http://awesomepeoplehangingouttogether.tumblr.com
Printable View
ανοιξα το πισι στην βιβλιοθήκη στο ΤΕΙ και ειχε φοντο την κλασική pic των manowar.
αυτή με τα βρακια
ra που ακριβώς κάθεσαι;
Φέτος τί έγινε, δεν έχει πανηγύρι;
http://www.youtube.com/watch?v=kPgYxOxl4TY
εσας σας αρεσει οταν ειναι σκληρη? http://www.youtube.com/watch?v=wTx7ABmZRtc
χρόνια πολλά vic. ο,τι επιθυμείς.
Εχω συμβολαιο στο σπιτι για δυο χρονια, αν φυγω στον 1 χρονο, με δεσμευει τιποτα? θα παρω πισω 1 εγγυηση που εχω δωσει?
λογικά θα χάσεις την προκαταβολή που έχεις δώσει. εκτός κι αν πείσεις τον ιδιοκτήτη για το αντίθετο.
φυσικά και θα την πάρεις πίσω αρκεί να ενημερώσεις έγκαιρα ότι θες να φύγεις, μην τους πάρεις και τους πεις παιδιά αύριο πρωί την κάνω
10 μερες ας πουμε ειναι ευλογο χρονικο διαστημα?
πρέπει να γράφει το συμβολαιο σου πόσο εγκαιρα πρεπει να ειδοποιησεις. 1 με 3 μήνες είναι κανονικά
τι φαση διαολε με αυτη την κωλομπαλα εξελ για το πλυντηριο; οπως και με εκεινον το βλακα πριν μηνες και το οζον στο νερο του, έχουν φτηνιάρικες διαφημίσεις και 3 λεπτά διαφημιστικού χρόνου πολλές φορές το πρωί. ξέπλυμα χρήματος κάνει η εταιρια μεσω σκαι, wtf
Γεία σας. Είμαι ο Σπύρος και τ'αρχίδια μου, μου είναι πολύτιμα.
Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να μην τα ξαναχτυπήσω ανεβάζοντας γρήγορα το παντελόνι μετά από κατούρημα(πόντιος) επειδή μπήκε πελάτης στο μαγαζί.
Ευχαριστώ.
γεια σου σπυρο.
Γεία σου και σένα μαγκιόρισσα μίλτον! Ξεχνάω το όνομα σου-βλάκας.
δε μπειραζει τι να τα κανουμε τα ονοματα ουτως ή αλλως
ε νταξει μην το ανεβασεις να γουσταρει και η πελατισσα
Στηβκρος εγινες αθεος?
αχαχαχαχαχχαχαχα
Spoiler
μονο σατανισμος
18 χρόνια απουσίας
http://youtu.be/QiIBFb45TDo
οταν εχεις κανει συντηρηση περσι Ιουλιο στο αιρκοντισιον σου, με καθαρισμα φιλτρων, αλλαγη υγρων κλπ, μετα το χρησιμοποιησες ΤΟ ΠΟΛΥ 20 μερες, και φετος απ την πρωτη φορα που το αναβεις, ο αερας μυριζει περιεργα, εφαγε τα (κρυα) ψωμακια του η συσκευη?
πειτε να ξερω αν θα βγαλω δισκο στον ΗΣΑΠ να ζησει το αρρωστο κλιματιστικο μου.
All right, now let's try to get an answer from someone who's not a complete retard?
μυριζει μούχλα; αν ναι, κάποιος έκανε μαλακία στον καθαρισμό/συντήρηση
πάρε μια τηλέφωνο το witchkiller να του πεις πόσο σου έλειψε και με την ευκαιρία να τον ρωτήσεις για το κλιματιστικό σου.
προφανώς και δεν ακούς εμένα, αλλά: το έχεις σε λειτουργία και μυρίζει ακόμα; αν μυρίζει μούχλα ή έμεινε νερό μέσα και γέμισε βακτήρια (δεν ξέρω αν μυρίζουν οι legionella) ή σου βάλαν αντιβακτηριδιακό υγρό μέσα και αυτό μυρίζει τώρα έτσι. Γενικά μιλάς με ψυκτικό, αλλά άμα μυρίζει κλείστο
ναι, το εκλεισα.
αλλα γενικα ισως το αλλαξω γιατι και το μοτερακι του μεσα κανει σαν ελαφρως χαλασμενος ανεμιστηρας -παρα το περσινο σερβις-
τεσπα. θα δουμε.
θενκς
σκατα στο καλοκαιρι, γουιντερ ις καμιν
αγόρασα εισιτήριο οσε των 19ε μέσω νετ, και πρόσθεσα σαυτό την φοιτητική έκπτωση 25%. δε λέει πουθενά ότι τα εισιτήρια-προσφορά εξαιρούνται απ'τις εκπτώσεις αλλά επειδή κάτι είχα ακούσει όταν πρωτάρχισε, μήπως έκανα μαλακία και δεν ισχύει; φεύγω σε 2 ώρες οπότε αν ξέρει κανείς πείτε σύντομα. θενξ =)
edit: εντάξει τελικά δέχεται τη φοιτητική. ουφ (μόνος μιλάω μόνος χαίρομαι)
Θα σκάσει δε θα σκάσει;Quote:
Τορπίλη εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας την κινητοποίηση του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος
Συγκεκριμένα η τορπίλη εντοπίστηκε το μεσημέρι μπροστά από το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψους του νέου δημαρχιακού μεγάρου.
Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του Στρατού με πυροτεχνουργούς, ενώ η Τροχαία έκλεισε τον παραλιακό δρόμο από το ύψος του Λευκού Πύργου ως το «Μακεδονία Παλλάς», με αποτέλεσμα να δημιουργεί μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν από παρακαμπτηρίους)
εχω εναν γειτονα κανιβαλο με υπολειματα ουρας κλπ
ο τυπος επι 3-4 χρονια προσπαθει να μαθει τον γιο του να κανει ποδηλατο βριζοντας τον αβερτα
το παιδι κοντευει να βγαλει μουστακι χωρις βοηθητικες δεν μποραει...ειναι φανερο οτι το χει τραυματισει ο μαμελουκος
ολα αυτα διαδραματιζοντε κατω απο το παραθυρι μου κι εγω ανα διαστηματα φωναζω κανονικοτατα ''ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ''...ο τυπος κανει την παλαβη
δε ξερω ποτε θα κατεβω με το τραπεζομαχαιρο....
Υ.Γ. οταν μερακλωνει βαζει χουντικα κλαρινακια...ασχετικο αυτο με το τραπεζομαχαιρο