τοσο rare ειναι;
Printable View
τοσο rare ειναι;
Ποιο;
edit: Ξέρω χεστήκατε αλλά τελικά ισχύει το πιο πάνω με το /mountspecial
το mount ντε
Εννοούσα το Phoenix ή το Onyxia, αλλά έτσι κι αλλιώς η απάντηση είναι σχεδόν η ίδια.
Ναι, γύρω στο 1% είναι να πέσει, το Phoenix ίσως και λιγότερο μιας και σύνολο να έχω δει 3-4 σε όλους τους σέρβερ που έχω παίξει.
Phoenix ontws uperspanio, alla kai to pio omorfo me diafora apo olla ta alla
Genika oi drakoi den me enthousiazoun san mounts, polu ogkwdeis.
Einai merikoi kapws pio mikrou megethous drakoi pou gamane omws :)
βασικα μετα απο μερικες ωρες gaming καταλαβα οτι μου χε λειψει μονο η ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και ο χαβαλες στα ingame chat.δε νιωθω καμμια αναγκη για hc/raid/bg farm κτλ
αν και δεν με χαλαει αυτο ομως,δε ξερω κατα ποσο αξιζει να αγοραζεις καρτα μονο για αυτο.
τι ακριβώς παίζει με το merge;
Ερμ, τίποτα;
ειχα ακουσει παλιοτερα οτι θα εκαναν μια καρτα για ολα οταν βγει diablo/starcraft γιαυτο ρωταω
Θα μπορούσαν, ναι, αλλά μέχρι στιγμής έχουν πει πως δε θα απαιτείται συνδρομή για να χρησιμοποιούν το Battle.net. Πιο πολύ πηγαίνουν να κάνουν κάτι σαν Steam.
μετά από ένα σορό σκατά βάλανε και κάτι σωστό με patch.to cross-realm pve.
pagkosmiopoihsh sto wow?
79 και κάτι ψιλά ο paladin μου σε πολύ casual φάση.
Πιστεύετε μπορούμε να μαζευτούμε 10 άτομα, να κάνουμε transfer κάπου, και να παίξουμε μαζί? αρχίδια, αλλά λέμε τώρα
e twra mhn parw to Wrath kai psithoume gia er guild e.
edit: to parapanw einai apeilh
DO IT FAGGOT
as psithei o laos. kai tha ginei to kone.
Μόνο που σκέφτομαι heroic farming και badges και epic fail pvp βαριέμαι!
anoika trial, se poio server kai ti class?
τι trial, το χτικιό δεν υπάρχει πλέον?
alonsus alliance
den thumamai ta acc details
ekana hunter. pes nick
ihealukill
δώσε το μεηλ σου για να σου τα θυμισουν, τα λεφτά που θα δώσεις για να κάνεις το trial κανονικό, τα δίνεις για να κάνεις τρανσφερ και γλυτώνεις και το λβλ απ απο 1-60
oute ta acc names den vriskei. mavrila :/
που είσαι ρε κεφτέ?
paizw me snapper avrio kai eimai full. tha epanelthw drimiteros apo savvato
ξανα εκανα login μετα απο καιρο για σοβαρο gaming.δλδ το χριστουγεννιατικο event =p
ψηνομαι να κανω ενα lvl ally εκει που ειστε.τι ωρα μπαινετε;
βασικά αν είναι να ανεβάσετε μαζί, κάνε τον χτικιο recruit a friend, τουλάχιστον να ανεβείτε γαμιώντας
afto thalega. an einai na me kanei o steison recruit.
lokust vale me flist
Stikio
dwarf hunter με ονομα forthyhorde =p
roswell you have a chance to obtain a handful of snowflakes by doing /kiss to a Winter Reveler (once per hour). You might also get fresh holly, or mistletoe.
παίζετε ακόμα? λέω για ένα scroll of resurection για 10 μερούλες ίσα για "φαν τσατ"
egw paizw.
LOKAST PREPEI NA MILISOUME. H SXESH MAS PERNAEI KRISH.
το scroll λειτουργει αν εισαι 6 μηνες με κλειστο account. εγω ψηνω να αναστησω την clarabell. θα 80αρησετε να ρεινταρουμε hardcore η θα κανουμε RP?
εγω περιμενω να τελειωσει το trial του χτικιου για να παρω τον ενα μηνα μιας και δεν εχω καρτα.
ε και μετα να μπαινω για πεντε λεπτα τη μερα και αν λολ