AHHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHAQuote:
Originally Posted by Khalkji
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
AHHAHAAHHAAHAHAHHAHAHAH
Printable View
AHHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHAQuote:
Originally Posted by Khalkji
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
AHHAHAAHHAAHAHAHHAHAHAH
xtes eida oti epaize o panathinaikos me tous boston celtics ki exase 83-88 ki epsaxna mia eleutherotypia na dw to apotelesma alla to match to xasa :\
:rofl:
Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την ψυχική μου κατάσταση...
Έδινα, λέει, ΑΣΕΠ, και η καριολα που μοιραζε τα θεματα μου ειπε οτι έπρεπε να κάτσω στη θεση που έγραφε το όνομά μου. Ναι, αλλά καμία θέση δεν έγραφε το όνομά μου. Ε, εντάξει, λεει αυτή, μάλλον θα είσαι σε αυτούς που η αίτησή τους κόπηκε. Και τι θα κάνω εγω τώρα, την ρωτάω, θα πάω σπίτι και εντάξει, κλάιν, δεν έγινε τίποτα?
"Τι κλάιν?" με ρωτάει αυτή, "όχι κλάιν, κλαν, απο το ΚουΚλουξΚλαν" της λέω εγώ...Στο επόμενο πλάνο (δεν ξέρω πως ακριβώς έγινε η μετάβαση) μιλούσα με τον Azagthoth των Morbid Angel.
:beerz: :happyjump:
eixa leei rantevou me ton pitsadoro k telika htan o phantomduck :? :roll:
Τυχερέ =D
me estises kiola....
oust
:spin:
Sorry είχα πάει να δείρω έναν τυπά που μου πηδούσε τη Μαρία. Δεν περίμενες πολύ ε;
oxi re c.. alla xalali sou...
afou pidouse to mario...xalali sou
:chinchilla:
ημουν λεει σε κατι ενοικιαζομενα,που παραλληλα με τα παραθυρα περνουσαν κατι ραγες και ενω εβλεπα 2 παλιους μου συμμαθητες και 1 συμφοιτητρια απο ληψη απο ελικοπτερο,ξαφνικα βλεπω στο βαθος ενα τρενο και επειδη ηταν ανοιχτα τα ξυλινα παραθυρα για να μην τα χτυπησει το τρενο πηδηξα απο το ελικοπτερο και αρχισα να τα κλεινω και την στιγμη που με κυνηγουσε το τρενο παραλληλα χοροπηδουσε αριστερα ενας ρινοκερος και πηδηξα πανω του και το τρενο διελυσε τα ενοικιαζομενα και μετα ετσι πως ανεβαινε ο ρινοκερος μια ανηφορα ειδαμε πολυ κοσμο να μας χειροκροταει και την ιδια στιγμη κατεβαινε την κατηφορα ο Γκαλης λαμπαδηδρομος
:thumbsup:
kai go variemai stin douleia alla den exo tosi fantasia!!!!!!!!!!! :DQuote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
ε τον Γκαλη χειροκροταγανε σιγα μη χειροκροταγαν εσας.Quote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
ειπες κατι για τον ρινοκερο? :?
Εγώ ονειρεύτηκα ότι τα 4 μικρά παιδιά μου θα ζουν μια μέρα σε ένα έθνος που δεν θα κρίνονται απ'το χρώμα του δέρματός τους αλλά απ'το χαρακτήρα τους.