γιγαντιαίο πινκ :pink:
Printable View
γιγαντιαίο πινκ :pink:
και από δω ένα :pink: στον κύριο.
Εξαιρετικό νέο τραγούδι Opeth.
Το νέο Asva ξεκινάει από κει που έμεινε το "A Game In Hell, Hard Work In Heaven" του προηγούμενου δίσκου και απλώνει αυτό το στυλ σε διάρκεια full length. Λιγότερο βαρύ και drone, περισσότερο "κινηματογραφικό". Δείγμα.
Asva - Presences Of Absences (2011)
http://www.mediaboom.org/uploads/pos...124003_333.jpg http://importantrecords.com/sites/de...1xKOsFLFwL.jpg
^ δεν ξέρω ποιο είναι το "σωστό" εξώφυλλο, ο δίσκος βρίσκεται στους ρώσους.
o nick mcmaster των krallice φτιάχνει μία πλείλιστ από τα πράγματα που γουστάρει/έχουν επηρεάσει τους krallice. Να πάτε να ακούσετε, μερικά από τα καλύτερα μπλακμέταλ και όχι μόνο (αν και από όλα αυτά καλύτεροι είναι οι ίδιοι οι krallice!)
http://stereogum.com/766771/under-th...ng-the-chapel/
καλά εσύ εννοείς ντροπή που είναι καλύτεροι από inquisition άνετα χαχα. Αλλά ντάξει ναι, ωραία παίζουν αλλά δεν έχουν βγάλει και autumn aurora ακόμα.
Όλη η πρόταση που ξεκινάει με το 'as' είναι ιστορικά ανακριβής. Ο Infernus των Gorgoroth έχει πετύχει πολύ σπουδαιότερα πράγματα από το Nattens και προφανώς χρησιμοποιεί δυο και τρεις κιθάρες σε σημεία. Το Nattens συνθετικά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο.Quote:
The biggest single influence on Krallice, especially at the beginning, was probably Ulver’s Nattens Madrigal, as the first of the second wave black metal albums to make guitar polyphony part of its mission statement.
Κατά τ' άλλα οι Inquisition έχουν για πρωινό όλα αυτά τα "καινούργια" στη φάση των Drudkh και Negura Bunget (κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.).
Κολλημένος 21.
δέχομαι ότι πιθανόν οι gorgoroth είχανε κάνει κάποιες μουσικές/τεχνικές innovations, αλλά σίγουρα δεν είναι δημοφιλείς στη "νέα" ημι-μεταλλάδικη σκηνή για τον λόγο που και εγώ ποτέ δε τους άκουσα σοβαρά, ότι πάντα βγάζανε κάτι τόσο γαμημένα ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ σαν μπάντα, τον πιο ακραίο μπλακ μέταλ εγωισμό που η λέξη ψωνισμός είναι ανίκανη να αποδώσει. Δε ξέρω, εκτός από δύο τρία καλά κομματάκια στο άντικραιστ δεν μου έχει αρέσει τίποτα περισσότερο από αυτούς. Τι να ακούσω, που που είναι αυτός οι κιθαρισμοί οι ωραίοι?
Το nattens madrigal έστω και εάν είναι ελαφρά υπερτιμημένος δίσκος δεν είναι έτσι όπως το μειώνεις. Τους negura bunget και τους drudkh καλύτερα μη τους θεωρείς καν μέταλ και τους συγκρίνεις με INQUISITION, neo-φολκ με παραμόρφωση παίζουνε.
Τα πέντε πρώτα είναι αριστουργήματα, δεν σου κάνω πλάκα. Στην πρώτη παράγραφο εξηγείς περίφημα το γεγονός ότι οι Gorgoroth είναι αντιπαθείς γενικώς στους τωρινούς black metal κύκλους. Είναι μια επικίνδυνη μπάντα και γενικώς γι' αυτό δεν πολυπροκόψαν. Παρόλα αυτά οι κιθάρες τους είναι οι καλύτερες στο είδος μαζί με τους Darkthrone και βάλε και κανά δυο ακόμη για να μη μας πούνε και απόλυτους. :P
Κατέβασέ τα και λιώστα, δεν θα χάσεις! :dfinger:
Δίσκος του '98.
Του '97.
Υ.Γ.: Δεν σου βάζω από το Antichrist, επειδή το έχεις ακούσει απ' ό,τι γράφεις. Ξανάκου όμως το "Gorgoroth" από 'κεί. Κάνε μια ψακτική επίσης πόσοι παίζουν καραόκε youtube κιθαρα σε κομμάτια των Gorgies.
Ναι, μου αρέσει το πρώτο που ακούω, έχει αυτό το μπαρόκ ας πούμε φήλινγκ που είχε και σε 1-2 του καινούργιου που άκουσα. Αλλά οι Gorgoroth είναι EVIL, είναι αισθητικό το θέμα που αρέσει περισσότερο το nattens madrigal στους krallice και στους "νέους" πρόσεξε τι έλεγε ο mcmaster για τις "χαρούμενες/μελαγχολικές' κιθάρες του. Και το ποστ ροκ το ίδιο πράγμα είναι ας πούμε.
εχει κανεις να μου ανεβασει τις "πασχαλιες μεσα απο τη νεκρη γη" του χατζιδακι;