den eginan alla. katalaves ti eipa sto proigoumeno post mou?
Printable View
den eginan alla. katalaves ti eipa sto proigoumeno post mou?
ναι.
oraia, katse na sto ksanapo me alli diatyposi na to empedoseis kiolas.
to score itan 5-5 k eixate epithesi eseis. se autin tin epithesi loipon 3 paixtes tou ethnikou efagan apovoli kapoion deuterolepton (den ksero posa deuterolepta einai) k paizate me 3 paixtes parapano. otan valate to goal k kanate to 6-5 o protos paixtis tou ethnikou pou eixe faei autin tin prosorini apovoli eixe ksanampei sto paixnidi. dld valate goal me 2 paixtes parapano se ekeini tin epithesi.
ok tora?
egw phgaina palia polu syxna sto polo.. eidika sta match bouliagmenh- apogonoi tou stolou..
kai nai yparxei kai paragka kai sto polo.. gia thymhtheite ti egine sto teleutaio paixnidi gia to prwtathlhma polo persi :wink:
Kala, opou kerdizei i omada pou den sumpatheite kai xanei auti pou thelete na kerdizei uparxei paragka. H gnosti nootropia tou Ellina pou den borei na sumvivastei me to oti den pane ola kala sti zoi ki etsi mia zoi ftaiei to dimosio, to kratos, oi paragkes, ta mesa, ta fakelakia, ta skoupidia stis pantofles, oi Amerikanoi, o Kokkalis, o kodikas Da Vinci kai oti poulaei.
:) Unanistan United
otan oi filathloi tis omadas pou antipathoume mpainoun se ena kolymvhthrio otan paizei ethnikos - olympiakos teliko.. dernoun olous tous filathlous tou ethnikou , spane ola ta parathyra , dyalyoun tis kerkides.. kai mpainoun akoma kai ston xwro ths pisinas.. kai ws ek thavmatos to paixnidi ginetai kai xanei o ethnikos ti paizei? rizoupolh style.Quote:
Originally Posted by Fixxxer
autoi einai
ema8a oti ekleise h hxo alh8euei?
confirmed...
meta ton saridaki h hxo,h oikogenia ksepernaei ka8e orio...
Κάνεις λάθος. Δεν έχει την παραμικρή σχέση η ιστορία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οικονομικοί λόγοι καθαρά και απατεωνιά των Οντόνηδων.
makari an kai to fobamai
Κοίτα, ο Γκόντζος και η ΠΑΕ έκαναν πόλεμο στην Ηχώ όλα τα χρόνια, αλλά προς Θεού δεν είναι αυτός ο λόγος που έφτασε το πράγμα ως εδώ. Δεν κλείνει έτσι μια εφημερίδα, δεν είμαστε στη χούντα.
Υπήρχαν τραγικά οικονομικά προβλήματα στην εφημερίδα εδώ και πέντε χρόνια, είχε φτάσει σε οριακό σημείο και στα τέλη του 2003 (όταν πέθανε ο Γεωργαλάς με τους εργαζόμενους να έχουν να πληρωθούν τέσσερις μήνες) και τελικά το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς (Οντόνι - αυτοί που έχουν και τη Sportime) αποδείχθηκε ότι ήθελε την εφημερίδα για να εξυπηρετήσει συμφέροντα.
Απλά χθες έφτασαν τα πράγματα στο απροχώρητο, οι τεχνικοί έκαναν απεργία και τα αφεντικά για να μην πληρώσουν δεν έβγαλαν την εφημερίδα. Αυτή είναι η αλήθεια.
Btw, ίσως η Ηχώ να ξαναβγεί τις επόμενες μέρες με άλλο όνομα, αν και είναι δύσκολο.
pera apo omades pantws einai krima,apo tis pio istorikes h hxo
Ενας από τους σημαντικότερους Πολωνούς προπονητές, ο Κάζιμιερζ Γκόρσκι, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (23/5) σε ηλικία 85 ετών, νικημένος από την επάρατο. Ο Γκόρσκι εκτός από τις επιτυχίες του με την εθνική ομάδα της Πολωνίας, έγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό από τις θητείες του σε Παναθηναϊκό, Καστοριά, Ολυμπιακό και Εθνικό, στις οποίες κατέκτησε αρκετούς τίτλους.
Εννοείται. Κυρίως για τον κόσμο που μένει χωρίς δουλειά είναι κρίμα.Quote:
Originally Posted by Bullet
Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός δεν... συμπαθεί και ιδιαίτερα τις εκτός έδρας αναμετρήσεις για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα εκτός έδρας. Ο απολογισμός είναι 0-5-23 ενώ αξίζει να αναφερθεί πως όσες φορές έχουν αγωνιστεί οι ερυθρόλευκοι εκτός έδρας είτε για το Κύπελλο πρωταθλητριών είτε για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν κερδίσει μόλις μια φορά και αυτή το 1999 όταν επικράτησαν στην προκριματική φάση με 4-2 της Ανόρθωσης.
Ο Τροντ Σόλιντ σίγουρα το γνωρίζει αυτό και από τη στιγμή που έχει βάλει στοίχημα την καλή πορεία στην Ευρώπη, θα προσπαθήσει να εμφυσήσει στους παίκτες του τη νοοτροπία νικητή στους αγώνες που σίγουρα έχουν στοιχίσει στον Ολυμπιακό τόσα χρόνια. Το εκτός έδρας αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνει την πρόκριση από τους ομίλους και εκεί θα στοχεύσει ο Νορβηγός.
Αυτός είναι ο λόγος που έχει κλείσει τρία φιλικά τα οποία θα γίνουν όλα στο εξωτερικό και πιθανότατα στις έδρες των αντιπάλων. Οι ομάδες θα είναι οι Κρίσταλ Πάλας, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βέρντερ Βρέμης
ωχ, ωχ......
οχι στη Βρεμη Τροοοοντ...
«Μετά τη κατάκτηση του Champions’ League και του πρωταθλήματος Ισπανίας, τίποτα καλύτερο από το να γυρίσεις σπίτι και να γευτείς την αγάπη της οικογένειας σου και των φίλων σουΞέρω ότι ήταν λίγος o χρόνος αλλά βοήθησε να ξαναγεμίσω με ενέργεια. Πάντα είναι καλό αυτό.
Σήμερα ταξιδεύουμε για Ελβετία.
Τώρα όλα είναι Παγκόσμιο Κύπελλο για μας
Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία σε αυτό το χώρο για να στείλω μία ζεστή αγκαλιά στους ανθρώπους του ΑΡΗ της Ελλάδας που πέτυχε την άνοδο του στη πρώτη εθνική κατηγορία.
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο , στην τεχνική ηγεσία, στους παίκτες και τους φιλάθλους του ΑΡΗ»
ante psaxteite twra.
:cold:
1-2 stin Kristal Palas
3-1 apo Atletiko Madritis
7-2 apo Werder Bremen
καλό... :rofl:Quote:
Originally Posted by Fixxxer
τι στο καλό...σε κάποιο φιλικό προετοιμασίας ΙΣΩΣ κάτσει.
Τζιοβάνι: Θα ήθελα να επιστρέψω
24/5/2006 15:57
Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό εξέφρασε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Τζιοβάνι ο οποίος πάντως δεν θα ήθελε να πιέσει τη διοίκηση της ομάδας. Παράλληλα ανέφερε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε... "Η καρδιά μου είναι κόκκινη".
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιοβάνι
«Όπως έχω ξαναπεί, από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα ένιωσα πως είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Είμαι 100% σίγουρος πως όχι μόνο από επαγγελματικής άποψης έχω περάσει στην Ελλάδα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Εδώ βρίσκονται οι περισσότεροι φίλοι μου και αυτό μου έχει λείψει πάρα πολύ. Όταν συμφώνησα να έρθω στην Ελλάδα δεν περίμενα πολλά πράγματα, αλλά όταν είδα τόσο κόσμο στο αεροδρόμιο κατάλαβα πως θα περάσω πολύ καλά εδώ. Από την πρώτη στιγμή ο κόσμος μου έδειξε την αγάπη του και με αγκάλιασε».
«Ήθελα πολύ να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό και το είχα πει σε συνέντευξή μου στη Βραζιλία. Αυτό τους προκάλεσε έκπληξη, αφού στη Σάντος με αγαπάνε πολύ. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Δεν θέλω να γίνω πιεστικός στον Ολυμπιακό. Δόξα τω Θεώ έχω 5-6 πολύ καλές προτάσεις από τη Βραζιλία και μπορώ να γυρίσω εκεί. Δεν πιέζω κανέναν, απλά εκφράζω μια επιθυμία. Δεν θέλω να φέρω τη διοίκηση του Ολυμπιακού σε δύσκολη θέση. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και θέλω το καλύτερο για εκείνον. Δεν θέλω να πιέζει ο κόσμος τη διοίκηση να κάνει κάτι που δεν θέλει (δακρύζει)».
«Όταν μπαίνω μέσα στο γήπεδο προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο και να χρησιμοποιώ το ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε όταν μπαίνω στο γήπεδο να κάνω κάτι το διαφορετικό και όχι αυτό που κάνουν όλοι. Το ταλέντο πρέπει να είναι 20-30%. Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλεύεις για να αξιοποιήσεις το ταλέντο σου. Ένας άνθρωπος γεννιέται με ένα ταλέντο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να το καλλιεργήσει. Αν δούμε και στην ιστορία, όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ και έχυσαν αίμα μέσα στο γήπεδο. Πίσω από κάθε μεγάλο παίκτη υπάρχει πολύς… ιδρώτας. Πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές έχουν γεννηθεί στη Βραζιλία, αλλά δεν έφτασαν πουθενά, αφού δεν δούλευαν όσο έπρεπε».
«Όχι, δεν θα πήγαινα ποτέ στον Παναθηναϊκό. Έχω γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό και όσα χρήματα και αν μου προσέφεραν δεν θα πήγαινα, γιατί η καρδιά μου είναι κόκκινη».
«Το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο Κατάρ δεν είναι τόσο υψηλό όπως στην Ελλάδα. Εκτός από μεταγραφές ξοδεύουν και πολλά λεφτά στις υποδομές. Φέρνοντας μεγάλους παίκτες στις ομάδες τους, αυτοί λειτουργούν σαν παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Επίσης όλοι οι προπονητές εκεί είναι ξένοι. Ξέρουν τι κάνουν».
«Αυτό που λείπει στον Καστίγιο είναι η συνέχεια. Όταν παίζει σε έναν αγώνα και στον άλλον δεν παίζει, χάνει τη συνέχειά του και απογοητεύεται. Αυτό δείχνει ότι δεν τον πιστεύουν και δεν ποντάρουν στο ταλέντο του. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή σε αυτή την ηλικία να τον πιστεύουν. Χρειάζεται στήριξη».
TZIOVANNI DE OLIVEIRA OEEEEE OEEEEEEE
Επειδή είδα ότι ενδιαφέρεσαι για το θέμα, εδώ θα βρεις λεπτομέρειες (αν και είναι λάθος η σύνδεση με τον Σαριδάκη, τεσπα) :DQuote:
http://www.sportpress.blogspot.com/
Η σύγκριση των τριών δημοφιλέστερων σπορ στην Ελλάδα ίσως να μην είναι δόκιμη. Αλλά το αποτέλεσμα είναι. Από τη στιγμή που και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σκέφτεται λογιστικά αποφασίσαμε μια στατιστική προσέγγιση του θέματος.
Τα νούμερα που θα ακολουθήσουν αφορούν όλες τις διοργανώσεις, εντός κι εκτός συνόρων. Ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ έδωσε φέτος 52 αγώνες. Κέρδισε τους 47, έχασε 5. Ποσοστό επιτυχίας 90,3%.
Στο μπάσκετ – μέχρι τώρα – έπαιξε 58 αγώνες. Κέρδισε 49, έχασε 9. Ποσοστό επιτυχίας 84,4%.
Στο ποδόσφαιρο έδωσε 39 αγώνες. Κέρδισε 23, έχασε 11, είχε 5 ισοπαλίες. Ποσοστό επιτυχίας 58,9%.
Η οικονομική πολιτική των τριών τμημάτων εκθέτει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Γιατί ο κόσμος δεν εκτιμά την προσφορά των μεγαλομετόχων σε τίτλους. Εκτιμά την προσπάθεια, το χέρι που μπαίνει βαθιά στην τσέπη, την αγάπη που δείχνει ο καθένας για τον σύλλογο. Η στήριξη που παρείχαν οι οπαδοί στον Γιαννακόπουλο την πενταετία της παντοκρατορίας του Ολυμπιακού αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα.
Τα αφεντικά του μπάσκετ και του βόλεϊ έβαλαν λεφτά γνωρίζοντας πως ο προϋπολογισμός δε μπορεί να ισοσκελιστεί. Σε σπορ που παίζονται με πέντε και έξι παίκτες, πλήρωσαν πρωτοκλασάτους προπονητές, έβαλαν στο ρόστερ τα κορυφαία ονόματα της χώρας, έφεραν ξένους που θα έπαιζαν στις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Χωρίς καμία ανταπόδοση, πέραν της ηθικής ικανοποίησης, της δόξας, των τίτλων.
Ο Τζίγκερ προσπάθησε πέρυσι το καλοκαίρι. Μπορεί να υπέγραψε τον Κονσεϊσάο και να ατύχησε ως επιλογή, αλλά σε μια ομάδα 11 παικτών ένας αστέρας μάλλον δεν φτάνει. Ο Κόκκαλης μπορεί πλέον να βγάζει περισσότερα κι απ’ όσα βάζει, όμως για να φτιάξει μεγάλο τον Ολυμπιακό πήρε τον καλύτερο προπονητή που κυκλοφορούσε, πλειοδότησε σε διαγωνισμό για τις κολόνες (Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς), πλήρωσε αδρά Ζάχοβιτς, Τζιοβάνι, Ριβάλντο και άλλους.
Ο κόσμος θέλει επενδύσεις. Γι’ αυτό έφτασε στο αεροδρόμιο να φωνάζει «Βλάση Θεέ, πάρε την ΠΑΕ», όπως κάνει και στο μπάσκετ με τους Γιαννακόπουλους. Στην πραγματικότητα, ο κόσμος δεν θέλει τον Βλάση. Δεν θέλει τον Παύλο. Την τρέλα τους θέλουν.
Τελικώς ναι, το απρόσμενο συνέβη και η Ηχώ θα βρίσκεται ξανά στα περίπτερα από την Κυριακή. Οχι ότι ξεπεράστηκαν τα -πολλά- προβλήματα, αλλά είναι κάτι το γεγονός ότι θα ξαναβγεί με το ίδιο όνομα και το ίδιο προσωπικό. :)Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
xmmm
pws ketsi?
eixa akousei oti 8a ebgaine me allo onoma apo allous
makari pantws na kseperastoun ta empodia
Ελα ντε. Και σε μένα έκανε εντύπωση αυτό. Είναι από τις λίγες φορές που το κράξιμο του κόσμου προς την ιδιοκτησία την ανάγκασε να κάνει στροφή 180 μοιρών. Τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί εντελώς βέβαια. Με αυτά τα λαμόγια για αφεντικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για το μέλλον του Sportime...Quote:
einai periergo pantws pws zoune toses athlitikes efhmerides
εχει σημερα Κολομβια - Ρουμανια φιλικο..
α ρε θεε Μουτου :rofl:
paizei o xontros stin ethiniki roumanias?! :shock:
poso gia to poutso auti i omada pia? :P
http://img46.imageshack.us/img46/2914/athlitikil5ph.jpg
:touched:
Οσοι την αγοράσατε, διαβάστε οπωσδήποτε τη στήλη Assistant Coach, στη σελ. 2. Ο τύπος δίνει ρέστα.
ρε ποτε αρχιζει το μουντομπασκετ?
wx fetos einai?gamhmeno mundial mas tyflwses :P
btw eleventh kane ena kopo kai kane mia souma tou ti elege to ar8ro
Δεν είναι άρθρο, είναι η γνωστή χιουμοριστική στήλη της Ηχούς στη σελ. 2. Παραείναι σαρκαστικό για την κατάσταση που επικράτησε στην εφημερίδα τις τελευταίες μέρες. Τώρα είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το γράψω, ίσως το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι να το ποστάρω, αξίζει τον κόπο. :D
w re mlk sygkinithika :P
Το από κάτω έλεγα εγώ s11.
Πόσταρε και το από κάτω.
http://www.uefa.com/index.html
Περιμένετε να φορτώσει το βίντεο και θαυμάστε τον νεαρό Πορτογάλο.
οταν ειχαν γινει τα επεισοδια στο πλοιο με τους αεκτζηδες ειχαν γινει μονο 6 συληψεις και τωρα ακουσα το ραδιο... καταδικαστικε ο ενας απο τους δυο που καναν τα επεισοδια στο πλοιο της αεκ..
:rofl: :rofl: :rofl:
τι ειχε ο πουστης? τροπιλακατο?
"Και ενώ κάποιοι που "ενδιαφερόταν" για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν απο 2 μήνες, τώρα που ξεπεράστηκε το μεγάλο εμποδιο, σφυρίζουν αμέτοχα...ο κ. Άγγελος Αναστασίάδης παραιτήθηκε απο κάθε οικονομική υποχρέωση του Συλλόγου απέναντι του (240,000 ευρώ) και ανέλαβε να έρθει σε επαφή με τους, Γιώργο Κούτση, Δημήτρη Μάρκο αλλά και Γιώργο Θεοδωρίδη με σκοπό να τους πείσει να δεχθούν τους διακανονισνούς που θα τους προτείνει ο Ερασιτέχνης. Επίσης ο Θανάσης Κατσαρής παραιτήθηκε απο το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ που χρωστούσε η ΠΑΕ στον Α.Σ."
apo fcpaok.gr
Χάρισε 240.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης
Εν τω μεταξύ την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιάδης παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να διεκδικήσει τα 240.000 ευρώ που του οφείλονται από προηγούμενη συνεργασία του με την ομάδα. Επίσης για τα χρέη στους Κούτση, Θεοδωρίδη και Μάρκο θα γίνει διακανονισμός.
Εν τω μεταξύ και ο Ερασιτέχνης βοηθάει με τον τρόπο του αφού δεν θα διεκδικήσει τα 200.000 ευρώ που του οφείλονται από την ΠΑΕ.
apo contra.gr
na poios 8a nai o neos proponhths tou PAOK sth d' e8nikh...
:rofl:
plaka-plaka einai kalos an8rwpos :D