Βγηκαν τα παιδια σημερα. Παρτυ.
Printable View
Βγηκαν τα παιδια σημερα. Παρτυ.
Επιτέλους. Να λειτουργήσει και η Βουλή όπως πρέπει.
σε κανα εξαμηνο θα ξαναγυρισουν
ναι, σίγουρα
Γενικά αναμένεται στη δίκη να πέσει χοντρό γέλιο.
http://jailgoldendawn.com/2015/06/19...1%CF%85%CE%B3/
μαθαμε και ποιο ηταν το φρικουλο που τραγουδαγε τον εθνικο υμνο με την μοικανα .
Ο Μιχαλολιάκος στον Χατζηνικολάου αποδέχτηκε "την πολιτική ευθύνη" για την δολοφονία του Φύσσα
και ο Χατζηνικολάου τον καλημέρησε.
δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα δε νομιζω να πηγε και ο ΧΝ να ξεπλυνει την ΧΑ
ειναι υποχρεωμενα τα media να τους βγαλουν ολους για καποια λεπτα λογω εκλογων
σαυτο το σάπιο πολιτικό σύστημα θα τους αφήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους , τους ναζιστές μέχρι τις εκλογές .κ μετά θα θυμηθούν να τους κλείσουν μέσα. Συμφέρει πολλούς να υπάρχει αυτό το κόμμα κ τους εξυπηρετεί αυτό το κλίμα που δημιουργεί. σκατά στα φασιστομουτρα αλλά ακόμα πιο πολλά στα καθικια που τα συντηρούν κ στα ζώα που τους ψηφιζουν
Μπα νομίζω ότι πούλησε το τομάρι του, ή μερικά από τα αναλώσιμα τομάρια, ο Φούρερ προκειμένου να διώξει κόσμο πίσω στην ΝΔ αν δεχτούμε σαν σοβαρό δείγμα τις δημοσκοπήσεις που λένε για οριακές διαφορές και έτσι να γλιτώσει άλλη μια φορά τον κώλο του.
Είστε μαλάκες; Ο Χατζηνικολάου παίζει φουλ ΣΥΡΙΖΑ.
ουτε καν
ο Σαμαρας τους εχωσε μεσα γιατι δεν συνεργαζονταν μαζι του και αποφασισε να τους τελειωσει και να παρει πισω οσα ψηφαλακια γινοταν πριν πεσει
οι μαφιοζοι του Συριζα ηταν αυτοι που την εβγαλαν τωρα για να κανουν ζημια στον Μειμαρ και να του κοψουν ενα 3% τουλαχιστον αν οχι παραπανω
Τη δήλωση Μιχαλολιάκου ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Φύσσα πώς τη σχολιάζετε;
Σε ένα πολιτικό σύστημα που δεν θα εξέφραζε την σαπίλα και ένα αδέκαστο δικαστικό (αχαχαχαχαχαχαχα) θα έπρεπε να είχε κινηθεί η εισαγγελία αυτεπάγγελτα κατά του Μιχαλολιάκου για ηθική αυτουργία στον φόνο του Φύσσα.
Από κει και πέρα παραδοσιακά ο Μιχαλολιάκος όπως και όλοι οι φασίστες είναι ρουφιάνοι που δεν έχουν αντοχές να στηρίξουν τις ιδέες τους έπαιξε το παιχνίδι του Μεϊμαράκη , αυτά περί συριζα και τους έβγαλε έξω να κόψουν από την νδ ψήφους και για χατζηνικολάου απλά μου προκαλούν το γέλιο.
Αν μπορούσαν να τα κάνουν αυτά δεν θα έφταναν καν στο σημείο να κάνουν εκλογές με τα βρακιά στα γόνατα.
και καλα έκανε. Αν το συνέχιζε, αν ζητούσε επαλήθευση ("σοβαρα το λέτε αυτο;"), ο άλλος θα άρχιζε να εξηγεί και να βάζει σάλτσες. Και μετά όταν θα γινόταν η αναπαραγωγή της είδησης, θα κατηγορούσαν πάλι τα ΜΜΜ που τους κυνηγανε και διαστρεβλώνουν ό,τι λένε απομονώνοντας φράσεις. Τώρα δεν έχει απομονωθεί τίποτα, η πρόταση που είπε στέκεται μόνη της, ούτε τον παρέσυρε, ούτε υπονοήθηκε, ανέλαβε ευθέως την ευθύνη.
edit: και μολις ακουω τη σημερινη του εκπομπη και στην αρχή λέει ακριβώς αυτό
Όσο για την προβολή ή μη της ΧΑ, όταν ήταν στο 0,χ% καλώς κάναν και δεν τους προέβαλαν. Πλέον είναι τρίτο κόμμα, η μη προβολή και φίμωση μόνο καλό τους κάνει. Πρώτον χάνονται δηλώσεις όπως οι χτεσινές (ποιος ξέρει για τί άλλο καίγονται να αναλάβουν ευθύνη και δαγκώνονται για να μην χαλάσουν το προφιλ) και δεύτερον ενισχύεται η θέση τους ως αντικαθεστωτικών και μαχητών. Αφού όλοι ξέρετε τί βόδια τους ψηφίζουν, γιατί να έχουν τη δικαιολογία ότι είναι οι μόνοι που μάχονται. Και τρίτον δεν πιστεύω ότι με μεγαλύτερη προβολή θα τραβηξουν κι άλλο κόσμο. Πλέον δεν είναι ψήφος αντίδρασης (αυτη μπορει να πάει και στο Λεβεντη πλέον), όλοι έχουν ακούσει για τις δράσεις τους, οι ψηφοφόροι τους είναι ο χουντικός φασίστας μπάρμπας που όλοι έχουμε από έναν (έστω και εξ αγχιστείας)
Μόνο για σήμερα
Burning from the inside
Quote:
DON’T MISS TONIGHT AND TOMORROW // ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ
Σήμερα είναι μια ειδική μέρα. Η Ελλάδα γιορτάζει την απελευθέρωση από την Ναζιστική κατοχή, και το φιλμ προβάλλεται στο φεστιβάλ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Τόντι, στην Ιταλία. Το κύκλωμα των φεστιβάλ σινεμά δεν επιτρέπει να ανεβάσουμε το ντοκιμαντέρ ελεύθερα, αλλά απόψε και αύριο μπορείτε να το δείτε online.
Υπάρχει με Ελληνικούς και Αγγλικούς υπότιτλους. Απλά κλικάρετε στον σύνδεσμο που θέλετε και συμπληρώστε τον κατάλληλο κωδικό.
Greek Version (Ελληνική έκδοση)
https://vimeo.com/139232992 κωδικός: OXI
English version: Password: NO!
https://vimeo.com/131415546
Δεν έχω καταφέρει να το επιβεβαιώσω
https://pbs.twimg.com/media/CUt2M5BUAAEtM-A.jpg:large
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/v...atwterou-theou
Quote:
Όλοι μας έχουμε 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων.
Ψυχεδελιαστείτε ελεύθερα.Quote:
Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ζωή και την αγάπη.
ΤΙ. ΣΤΟ. ΜΠΟΥΤΣΟ.
αντιγραφη απο wikipedia:
ιδιωτης=ηλιθιοςQuote:
Λόγω κυρίως του προσώπου και του σχήματος των ματιών που είχαν έντονα τα χαρακτηριστικά της μογγολικής φυλής, αλλά και λόγω της χαμηλής νοημοσύνης, που την εποχή εκείνη ήταν πιστευτό ότι όσο μακρύτερα από την Ευρώπη βρίσκεται κάποιος, τόσο χαμηλότερη ήταν η νοημοσύνη του, οδήγησε τον Down στην εισαγωγή του όρου Μογγολοειδής ιδιώτης. (Η λέξη ιδιώτης χρησιμοποιήθηκε με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου, δηλαδή ηλίθιος). Για πάρα πολλά χρόνια ο όρος «Μογγολισμός» είχε καθιερωθεί, όμως σήμερα θεωρείται ηθικά ανεπίτρεπτος και επιστημονικά απαράδεκτος.
πεθαινω
ιδιώτης = idiotQuote:
Ιδιώτη στην αρχαία Ελλάδα αποκαλούσαν αυτόν τον οποίο δεν συμμετείχε στα κοινά της πόλης, δεν έπαιρνε μέρος στις Συνελεύσεις ούτε αναλάμβανε αξιώματα όπως όφειλε κάθε Έλληνας πολίτης. Για τον Αρχαίο Έλληνα το να μην παρεβρεθείς ήταν οκνηρία. Πρώτα ήσουν μελος του κοινωνικού συνόλου και μετά άτομο. Κύριο μέλημά σου ήταν να ενδιαφέρεσαι για την κοινωνία. Μάλιστα όποιον δεν συμμετείχε του αφαιρούσαν τα πολιτικά δικαιώματα [κοινωνικός θάνατος δηλαδή],ακολουθούσε κατάσχεση της περιουσίας και τέλος εξορία ή θάνατος.
Έτσι και η λέξη "ιδιώτης" απέκτησε την έννοια του ηλιθίου, γιατί φανέρωνε απαξίωση και ανευθυνότητα με ρίζα την τεμπελιά.
ναι το σκεφτηκα και αυτο αλλα δεν ηξερα για την αρχαιοελληνικη προελευση του ορου.
οσο ζεις μαθαινεις
https://www.facebook.com/65528526118...type=3&theater
Συζητηστε λιγο αυτο σας παρακαλω.
ΟΤι λεει το πρωτο σχολιο, που εχει 440 likes
τι ακριβώς να πούμε δεν πιάνω
Αν καλά του κάνανε? αν κακά του κάνανε? Βασικά δεν έχουμε να πούμε τίποτα γιατί απλά σε ένα ποστ δεν μπορείς να πιάσεις όλες τις περιπτώσεις, και όλα θα ξεκινάνε με ένα ΑΝ , ενώ θα συνεχίζουν με ένα "και τότε στο έτσι που κάνανε αυτό".
Αν σε καλύπτει λοιπόν όλο αυτό το "ναι μεν αλλά" να σου πω την αποψάρα μου ότι αποκλείεται να μην ήξερε τι φόραγε και πήγε να κάνει το κοκοράκι αλλά τα άλλα κοκοράκια δεν το βρήκαν αστείο.
Προτιμώ χίλιες φορές να γράψουμε για την στάση του gazetta.gr
https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.n...1c&oe=5785DA5D
Βασικά και νεοναζί να μην ήταν, το Κύπριος αρκεί για τουλούμιασμα :p
9,5/10 περιπτώσεις, δεν πρόκειται για παρεξήγηση. 5/10 παίζει να έχουν και καμιά ενδιαφέρουσα ταυτότητα, αυτά τα ατομάκια πάνω τους. Οπότε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είμαστε με το σχόλιο
Quote:
Ρε παιδιά ίσως να μην ήταν φασίστας.Ισως να ήταν απλά περήφανος Έλληνας εθνικιστής.Δεν ξέρω για σας,εγω πάντως θα ανάψω ένα ρεσω στη μνήμη του.
Spoiler
Γενικότερα βέβαια, ένας μπατριώτης δεν είναι ακόμη φασίστας, παραμένει "εν δυνάμει" και μπορώ να συμφωνήσω ότι κάτι τέτοιες ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν το βασικό πάτημα για να περάσει το όριο από τη γραφικότητα στην επικινδυνότητα, αλλά συνήθως -όχι πάντα- αυτοί οι τύποι δεν πηγαίνουν γυρεύοντας.
Μιας και το ανέφερα, να πω στο σημείο αυτό μια "χαρούμενη ιστορία" του περιπτέρου.
Πριν τις εκλογές του '12, ο παγωτατζής που με προμηθεύει, μου έλεγε "εγώ όλα τα χρόνια ψήφιζα ΝΔ, αλλά τους έχω σιχαθεί όλους και τώρα θα ψηφίσω ΧΑ". Του εξήγησα τι εστί ΧΑ και μετά τις πρώτες εκλογές μου είπε ότι τελικά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. :touched:
Επίσης, δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον κλάδο των παγωτατζήδων. Ο φετινός προμηθευτής (της ίδιας εταιρείας) ήρθε και μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ γέμιζε το ψυγείο κι έλεγε στον συνομιλητή του:
"Τι λες ρε; Α τα αρχίδια, έκλεισαν το δρόμο; Καλά, αυτοί οι μεμέτηδες τι δικαίωμα έχουν να κλείσουν το δρόμο; τουλάχιστον οι αγρότες είναι έλληνες, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν!" :touched:
Taliban, η δική σου θέση ποια είναι;
EDIT: τα λέει πάρα πολύ ωραία επί του θέματος ο κυρΓκαζέτας
Ναι, αντιλαμβάνεσαι όμως τι λέω. Αναφέρομαι στα γεροντάκια ή και όχι μόνο από τον Έβρο, που ψηφίζουν Καμμένο γιατί πίστεψαν ότι τον ενδιαφέρει το ζήτημα με τις μειονότητες εκεί. Αυτοί έχουν όλα τα χαρακτηριστικά της συντηρητικής δεξιάς, αλλά δεν είναι απαραίτητα ψηφοφόροι ΧΑ. Είναι "εν δυνάμει" όπως είπα και προφανώς οι πρώτοι "επιλαχόντες".