oups xaxa nai swsta. tespa ola ta bodia ekei mesa 8a ta synantouses.
Printable View
oups xaxa nai swsta. tespa ola ta bodia ekei mesa 8a ta synantouses.
τα καταπληκτικά ελτα έστειλαν ένα cd wipers που είχα παραγγείλει σε ένα σπίτι στο κορυδαλλό με εντελώς διαφορετικη διεύθυνση/όνομα/TK κτλ
πάλι καλά που έψαξε και βρήκε το τηλ μου και με ειδοποίησε ο τύπος
το πιο κορυφαιο με αποστολη cd ηταν οταν εφτασε στη πολυκατοικια που μενει ενας φιλος, και καποιος ανοιξε το φακελο και του το πηρε. τις εκοψε το παλικαρι, και λογικο.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Mia katapliktiki Mercendes A'class ekane opisthen mesa sti mesi tou dromou kai epeidh egw pernaga apo to stop eftaiga kiolas.H mercendes ena vathoulwmataki sto pisw ftero panw apo tin roda san gratzounia ena prama,to nissan thelei kainourio profylaxtira kai kainourio aristero fanari gamw ton theo tou diladi.
:evil:
Quote:
Originally Posted by Tribe
Αν μπορείς να αποδείξεις οτι έκανε πίσω, σε πληρώνει.
den mporw ayth einai h malakia :(
Του γαμιέται η μάνα τότε.
Μλκ Tribe το sig σου είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ε. Μιλάμε για μαστούρα όχι αστεία. Αποχαυνώνεσαι τελείως!
Από Sin City. Ταινιάρα.
Για ψευδομάρτυρα σκεύτικες? :PQuote:
Originally Posted by Tribe
Επίσης:
ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΤΣΤΑΑΑΑΖΩΩΩΩ. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και τώρα είμαι σαν φυτό.
εμενα ολοι οτι ητο μαλακια μου ειπαν!!!Quote:
Originally Posted by H.
το σιγκ του τραιμπ ομως με κανει να θελω να την δω
Ε εντάξει, πρόκειται για ταινιάρα και οι όλοι είναι μεγάλοι μαλάκες. Κατ' αρχήν πρόκειται για την πρώτη ταινία που μεταφέρεται σε ταινία από noir comic και συνεχίζει να μοιάζει με comic ακόμα και τότε (με εξέλιξή της, ταινίες όπως πχ το 300) οπότε αν μη τι άλλο είναι πρωτοπόρα.
Επίσης δε νοείται ταινία που να παίρνει 8.4 στο imdb και να είναι μαλακία http://www.imdb.com/title/tt0401792/
χμ, αυτο το ειδατε ε;
http://www.imdb.com/title/tt0458481/
omfg omfg. Ειδικά αν ο Depp πάρει την θέση του Willis (που βασικά είχε την χειρότερη ερμηνεία συγκρινόμενος με τον Rourke, τον Del Toro και τον άλλον τον δολοφόνο του τελευταίου που δεν θυμάμαι ποιος είναι) θα βγει super. Αναμένουμε..
μμμ... καλη φαση....Quote:
Originally Posted by enitharmon
http://img03.picoodle.com/img/img03/...sm_2ceaf5f.jpgQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Αχαχαχ ναι, έχω και βατράχια μέσα μου να πάιζουν πρόσχαρα. Επίσης είμαι τόσο νυσταγμένος που με το ζόρι συντονίζω τις κινήσεις μου πλέον. Τα μάτια μου δεν ανοιγοκλείνουν μάζι αλλά διαδοχικά, το ένα μετά το άλλο.
χμ. τεσπα καλο κουραγιο. το να εισαι στο ποδι μετα απο 3 (ή και λιγοτερο) ωρες σκαρτο υπνο sucks οντως.Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Quote:
Originally Posted by rebelos
Επίσης, δεν υπάρχει ταινία που να παίζει ο Clive Owen και να μη γαμάει. Fact.Quote:
Originally Posted by H.
Quote:
Originally Posted by Angmar
Μετά απο καθόλου ύπνο βασικά. Έκλεισα 36 ώρες ξύπνιος \μ/
Έδιτ:
Καλημέρα δεν σας είπα, σας είπα? Καλημέρα λοιπόν.
Είμαι 54 κιλά.
Ο βικότνικ είναι 50.
Ναι αλλά εγώ είμαι 1,85 και κάτι!
και ο βικότνικ 18,5 είναι.
Δεν είναι απίστευτη εφεύρεση το wettex?!
stam, να προσέχεις μη σπάσεις
Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Φάε τίποτα ρε μαλάκα! Έλεος!Quote:
Originally Posted by stam and the witches
http://www.inobun.com/item_img/003/321-1-260.jpgQuote:
Originally Posted by beefteki
Έχω αρχίσει διάβασμα για εξεταστική και η γενικότερη φάση, μόνος στην μεγάλη πόλη, οι πάντες λείπουν και οι μόνοι σου φίλοι είναι οι Δομές Δεδομένων/Ανάλυση Αλγορίθμων έχει αρχίσει να μου την βαράει άσχημα στα νεύρα.
Επίσης, το αστείο της βδομάδας. Οι γονείς μου έχουν ένα μαγαζί, και τώρα που έφυγαν διακοπές μου άφησαν να ποτίζω τα λελούδια. Πάω και γω λοιπόν μια μέρα, αφήνω ανοιχτή την πόρτα, ποτίζω τα λουλούδια και κάθομαι κάνα μισάωρο (ήταν τότε που ήταν down to er, αλλιώς θα καθόμουν παραπάνω :p) να χαζέψω στο ιντερνέτ. Φεύγω, κλειδώνω, ξαναέρχομαι την παραεπόμενη και βλέπω μέσα από την τζαμαρία ενα γαμημένο ΚΩΛΟΓΑΤΟ το οποίο πιθανόν είχε τρυπώσει όσο είχα ανοιχτή την πόρτα την προηγούμενη φορά. Από τότε τρώω 3 ώρες την μέρα προσπαθώντας να το πιάσω (μόλις πάω να βάλω κλειδί στην πόρτα, ενω κυκλοφορεί στο μαγαζί πάει και κρύβεται κάτω από τα μηχανήματα - πιστέψτε με έχει πολλά μέρη να παέι, τυπογραφείο είναι το μέρος). Η πλάκα είναι ότι όταν επιστρέψουν οι γονείς μαζί με την Ήρα(=μπάσταρδο λυκόσκυλο με ψύχωση στις γάτες), αν δεν έχω καταφέρει να το βγάλω θα γίνει καλό μεζεδάκι για το 'μοβόρικο κτήνος και εγώ που είμαι συναισθηματικός emo παλιόπουστας δεν θα το αντέξω.
ΥΓ: Το ακούω που νιαουρίζει τώρα. ΓΚΡΡΡΡΡΡ
και ο michael jackson.
Shadowking δελέασε το γάτο με καμιά γατοτροφή. Ή πήγαινε του κανα ψάρι και άστο εκεί. Όπως θα πάει να φάει το ψάρι, άρπα τον και από δω παν κι άλλοι.
Tου βάζω γάλα, αλλά δεν κάνει κίνηση όσο είμαι εκεί. Επόμενη λύση η ποντικοτροφή στο γάλα :P
pontikofarmako mallon thes na peis e?
H zέστα φταίει.
to taizeis kiolas e?
siga mhn to piaseis pote...
exeis k louloudia?de sta exei kanei poutana?
mia fora eixe mpei k se emena mia gata , paw thn epomenh , blepw apo tis glastres to xwma e3w....kai ena periergo ugro panw se ena grafeio me trixes...
sthn arxh lew kapoios mphke kai kanei mageia lol
meta eida thn gata na feugei kuria...
Πλάκα είχε το τετραήμερο στην Θεσσαλονίκη.
Θα ορκιζόμουν ότι μέσα στο τρένο είδα τουλάχιστον έναν χρήστη από το ER.
Γκουντ Σαν :pink:
Και πως νιώθεις Vicotnik μετά από αυτή τη (σαφώς) συγκλονιστική εμπειρία?
πόσο πιο μαλακισμένη υπογραφή.
Ελπίζω να εννοείς αυτή του Vic ε... Κρίμα οι μπουκλίτσες ρε Κων... :oops:
προφανώς εννοώ του βικ μωρή ευαίσθητη εσύ =p
:oops: :pink: