καλημεραααα :pink::pink:
εφυγα εκει που πηγαν να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ το live και ηρθα σπιτι και ακουσα το υπολοιπο. τους εχω ξαναδει αιωνες καλυτερους απλα ηθελα να σιγουρευτω οτι δεν θα ηταν καλυτεροι και να το μετανιωνα :D
Printable View
καλημεραααα :pink::pink:
εφυγα εκει που πηγαν να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ το live και ηρθα σπιτι και ακουσα το υπολοιπο. τους εχω ξαναδει αιωνες καλυτερους απλα ηθελα να σιγουρευτω οτι δεν θα ηταν καλυτεροι και να το μετανιωνα :D
Λολ ρε.
20 ευρω ετσι, μπαμ?
Ε είναι πλούσιος ο κύ(π)ριος.
τους ειδα ρε. εκατσα μια ωρα και κατι. στο roadburn λιγοτερο τους ειδα.
Bachelor's Degree in Business Administraton - Total Quality Management Concetration
XYNΩ ΧΥΝΩ ΧΥΝΩ
Spoiler
για να είσαι οκ το τελευταίο χύνω θέλει
Χυνωωωωωωωωωωωωωωωωω ;)
σε άλλα νέα γκρατς :)
tetarti exume kanonika metra k lofwria?
Δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση ακόμα, αλλά απ'ότι ακούγεται κατά 90% θα είναι κανονικά. Πάντως και να έχει με κλειστό κέντρο δεν θα είναι και πολλά που θα κάνουν όλη τη διαδρομή
Στις 24 δεν θα έχει. Τετάρτη γιατί να μην έχει; Θα κινηθούμε υπογείως όσο γίνεται (γαμώ το κομμένο τρένο).
απεργία αδεδυ.
Ναι, τα μέσα δεν είναι δημόσια... Γι' αυτό λέω στις 24 που θα είναι πιο γενικευμένη η φάση.
Κοίτούσα αυτό http://wwoofpoland.ning.com και αναρωτήθηκα:
Μπορώ απλώς να πάω και δουλέψω σε μία χώρα/μέλος της ΕΕ; Μόνο με την ταυτότητά μου; Μίλαμε για δουλεία ενός μήνα ξερωγώ, ίσως και λιγότερο.
Δε χρειάζομαι βίζες κτλ έτσι;
Η ασφάλεια είναι υποχρεωτική;
Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο; Όχι με φάρμες, με δουλειές μικρής διάρκειας, χωρίς όμως να είναι φοιτητής ή να έχει άλλο λόγο διαμονής στη χώρα.
Γενικότερες εμπειρίες/σκέψεις/προβληματισμούς;
Ξέρω πως ένας γνωστός μου είχε πάει να μαζέψει φράουλες στην ολλανδία! Λεπτομέρειες δε γνωρίζω όμως και δεν έχω επαφή πια.
Εγώ είχα δουλέψει Γερμανία κάποια στιγμή το 2003 και απ' όσο θυμάμαι το μόνο υποχρεωτικό ήταν να κάνεις registration στην αρμόδια υπηρεσία του δημαρχείου και στον AOK, το ταμείο υγείας ας πούμε, σε περίπτωση που γίνει καμια μαλακία. Για ένσημα και τέτοια ούτε ξέρω τι παίζει γιατί έμεινα λίγους μήνες και το μυαλό μου ήταν πάνω από το κεφάλι μου για να σκέφτομαι τέτοια τότε... Πάντως σε γενικές γραμμές μπορείς να πας να δουλέψεις οπουδήποτε μόνο με την ταυτότητά σου. Κι ένας δικός μου γνωστός μένει εδώ και καιρό Ολλανδία και κάνει δουλειές του ποδαριού χωρίς να χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο.