Ορέα, πες τώρα όμως απο πού είναι η δικιά σου, plx!
Printable View
Ορέα, πες τώρα όμως απο πού είναι η δικιά σου, plx!
στο σερτς εδώ και καιρό δεν μου βγάζει θέματα του 2007 και του 2006 :?
limited slip differential πολύ όμορφα
Atheist σκάσε πια μωρέ μηδενικό, μη μου πρήζεις το μπούτσο, είμαι χαλαρός αυτές τις μέρες
κάνει party η δεη
ωχ και Χαλανδρι κανει τα ιδια. και Καλλιθεα απ οτι μαθαμε.
Μαλιστα. Θα σκασει κανα καλο.
γαμιεται το ups εδω και κανα δεκαλεπτο,βλεπω και καναλια στη tv που τα παιζουν,παμε για black out;
δεν εγινε το μπλακαουτ μεσα ιουλιου με 45 βαθμους και φουλ καταναλωση, θα γινει τωρα?
περιεργα πραγματα.
Καίγεται η Πεντέλη ρε μαλάκες, και μάλλον κάει τα καλώδια που έρχονται απο Μεγαλόπολη ξέρω γώ η κάνα μετασχηματιστή και γαμιέται το δύκτιο. Βασικά η Πεντέλη αποτεφρώνεται. και έξω το χρώμα είναι σαν να έφτασε το τέλος του κόσμου.
Πάλι φωτιά τη παναγία τους?
παω να δω εξω.
Εδώ που βρίσκομαι, και άσχημα μυρίζει, και έχει κι ένα τεράστιο συννεφο στάχτης να μας σπάει το μπούτσο. Αλλά ρε πούστη μου (Vicotnik εσένα λέω :pink:) ΠΑΛΙ ΦΩΤΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ? ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΛΔ?
edw sto marousi blepw th pentelh piato.O kapnos einai polys kai fainetai poly skata to skhniko.
να μου πείτε παρακαλώ πως μεταφράζεταί η λέξη ''αγέλη'' στα εγγλέζικα
Pack νομίζω.
Herd συνήθως, αναλόγως για τι πράγμα μιλάς
σας ευχαριστώ και τους δυο
Νομίζω για πάκ μιλάς για άγρια ζωντανά ενώ για χέρντ μιλάς για οικόσιτα/εξημερωμένα (γελάδια-φοράδια-κουράδια).
γλουγλουγλουγλουQuote:
Originally Posted by Vicotnik
Γουμπουρουμπου, δεδομένου οτι το ιτ είναι απ τις πχιο για τον πούτσο ταινίες, το έχεις άβαταρ και σιγκ, επειδή....
...σαν βιβλίο γαμάει μάνες, και η μόνη visual μεταφορά είναι η ταινία, οπότε χρησημοποιώ απο εκεί το άβαταρ και το σίγκ.Quote:
Originally Posted by The Good Son
Το ΙΤ ειναι γαματο για την εποχη που βγηκε, μην ακουω μαλακιες.
Σταματησαν τη φωτια 300 μετρα απο το σπιτι μου, ομορφα. Γαμημενη Ελλαδα κτλ.
Το βιβλίο είναι φοβερό, κ η ταινία μπόρεσε σε γενικές γραμμές να συμπτίξει ένα βιβλίο 1000+ σελίδων σε μία ταινία 3 ωρών με πολύ καλά αποτελέσματα.
Βγαλτε τα ενοχλητικα gifακια η σταματιστε να πυροβολατε posts γιατι ειναι ουτως η αλλως αργο και σεις το αποτελειωνετε
Η ταινία έχει το πιο ηλίθιο τέλος.
δεν βρισκω τζιβανες γαμωτο
Prepare to be Aston-ished.
Edit: locust έχω εισιτήρια λεωφορείου και μετρό, θες?
http://satanism.tk/Quote:
Originally Posted by carheart
:moutza:
εσύ δεν είσαι ο κουτεντές που έβριζε πριν λίγο καιρό το "μεταλ";
ωραίο αβαταρ χοντρούλη.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
8elw na paw Praga , proteinete kanena site na parw eishthria kai ean exete gnwsh me poia etairia.
thanks
"evrize to metal yeeeeeeeah"
malaka vicotnik den katalaves oti to evale EIRWNIKA?an oxi tote paizei kapoio problem...
esy poutanaki vicotnik gt den apantas se oti se rwtane prive?
Αμφιβάλω αν το έβαλε καταλάθος bro, ένα "Dio - The Last In Line" θα σε πείσει. :P
τι με ρώτησες;Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
και καταρχάς γιατί είσαι τόσο εριστικός; :oops:
Η λογική με την οποία βάζω τα avatars μου είναι ότι μπαίνουν ΦΩΝΕΣ που παραδέχομαι ΕΓΩ ως πολύ όμορφες, άσχετα αν παίζουν σε groups που ακούω ή όχι. Δίνω διευκρινίσεις γιατί βλέπω ότι ασχολείστε πολύ με εμένα και θέλετε να μάθετε.
Κατά τάλλα, οκ προσπαθούν να μου την πουν το emo boy και ο biggest spammer ever. Παραδίδομαι στις ορέξεις σας.
έλα σκάσε παραπληγικέ, τράβα γάμα καμιά γκόμενα να ούμε, θα με πεις και emo.
vic ksereis kala gt eimai eristikos....pane des ta pm sou sto myspace.
o H. einai officially pleon metallas.skasmos oloi loipon lougres.
πανκι το επομενο σιγκ σου να πιανει ολη τη σελιδα ρε :P
irreligious δες τα πιεμ'ς'σ
Εγώ δεν είδα σε κάποιο post μου στην προηγούμενη σελίδα να στη λέω γαμώ τον κομπλεξισμό σου γαμώ. Γέλασα με αυτό που σου είπε ο Vicotnik, και γιατί προσωπικά δε μπορώ να ακούσω με τίποτα ούτε τη φωνή του Dio, ούτε τη μουσική του. Όταν βάλεις τον Tate (κάτι της προκοπής δλδ) το ξανασυζητάμε. Και σπάμμερς είμαστε όλοι ε. Αμφιβάλω αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να μην έχει σπαμμάρει έστω και λίγο.Quote:
Originally Posted by H.