ε, πάντα έχω sshd που τρέχει , ποτέ δεν ξέρεις :oops:
Spoiler
Printable View
ε, πάντα έχω sshd που τρέχει , ποτέ δεν ξέρεις :oops:
Spoiler
Τα ειδα τα κουμπακια, περιεργη φαση. Πολλοι Μακ-μοντερς πλακωσαν μου φαινεται.
sshd εχω και εγω ανοιχτο (LAN παντα) για να κανω restart τον PS3 media server οποτε χρειαζεται.
Οποτε ειμαι για πολυ D/L σημερα. Θα το βαλω στο Desktop και ο Θεος βοηθος και φυσικα και την netbook εκδοση, μπας και φτιαξει το κωλο ACPI bug που εισηγαγε το 9.04.
Αντε καλοριζικο!
Με τι σκεπτικο;
Παντα ημουν early adopter και βαραγα make world με το χερι στο BSD (απο 3 σε 4). Living dangerously!
Ελα μωρε τωρα τι προκειται να****
[Connection Reset by Beer]
Ρωχάμη όταν το βάλεις πες ρε φίλε άμα παίζει καλά το vdpau γιατί μου'χει σπάσει απίστευτα τα νεύρα.
στην beta εχανα συνεχεια το δικτυο σε ασχετες φασεις παντως
Ρε βοηθεια!
Μετα το upgrade se 10.04, με δεξι κλικ στο usb δεν μου βγαζει το unmount. Πως φτιαχνεται αυτο?
Κανενα προβλημα εδω.
vdpaυ δε νογαω
Ως γνωστός καθυστέρας έσβησα το πάνω panel μου. Μετά από λίγο ψαξιματάκι έβαλα καινούργιο και πρόσθεσα και τα μενού αριστερά μια χαρά. Παρ'ολα αυτά, στα δεξιά είχα μερικά προβληματάκια με κύριο το ότι το sound level indicator δεν ξεμιουτάρει τον ήχο. Αν πατήσω πάνω του δείχνει να έχω φουλ ένταση, αλλά το εικονίδειο είναι το ηχείο με τις τρεις παυλίτσες και δεν ακούγεται τπτ από κανένα application. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω το αρχικό panel ή τουλάχιστον να διορθώσω αυτό;
Θιγεις 2 διαφορετικα πραγματα!
Για τον ηχο, τσεκαρες mixer σετινγκς;