Και το πρόβλημα σου ακριβώς ποιο είναι? Η μια ώρα κλειστου δρόμου να υποθέσω? 'Η που ήταν Σαββατο ας πουμε?Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Printable View
Και το πρόβλημα σου ακριβώς ποιο είναι? Η μια ώρα κλειστου δρόμου να υποθέσω? 'Η που ήταν Σαββατο ας πουμε?Quote:
πουθενα δικε μου η ζωη συνεχιζεται
ο καθενας με τον πονο του.
απο το μεσημερι η συνδεση μου σερνεται και μπαινει μονο στο ηαρ :!:
kanonika deuteraQuote:
Originally Posted by distortionofperception
το γεγονος οτι καποιος σκοτωθηκε προκειμενου να μην τον πιασουν μπατσοι που τον κυνηγουσαν δε σε απασχολει ε?Quote:
αιωνιε μαλακα ελληνα μικροαστε
καμία γαμημένη ελπίδα.
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΔΩ! η πορεια εγινε για ενα νιγηριανο πωλητη cd, που πηδηξε απο μπαλκονι και σκοτωθηκε για να ξεφυγει απο τους μπατσους, που τον ειχαν ξυλοφορτωσει κι αλλες φορες στο παρελθον! ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ, που σε πειραξε που ενω καιγεται ολη η Ελλαδα, ετυχε να διοργανωθει πορεια γι'αυτο το ζητημα την ιδια μερα, τι ειναι ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Σουπερλιγκα να αναβληθει, σε πιασαν και ζητηματα ηθικης η' δακρυσες που δε θα πας για καμπινγκ στο Μελιγαλα του χρονου?? ΣΙΧΑΜΕΝΕ που εχεις το θρασος να αποκαλεσεις παρασιτα και αργοσχολους τους τυπους που κατεβηκαν στην πορεια, αξιοκρατη ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! δεν εχω βρισει ποτε κανενα στο φορουμ,ακομα και τον DM , αλλα εσκασα με τους διαφορους ΜΑΛΑΚΕΣ, αλλα μιας που πεφτει αβερτα μπινελικι, εσκασα και γω με τη μαλακια ορισμενων, το θελει και η μερα! Αντε τωρα δωσε μου ραντεβου κλωτσομπουνια και τα λοιπα μιας και αυτο φοριεται πολυ τελευταια στο ERQuote:
Ένα δίκιο το έχει.
Dr Death είσαι μέγας μαλάκαρος, king size βλήτο
Pinatero :thumbsup:
Ρε. Μη το χρησιμοποιείτε σα βρισιά αυτό ξερωγω.Quote:
Originally Posted by Pinatero
χτες δεν ειχαμε ιντερνετς ολοι ή ηταν πιο τοπικο το προβλημα;
ήταν πουτάνα όλη η χώρα.
και δεν εννοεί μόνο την αθήνα.
στο υπαρχον πολιτικο συστημα δεν γινεται να υπαρξει αξιοκρατια, δηλαδη δε στεκει η φραση "οποιος προσπαθησει θα πετυχει, οποιος διαβαζει θα βρει δουλεια...κλπ"! και η αναφορα του συγκεκριμενου για αργοσχολους, παρασιτα εμπεριεχει αυτη τη λαθεμενη αντιληψη περι εφαρμογης της αξιοκρατιας στο σημερα!Quote:
Originally Posted by phthoggon
εγω δεν ειχα αλλα τα ξαδελφια μου που ειναι απο κατω ειχαν :?Quote:
Originally Posted by Abruzzi
χαχα,και μενα ο ξαδερφος κατι μετρα μακρια ειχε net και ο γειτονας με ιδια συνδεση σα του ξαδερφου δεν ειχε...οτιναναι
Χτες γενικα σκαγανε τα κυκλωματα καθε 10 λεπτα ιδιως μεχρι το απογευμα. Ανεξαρτητως εταιρειας.
σόρρυ κιόλας αλλα έτσι όπως το παρουσιάζεις είναι σαν να έγινε ατύχημα και δεν νομίζω οτι έχει νόημα μια πορεία για ένα ατύχημα. το όλο πόιντ ήταν οτι οι αστυνομικοί πιθανότατα να εμπλέκονται στο "ατύχημα" νομίζω. η μήπως ήταν η πορεία κατά της αστυνομικής βίας γενικότερα;Quote:
ε,να μωρε απλά τον κυνηγάγανε,ε κ μια βδομάδα πιο πριν λέει τον είχανε σαπίσει στο ξύλο παλι οι μπάτσοι κ ο χαζός φοβήθηκε κ έτρεξε να φυγει!
κατα τ'άλλα όντως,ήτο ατύχημα κ άλλωστε είναι η μόνη υπόθεση που έχει να κάμει με μπάτσους κ κακό φέρσιμο αυτόνε κ απο το ξάφνιασμα έγινε η πορεία
Καλά, νταξ, άλλη κλάση μιλάμε. Να δούμε τι άλλο θ' ακούσουμε. (Μόστε)
ε ναι ατυχημα ειναι γενικα οταν εκπυρσοκροτουν τα οπλα των μπατσων, οταν "αθωα" θελουν να κανουν ενα τυπικο ελεγχο στον πωλητη των παρανομων cd, ενω αν πωλουσε πρεζα και υπηρχε μιζα δεν θα υπηρχε κανενα κυνηγητο ξερω γω... τι να πω ρε γαμωτο και ο αλλος ο irreligious, τον λεει και χαζο κι απο πανω! ρε προσεξτε τους χαρακτηρισμους που πετατε ετσι αβιαστα, εννοειτε ο toni (ετσι τον ελεγαν) δεν ειχε σκοπο ν αυτοκτονησει, νομιζε οτι θα μπορουσε να ξεφυγει, και με το φοβο ενος νεου ξυλοδαρμου και τραβηγματα με την αστυνομια, που θα στερουσε το πενιχρο μεροκαματο απο την οικογενεια του, οδηγηθηκε σε αυτον τον τροπο ν'αποδρασει! καπωσ ετσι αντικατοπτριζεται η ζωη ολων των μεταναστων!Quote:
Originally Posted by Mostos
συγνώμη, θεωρώ πως γενικώς κάνεις σοβαρότατα posts, μα αυτό :
δεν θα το λεγε ούτε κνίτης, ούτε αναρχικός, ούτε αριστεροπερίεργο οτιδήποτε, ούτε καν μετανάστης.Quote:
και αν το έλεγαν, θα μπορούσαμε εύκολα να φωνάξουμε τον irreligious να τους πει όλα αυτά που εγώ δεν θα ξεστομίσω!
χμ,κοίτα ψηλέ,αν δεν κατάλαβες οι απόψεις μας συμφωνούν,κ το ποστ μου ήταν ειρωνικό προς τον μόστο κ τη λέξη ''ατύχημα'' που χρησιμοποίησε.
Εγραψα ''χαζός'',έχοντας στο μυαλό μου την άποψη που (υποθέτω) οτι θα είχε κάποιος που έμεινε αδιάφορος απο αυτό το σκηνικό και γενικά απο σκηνικά που δείχνουν το χάλι της ελληνικής αστυνομίας,ίσως λάθος μου,αλλά δεν το έκαμα απο κακία,το έκαμα για να ειρωνέψω(καινούρια λεξούλα μουνάκια)
Ρε κάρχαρτ αν είναι δυνατόν. Δηλαδή αυτό το συμφωνώ μαζί σου εκατό τα εκατό αλλα εκεί χρησιμοποίησες κάτι ατυχες, κάτι λίγο τραβηγμένο, κατιτις λίγο υπερβολικό και μην τυχόν 8ιχτούνε, μην τυχόν μας πούνε και μαλάκες, μην τυχόν γίνομε ολιγον τι λαϊκιστές τι σκατά, νομίζω είναι κακό πράμα.
irreligious σορρυ απανω στο φουντουμα σε πηρε η μπαλα! ωραια carheart να το κανουμε ενας αντικατοπτρισμος της ζωης των μεταναστων! για πες μας τωρα για τους νιγηριανους που ειδες προσφατα στο ρετιρε τους να κανουν μπαρμπεκιου? ενταξει το ολα ολα τα ισοπεδωσε ξερω γω ε, αλλα δεν καταλαβα που θες να το πας :roll:
εγώ παιδιά ήμουν στο ψυρρή χθες και είδα πολλούς μετανάστες με λουλούδια στο χέρι που σημαίνει ότι μια χαρά περνάνε εδώ και βγαίνουν και τα ραντεβουδάκια τους. :!:
χαχαχαχαχαχα
κατά τ' άλλα ξαναμανα Πινατέρο :thumbsup:
μιας και δωσατε περισσοτερο του δεοντως σημασια στο ποστ μου και επειδη βλεπω οτι μερικοι απο σας εχετε ξεφυγει πολυ (καθως ή θιχτηκατε ιδιαιτερα απο τους 2 χαρακτηρισμους ή επικρατησε για μια ακομα φορα το glory of anonymity) , ας κανω ενα τελευταιο ποστ να πω 1-2 παπαριες παραπανω μπας και σας τσιτωσω περισσοτερο.
ρε μογγολοι
σε μια γαμημενη μερα που το γαμημενο κρατος εχει αφησει ανυπερασπιστους καμμια 10αρια νομους ..που καθηκια με πανω κατω ιδιο μυαλο σαν το δικο σας προκαλουν χαος στην πρωτευουσα με μπαραζ τηλεφωνηματων για να αποπροσανατολησουν τα παντα και ενω καινε 3 εστιες γυρω απ την αθηνα και βρεχει σταχτη σε ολο το λεκανοπεδιο, 200 κολοπαιδα κλεινουν 1 ωριτσα το κεντρο της αθηνας συμβαλοντας τα μεγιστα στον πολλαπλασιασμο του χαους που ηδη υπαρχει.
στ αρχιδια μου ειλικρινα ο λογος που βγηκαν/τε στους δρομους ..ναι ρε μουνοπαναδες ..στα παπαρια μου.να βγαινατε και για την αυξηση της τιμης του κολοχαρτου απ τα ιμπεριαλιστικα καθικια.
τι καταφερατε?
να απασχολησετε ενα γαμημενο πυροσβεστικο οχημα παραπανω σβηνωντας μπροστα απ τα KFC καδους σκουπιδιων , να κλεισετε το κεντρο δημιουργωντας ενα ωραιο μποτιλιαρισμα που κρατησε καμμια ωριτσα ενω οτι εχει μεινει ορθιο απ αυτο το πραμα που λεγεται αρχες πολιτικης προστασιας εστελναν πανικοβλητοι δυναμεις σε 5-6 διαφορετικα σημεια ..και βεβαια πανω απ ολα κανατε την καυλα σας.
μπραβο ρε νουμερα περιοπης.η κοινωνικη σας ευαισθησια χτυπησε κοκκινο υπερασπιζομενοι τα δικαιωματα του μεταναστη που πεθανε κατω απ τη μποτα του μπατσου γουρουνιου και εγινε πραξη οταν ολοι οι αλλοι σταματησαν λογω εθνικου πενθους και αλλων τετοιων παπαριων ενω εσεις εκει στην πρωτη γραμμη αγωνιζομενοι για ενα καλυτερο αυριο.
το σαπροφυτο που ανεφερε τη σουπερ λιγκα και την αναβολη των αγωνων εκανε και συγκριση λεγοντας οτι αυτοι δεν ειναι ετσι για να ακυρωσουν πορεια στο κεντρο.
που να περνουμε τωρα τηλεφωνα να λεμε 200 μαλακες μεταξυ μας "παιδες καιγεται η αθηνα ...γαμηστε το σημερα παμε απο δευτερα".
κατι γελοιοτητες που ανεφεραν οτι εκανα ποστ επειδη αργησα να παω στη δουλεια μου, στο ραντεβου μου , επειδη με επιασαν ζητηματα ηθικης 'η επειδη δεν θα παω στο καμπινγκ στου μελιγαλα του χρονου τα γραφω στην καραπουτσακλαρα μου βαθεια μεχρι τον προστατη ωστε αμα τραβηξω καμμια καλη μαλακια να εκσφενδονιστουν και να σπασουν την πορσελανη..καταλαβατε μπουληδες φλωροι της ζωης?
α μη ξεχασω .. ραντεβου στο διονυσο να σας ματωσω ρε μουνοπαναδες ..να σας φορεσω τα δοντια κολαρο με διαιτητη το μακη.
αυτα βασικα ..σορρυ απ τους υπολοιπους χρηστες για το ποστ τουτο αλλα νταξ εχει πλακα που και που να τους μιλας στη μονη γλωσσα που γνωριζουν.
Εγώ έρχομαι διόνυσο πάντως.
Ρε ικόνοκλαστ ήθελα απλώς να τονίσω πως γενικώς ο Πινατέρο κάνει σοβαρότατα ποστς και δεν θα τον κράξω ολικώς όπως κάνω με κατώριμους και ντέγκιαλς και phoeμπους και γουατέβερ, απλώς με βάση και μόνο ενός συγκεκριμένου ακραίου σημείου σε ένα γενικώς ακραίο ποστ, κατά την γνώμη μου. Διότι κατά τα άλλα, οποιοδήποτε ποστ του Πινατέρο έχω δει, κυμαίνεται από το οκ μέχρι "κεγαμώ". Τώρα αν εσύ θεώρησες πως το έκανα για να ημιτσακωθούμε ημιφορουφιλιακώς και δεν τρέχει και κάτι αλλά γενικώς πινκς, ε you are responsible for that!
Πινατέρε, ούτε αντικατοπτρισμός της ζωής των μεταναστών. Ούτε καν "αντικατοπτρισμός των νιγηριανών μεταναστών πωλητών cds". Δεν είδα νιγηριανούς να κάνουν μπάρμπεκιου. Είδα μετανάστες στον υπόκοσμο όμως να βγάζουν όσα δεν βγάζει το σόι μου σε μια ζωή. Είδα μετανάστες καταστηματάρχες, που εκμεταλλεύονται μετανάστες υπαλλήλους να πίνουν αίματα και να παίρνουν σπορ αμάξια 666. Οπότε οι μετανάστες είναι μια ευπαθής ομάδα, ναι, κάποιοι, πολλοί κάποιοι είναι φτωχοί, ναι, κάποιοι, πολλοί κάποιοι, λιγότερο πολλοί από τους πρώτους κονομάνε αδρά, αλλά αν το άλμα επί μπαλκονίω και οι λόγοι αυτού αντικατοπτρίζουν τη ζωή του μέσου μετανάστη των παραπάνω ομάδων και υποομάδων και χαρακτήρων και διαβαθμίσεων, ε τότε το βλέπουμε κάπως στραβά το πράγμα, και όταν ο γυαλός είναι στραβός, εμείς οφείλουμε να μην είμαστε. Και δεν θα αναλύσω τώρα το πόσο λογικό επακόλουθο είναι το να στρέφονται οι μετανάστες στο έγκλημα και το πόσο δικαιολογημένο και αιτιολογημένο και λογημένο είναι, μα όπως και να χει το πράγμα συμβαίνει, τι να κάνουμε τώρα, και το να αντιμετωπίζουμε μια ζωή τον μετανάστη ως άτυχο κλεισμένο σε αμπάρι που τρώει ξύλο και ένα κομμάτι ψωμί το χρόνο, και μάλιστα το να τον αντιμετωπίζουμε ΜΟΝΟ έτσι, ε είναι όσο αναληθές και πλασματικό μπορεί να είναι κάτι.
Αυτό απλώς θέλω να το κρατήσω για να τρομάζω τους αισιόδοξους κοινωνιολόγους.Quote:
Η αλήθεια είναι πως είχα ξεκινήσει να απαντάω, έγραφα κάτι για το πως θα ζυγίσεις εσύ τη σημαντικότητα 2 θλιβερών γεγονότων εντελώς διαφορετικής απόχρωσης και ποιος είσαι ρε, ο κατώριμος, μετά συνέχιζα κάπως στο "και καλά, που είδες ακριβώς πως δημιουργήθηκε πρόβλημα;" και θα ρωτούσα αν είχαν κλείσει τη μυστική βάση πυροσβεστικών στην πατησίων και μετά ερχόταν το "ποιο κάνατε την καύλα σας ρε ηλίθιε, επειδή εσύ θεωρείς πως πρέπει όλοι να ασχολούμαστε με το ίδιο πρόβλημα, σημαίνει πως όλα τα υπόλοιπα είναι καπρίτσια για ξεκαύλωμα".
Και στην τελική ρε ντ. ντεθ, δν άκουσα κανέναν από αυτούς που κινδύνεψαν να γκρινιάζουν και σκας εσύ σαν ηθική μυξοπαρθένα και κράζεις μια πορεία -της οποίας την διαφοροποίηση από αυτές των αγροτών και των μιζαδόρων δεν δείχνεις καν να καταλαβαίνεις- επειδή είχε κανονιστεί να γίνει τη μέρα που εσύ ήθελες όλος ο κόσμος να κάνει αχ και βαχ στο ER για το πως καίγονται τα δέντρα.
Ε κάτσε ρε φίλε.
ΥΓ, κοίτα να δεις που τελικά τα έγραψα.
Σιχτίρ.
αρα να υποθεσω οτι το κυριο προβλημα εγκειται στο οτι το παιζω ή νοιωθω ειλικρινα μια ηθικη μυξοπαρθενα?
εντιτ: τιπ ειρωνειας ..το παραπανω ειναι μια σοβαρη ερωτηση
ekei pou eirwneueste valte ena xrwma tis areskeias sas na katalavainoume ki oi ipoloipoi.
dr death ston apopanw sou paei.
εγώ θα βάζω κιτρινο
όχι, το θέμα είναι πως κρίνεις επιθετικά μια πράξη κάποιων ανθρώπων με το ναQuote:
α) την κράζεις
β) τη θεωρείς δευτερεύουσας σημαντικότητας συναρτήσει των συνθηκών
γ) όταν κάποιοι στην πουν γι αυτό, η απάντησή σου εμπεριέχει τη φράση "δε με νοιάζει ο λόγος που έκαναν πορεία"
κάτι μου λέει πως αν η αδερφή σου το πανκιό έτρεχε από τους μπάτσους για να μη τη γαμήσουνε πάλι στο ξύλο στη ΓΑΔΑ και έπεφτε από το μπαλκόνι, θα είχε εντελώς διαφορετική τροπή το όλο θέμα.
για μενα το θεμα παλι ειναι οτι κρινωQuote:
Originally Posted by Atheist
και επιθετικα να μη γινοταν παλι τα ιδια αποτελεσματα θα ειχε..απλα δεν θα ειχε μεσα τους χαρακτηρισμους.
αλλα δε με πειραξε αυτο.γενικοτερα δε με πειραξε τιποτα.
οπως απαντησα αμεσως μετα σε ενα αλλο ποστ ..ο καθενας με τον πονο του και η ζωη συνεχιζεται.
το 2ο ποστ μου ηταν καθαρα αντιδραστικο για να τσιτωσω οπως ειπα οσους με χαρακτηρισαν.
οσον αφορα την αδερφη μου το πανκιο και το νο3 του ποστ σου εχεις παρανοησει τα λεγομενα μου πραγμα ισως φυσικο λογω της οξυτητας του που αποπροσανατολιζει οσοναναι.
εντιτ: οσον αφορα στις ηθικες μυξοπαρθενες κλπ ..νταξ ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα τα πραματα.Για καποιους κατι τετοιο ειμαι εγω.
εγω θεωρω ηθικες μυξοπαρθενες οσους ισοπεδωνουν πραγματα και καταστασεις και κρυβονται πισω απο ενα επιθετικο ποστ και 2 χαρακτηρισμους για να κανουν κουβεντα για τα δικαιωματα των μεταναστων ενω συντελειται ισως η μεγαλυτερη οικολογικη και οικονομικη καταστροφη της τελευταιας 50ετιας στην χωρα μας.
ειναι θεμα καθαρα προτεραιοτητων πως να το κανομε.
στην τελικη ναι ..ο καθενας με την καυλα του μωρε np.
συμφωνω με τα Bold ειδικα. δε μπαινουν ολοι σε ενα τσουβαλι.Quote:
Originally Posted by carheart
επισης.
καλα τρωγεστε για επικες παπαριες, για πορειες κτλ. ολοι εχουν δικιο, και ο μεν και ο δε, αν και περισσοτερο ειμαι με τον ντεθ επειδη ναι, η πορεια ειναι ενα καπως ανουσιο στη παρουσα φαση θεμα, και αν το ηθελε κανεις θα εκανε πορεια στο πεζοδρομιο απλα ως ενδειξη διαμαρτυριας. μη σου πω οτι πιο πολυ προσοχη θα ειχε τοτε επειδη θα σεβοταν τους πληγεντες απο φωτια. χαμπαρι ομως.
το χετε συνειδητοποιησει οτι το 99% των ελληνων (τουλαχιστον) μετα απο λιγο καιρο θα βλεπει στην τι βι να το λενε και θα λεει "πω ρε, οι μλκς ακομα με αυτο ασχολουνται. α να σου πω. εισιτηρια για τον ολυμπιακο πηρες;"
μονο το ποδοσφαιρο μας καιει, τι θα κανει ο τζιγγερ και ο κοκκαλης και το αν αποψε θα φορεσει ροζ, φουξια, η καθολου κυλοτα η αλφα τραγουδιστρια στο αλφα κεντρο...
ορισμένες φορές κάνετε σα θιγμένα μουνιά ε. εγω απλά ρώτησα για ποιο λόγο έγινε η πορεία, δεν είπα οτι κακώς έγινε. έγινε επειδή ήταν μετανάστης; έγινε επειδή οι μπάτσοι χρησιμοποιούν βία; αν ήταν πχ ένας τσιγγάνος που πουλάει μούφες ρολόγια πάλι θα γινόταν η πορεία ή απλα το γεγονός οτι ήταν μετανάστης λειτούργησε σαν σύμβολο της κακομεταχείρησης των μεταναστών; στο κάτω κάτω ο πινατέρος υπονόησε οτι ήταν ατύχημα. σκοτώθηκε για να ξεφύγει απο τους μπάτσους που τον είχαν ξυλοφορτώσει στο παρελθόν είπε. (ιρελίτζιους).
γιατί λοιπόν ακριβώς έγινε αυτή η πορεία;
Μόστε έλεος ειλικρινά σταμάτα το.
Γι' αυτό. Το ανέλυσε και ο Στάθης σε μια προχτεσινή Ελευθεροτυπία πολύ καλά.Quote:
Originally Posted by Mostos