Είμαι προσεκτικός :P επίσης πάρτε έναν authenticator που λέει ο μπιζάριος, 6 ευρώ κάνει και θα σας σώσει. Σαν app στο κινητό είναι ακόμα πιο φθηνό.
Printable View
Είμαι προσεκτικός :P επίσης πάρτε έναν authenticator που λέει ο μπιζάριος, 6 ευρώ κάνει και θα σας σώσει. Σαν app στο κινητό είναι ακόμα πιο φθηνό.
Δεν έχω ιδέα τι είναι το authenticator, πρώτη φορά το ακούω. Για πείτε περί τίνος πρόκειται.
ειναι ενα πραμα που βαζεις στα κλειδια σου ξερω γω και εχει ενα κουμπι πανω και μια οθονουλα. καθε φορα που πας να κανεις login στο account, ειτε στο παιχνιδι ειτε στο site σε ρωταει authenticator number και πατας το κουμπακι και σου δινει ενα νουμερο. καθε 30 δευτερολεπτα αλλαζει αυτο το νουμερακι. εισαι unhackable. αυτο.
http://foreveranoob.files.wordpress....henticator.jpg
Parasite
http://www.electricrequiem.com/forum...671#post900671
το Mobile app υποστηρίζει και τα ελληνικά δίκτυα για να το πάρεις από εκεί, νομίζω 1 ευρώ.
Δεν το ήξερα καν αυτό και στάνταρ θα το έπαιρνα, και δε θα την πατούσα. Περιμένω επιτυχές account restore και παρραγέλνω αμέσως.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ PIXELS
Την Παναγία σου εσύ. Ήταν επιλογή σου.
γυρνα το σε wanker μπας και στρωσεις ρε κεφτε.
α μην ξεχασω το κλισε πλεον:
Spoiler
13 ευρώ για κάτι που μπορείς να κάνεις σε ελεύθερο χρόνο και να διασκεδάζεις. Όχι τίποτα άλλο αλλά με τα multiplayer παιχνίδια δεν χρειάζεσαι να αγοράζεις και πολλούς άλλους τίτλους γιατί δεν τους έχεις ανάγκη. Α ξέχασα, είμεθα πειρατές :!:
Το gaming γενικά είναι ένα χόμπυ, όταν μάλιστα το έχεις με 13 ευρώ και σου αρέσει κιόλας (όχι η τιμή, βλάκα) τότε αυτομάτως γίνεται και ένα αρκετά φθηνό χόμπυ. Άλλοι πληρώνουν τα 10πλάσια για να βλέπουν το ΠΑΟΚ 3-4 φορές το μήνα, άλλοι παιζουν Warhammer και καίνε ξανά τα 10πλάσια, ενώ κάποιος μπορεί να βγει απλά να πιει 3 μπύρες (οκ 2.5) ή 1,5 ποτό και να τα ξοδέψει για διασκέδαση 4 ωρών. Απλά σε ενοχλεί που δε μπορείς να παίξεις κι εσύ τζάμπα, παραδέξου το.
Με τι διαφωνείς;
edit: Επίσης λίγο άσχετο αλλά μήπως έχεις rapidshare account;
Πολύ ωραία τα είπε ο SpiritCrusher. Τι pixels και μαλακίες, τα χρήματά σου τα δίνεις για οτιδήποτε γουστάρεις και με το οποίο διασκεδάζεις. Εκτός από τα 13€ το μήνα στο WoW, δίνω σχεδόν τα 5-πλάσια σε δίσκους/comics/magicthegetheringdrafting (τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να κάνω λίγη οικονομία :P )
Τι έγινε Loader ΤΣΟΥΤΣΕΚΟΝΙ, ΚΟΤΕΥΕΙΣ Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ :?:
dekatria o mpalanter eisai esy? o loader logika den apantaei giati exei to miso forum ignore, opote paizei an mhn eide kan ti grapsame
όχι ρε σεις τα ignore τα έβγαλα εδώ και μήνες επειδή αλλιώς τζάμπα έμπαινα στο φόρουμ φδγφδσασδφσφαδ
δεν απάντησα επειδή δεν είχα σα σκοπό τη συζήτηση, ήθελα εκείνη τη στιγμή να χώσω κι έχωσα :D
Τη γη;
oxi re egw gia plaka sxoliasa, den exw provlima, oloi kaigomaste me kati.
Α.
epaikse kaneis to 3.2.2? kana xouneri ginetai h' h idia ksenera me prin?
εγω παντως atm εχω να μπω 2 μηνες τωρα και δε νιωθω καν τον "πειρασμο" να ξαναμπω
Sto expansion kai an me vlepw ksana emena.
A σωστά ξέχασα, βάλανε και Onyxia σαν level 80 Boss, zomg!
http://www.worldofwarcraft.com/info/...3/icecrown.xml
λέει οτι ο αρθας θα είναι 5man? λολ
Καμιά πίπα του στυλ θα εμφανιστεί και θα αφήσει κάποιον lieutenant ή σύντομη μάχη για να χαρούν όλη ότι τον είδαν, όπου μετά θα κάνει stun τους πάντες και θα φεύγει λέγωντας |αν μπορείτε ελάτε στο raid instance, λούγκρες" κτλ.
Οπως ειπα και στο τοπικ ΧΕΛΠ, το Wow εδω και 40 λεπτα εχει συνεχομενα critical errors ανα 5 λεπτα.
μεχρι τ απογευμα επαιζε κανονικοτατα....
δε ξερω αν συσχετιζονται ολα αυτα με τις μνημες....
τι στον μπεο.
κανε repair. αν εχεις mac κανε repair permissions στον σκληρο.
This application has encountered a critical error:
ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: C:\Program Files\World of Warcraft\WoW.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:0093D58B
The instruction at "0x0093D58B" referenced memory at "0xC78C10B4".
The memory could not be "written".
σκατα. εψαξα για το error#132 και το μονο πραγμα που δειχνει να φταιει οπως λενε στο νετ ειναι τρια γραμματα
"Ram"
γαμω το σπιτι γαμω....
Kata megalh pithanothta ontws xalasmenh ram.
Trekse memtest gia arketes wres. (to katevazeis kai to grafeis san bootable cd/dvd, http://www.memtest.org/#downiso , to bootable iso thes)
ακόμα γελάω
wtfpwndz0mgoneoneoneon111!!!11!!!!
δεν τον χαλασε τον παπαρα
πηρα καρτα.βασικα μου πηραν(με το ζορι)
αν και δεν το κοβω να κανω τπτ απο pve/p.κανα κουλο achievement και το /2 /g κλασσικο chat(θυμαμαι ενα φιλο πριν σταματησει που μου λεγε πως το wow του εχει καταντησει σαν ενα chat με συνδρομη)
αντε στα μεγαλα κεφια και κανα alt lvling
Τι εννοείς σου πήραν με το ζόρι; Με τα ίδια λεφτά μπορούσαν να σου πάρουν καμιά ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ( :!: ) απ'αυτές του Ρέηζορ.
Ον τόπικ, σαν casual πια που κάνω ένα raid το μήνα και αν, πήγα χθες ένα Onyxia 10άρη και τσίμπησα http://www.wowhead.com/?item=49636 (οκ πήρα και το bag αλλά ποιος χέστηκε)
Και σε καλή μεριά!
Hahah, epos, se khnugane katholou fwnazontas "Wands only ffs!", "More dots!", "Spread!!" klp? :p
Χεχ δεν ξέρω ακόμα, λίγο στο Krasus Landing το έβγαλα για να το δουν στο guild. Πρόλαβα να φάω μερικά whispers για gz κτλ αλλά μετά ήρθε το ξενέρωτο Horde με το δικό του για να μου χαλάσει το σκηνικό.
Κάτι πήρε το αυτί μου όμως ότι μόνο αυτά τα 2 υπάρχουν στο server οπότε καλή φάση.
εντιντ: Κάνει το animation με /mountspecial αλλά δε βγάζει φωτιά, ή τουλάχιστον έτσι λέει στο wowhead, θα το δοκιμάσω αργότερα.
Είναι χαλασμένο δλδ, στη θέση σου θα το κανα delete.
Αλλά παίξε κάνα τζόκερ κι εσύ, ποτέ δε ξέρεις!
πήγαμε μετά Kael'Thas αλλά δεν έριξε Phoenix :/