episis iparxoume merika atoma pou tous aresoun oi him oso tragiko kai na sou fenete.
Printable View
episis iparxoume merika atoma pou tous aresoun oi him oso tragiko kai na sou fenete.
κάνω πολύ παρέα με ένα από αυτά τα άτομα :D
(όσο τραγικό και να σου φαίνεται :P )
sigoura iparxoun polloi pou goustaroun tous HIM!
pados ap'oti exi pari to afti mou enas apo tous "idioktites" tou texas tha aniksi kainourgio club...eki pou itan to next...tha litourgi paraskevi kai savvato lene...
mallon epistrefi o tritos tis pareas..............
. . . tha protimousa sto "Texas" na paize
MONO "HIM" para tis PIPES pou paizei.-
χαχα γούστα είν'αυτά (c)
αλλά :moutza: (no offence, ε? :twisted: :P )
elate twra afou oi him exoun2-3 kala kommatakia.to funeral of hearts maresei
βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι... δεν έχεις και πολύ άδικο
(αν εξαιρέσουμε το μιχάλη)
~> . . . "yeap", etsi. Kai oloklhro to "forum" na meQuote:
Originally Posted by Raven Lord
moutzwsei logiko kai problepsimo einai, den exw
problhma. Kai opws eipes : γούστα είν'αυτά (c)
χιχιχι ναι ρε, απλά έχουν γέλιο τα μουσικά flame και οι him είναι από τα αγαπημένα μου θέματα... μην το πεις πουθενά όμως :PQuote:
Originally Posted by Acid Baby
Quote:
Originally Posted by XD
Quote:
Originally Posted by RavenLord
epusus.Quote:
Originally Posted by XD
καληνύχτα! :yawn:
επίσης, η δευτέρα τομπαίρνει :x
na koimasai nwritera :twisted:
Η ιστορία της ζωής μου μέχρι σήμερα.............
Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα ότι θα βρω ένα κορίτσι.
Οταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.
Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική.
Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική. Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα.
Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.
Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του.
Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ..... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. .
Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για ένα κορίτσι με μεγάλα βυζιά.
twra ego giaty na zyso perisoterw?Quote:
Originally Posted by Lethargica