ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
http://www.elaske.com/Pictures/Funny/whores.jpg
post count 2000. yey
Η παναγιά την είδε Cyntherea.
Το μεσημέρι με δυο συμφορουμίτες πήγαμε και φάγαμε έξω (στο Σινιάλο για τις πατρινόφατσες).. Παραγγέλνουμε μια μώρτικη σαλάτα και προσθέτω στο χαρτάκι: με λιαστή ντομάτα και το τονίζω και στο σερβιτόρο. Η παραγγελία φτάνει και μας λέει ο τύπος "ορίστε η μώρτικη με την μπόλικη λιαστή". Να μη σας τα πολυλογώ ούτε ζωγραφιστή δεν την είδαμε τη λιαστή, επειδή απλούστατα την ξέχασαν. Την ειρωνεία του σερβιτόρου την ονομάσαμε "Carheart ειρωνεία". :touched::touched:
γιατι οποτε θελεις το internet σου να λειτουργει κανονικα ΠΑΝΤΑ γαμιεται και ειναι τοσο κωλομενο σαν να εισαι με 56k?
θελω να παω για υπνο γαμω την πουτανα τους που να βγαλουν καρκινο μπασταρδοι αντε γαμωτα. αναπηροι ειστε? οταν δεν εχω τι να κανω ολα πανε σφαιρα, τωρα που εχω δουλεια του γαμιεται του μπασταρδου που να μην δει ξημερωμα γαμω τη πουτανα του.
Τσοουυυυυυυυυυπ
Ακόμη δε ξημέρωσε αλλά τα φώτα στους δρόμους αυτόματα έσβησαν. Συκιές γαμώ. :dfinger:
Στείλε το καινούριο βίντεο και βλέπουμε.
Είδα το βίντεο. Αισθάνομαι συντετριμμένος έπειτα από αυτό το τσουνάμι πουστιάς που ήρθε καταπάνω μου. Αποχωρώ.
το συναισθημα του νικητη ειναι μαλλον οτι πιο δυνατο εχω νιωσει ποτε.
το οσκαρ παραμενει σε μενα.
μου λέει σήμερα ένα πιτσιρίκι "κύριε ξέρετε τον XLR8;".
"όχι" του λέω, "εγώ ξέρω τον C3PO."
"α, εσείς είστε από άλλη γενιά".
:dsorry:
Ε, δε κατάλαβα, τρέχει τίποτα με Συκιές? Γαμάτοι είμαστε όλοι εδώ. :)