και εκεί που λες πόσο πιο χάλια πια ... τσουπ! να μια ακόμα φυλλάδα ...
Printable View
axxaa ti enwsitiki autokratoria re eleos..ante na kleisoun oloi tis mises efimerides kourasi..as afisoun 2-3 na teleiwnoume
Όχι ρε, καλό είναι να υπάρχει πολυφωνία.
ωχου ρε ρειβενλορντ, εισαι 40 χρονων μαλακας.
διακρίνω μια εμπάθεια
τι να κλεισουν ρε εδω ετοιμαζονται και νεες
τελη μαιου σκαει η φημεριδα του gavros.gr
ας ειναι καλα ο οπαπ και η κρατικη διαφημιση
νέο υλικό για αστεία πρωτοσέλιδα δηλαδή
διψα το φιλαθλο κοινο για ενημερωση:P
το καλύτερο θα ήταν να αρχίσει να κλείνει καμμιά πολιτική σιγά σιγά :P
η εσπρεσο να μεινει ομως
μην πεσει στην ανεργια και ο στεφανος χιος:dfinger:
άρχισαν τα όργανα :roll:
http://62.1.2.102/newspapers/2010/4/...TA8LHTHS_b.jpg
και επειδή πάντα κάποιος πετάγεται και λέει για τις γραφικές οπαδικές που γράφουν ότι να'ναι και "δεν αντιπροσωπεύουν το λαό της ομάδας" ή ότι "και η derby/πράσινη/σπορ του βορρά ή ξέρω'γω τι γράφουν τα ίδια" έριξα μια γρήγορη ματιά σε πωλήσεις και ποσοστά.
όσον αφορά στους οπαδούς:
Η τελευταία σχετική έρευνα έχει γίνει από τη Focus, αφορά στο διάστημα Οκτώβριος του 2005 έως Φεβρουάριος του 2006.
το 36% δηλώνουν Ολυμπιακοί,
το 30% Παναθηναϊκοί,
το 13% ΑΕΚ
το 13% ΠΑΟΚ
το 4% Άρης
και το 4% διάφορες τοπικές ομάδες
σε αντιστοιχία, μια τυχαία μέρα έχουμε
Οι κυκλοφορίες Πανελλαδικά την Τετάρτη (14/04/2010):
SPORTDAY 17.850
Φως των σπορ 17.470
Πρωταθλητής 16.030
Goal News 12.510
Εξέδρα των σπορ 9.170
Η Πράσινη 7.500
Φίλαθλος 7.210
Η Ωρα των σπορ 5.370
Η Γάτα 5.050
Derby News 3.340
Score live 1.260
δηλαδή οι οπαδικές εφημερίδες του gayρου έχουν μερίδιο 32,6% (λίγο κάτω από το μερίδιο οπαδών), ενώ οι αντίστοιχες του βάζελου μόλις 10,5% (σε αντιστοιχία με το 30% μερίδιο οπαδών). με τις λίγες γνωσεις στατιστικής που έχω μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα, ότι από τους αναγνώστες αθλητικών εφημερίδων, η πλειοψηφία των gayρων εκφράζεται από τις οπαδικές, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες (ΠΑΟ - ΑΕΚ κυρίως γιατί δεν ξέρω τι παίζει στη Θεσσαλονίκη).
κάτσε να δούμε τι θα απαντήσουν οι κωλόgayροι τώρα που τους γάμησες ΚΑΙ με στοιχεία χεχεχεχε ;-);-)
:skase:
τι να απαντήσουν δηλαδή? είναι κάτι που όλοι γνωρίζαμε. απλά όταν λέει κάποιος ότι ο "πρωταθλητής" π.χ. είναι γραφικός και δεν εκφράζει το "λαό του θρύλου", ας ρίξει μια ματιά στις πωλήσεις. το παράξενο είναι ότι από εδώ μέσα μόνο ο gg παραδέχεται ότι διαβάζει οπαδικές.
οχι μη με κοπανησεις ελα ελα νταξει θα κατσω ησυχος. ρε ντραγκονλορντ κανε κουμαντα να κυκλοφορησει ενα ιδιο χωρις το "gamw to spiti sou".
μα ρε μαλακα παλευεις με νυχια και με δοντια να μας πεισεις οτι ολοι οι gayροι δω μεσα μαλλιοτραβιουνται και λυσσομανανε σαν παραθυροφυλλα το νοεμβρη για τους διαιτητας, και βλεπεις οτι στα ΠΑΠΑΡΙΑ μας τα ΤΟΣΑ σε γραφουμε μαζικως, δηλαδη σταματα να ποσταρεις τον πρωταθλητη καθε μερα, το καταλαβαμε, ωραια.
λοιπόν, καταρχήν, sry για την αντίδρασή μου. δεν ταιριάζει σε "40 χρονών μαλάκα". απλά, όταν είναι να με χαρακτηρίσεις κάπως, να φροντίζεις να είναι κάτι που θα μου το έλεγες κ από κοντά.
τεσπα, νομίζω ότι άλλοι τόσοι ανεβάζουν πράσινες κ ντέρμπυ κτλ κ όλοι γελάμε. εσύ τι ζόρι τραβάς με εμένα συγκεκριμένα?
εισαι ο μονος που κραταει σφυρι στο αβαταρ του και ηθελα να το δω συνδυασμενο με απειλες.
ερχομουν να ποσταρω σημερινο πρωτοσελιδο πρασινης αλλα τωρα δεν ψηνομαι
χιλιες φορες να δωσω το ευρω μου 2 φορες την εβδομαδα που αγοραζω αθλητικη,στις οπαδικες εφημεριδες παρα να κανω μαγκα τον καθε αρχιδακο σωτηρακοπουλο-χελακη-καρπετοπουλο που πουλανε αντικειμενικοτητα και ειναι οπου φυσαει ο ανεμος
Χίλιες φορές να δώσω λεφτά στον οτέ ή εναλλακτικό και να διαβάζω ό,τι γουστάρω στο ιντερνέ..
μπραβο φιλε
αυριο πρωι που θα παω να πιω τη φραπα μου στο γκετο θα παρω μαζι μου το λαπτοπ:excl:
Κάτι τύπους σαν και σένα είδε η apple και έβγαλε το ipad :P
http://resources.sport-fm.gr/sportfm...28/prasini.jpg
Όπου μας βρίσκει μας γλεντάει λοιπόν :dfinger:
:dfinger:
σα τον πρωταθλητή όταν είχε πει τον μπασκετικό παναθηναϊκό πελάτη ένα πράμα....
Ρε σεις δεν εχει νοημα καθε μερα ενας βαζελος να ποσταρει τον πρωταθλητη και ενας γαυρος τη πρασινη.
Το γέλιο σήμερα το έχουν πάντως και το φως και ο δευτεραθλητής που εξαφάνισαν τελείως από το πρωτοσέλιδο κάθε αναφορά στη τιτάνια προσπάθεια που κάνανε χθες οι άτιτλες πουτάνες μπας και δουν χαρά στα σκέλια.
Βρε ούτε λέξη.....
Μωρέ μπράβο....
Ρειβεν πιστευεις πραγματικα οτι υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στους οπαδους του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου οσον αφορα την αντιμετωπιση τους απεναντι στο αθλημα, την πραγματικοτητα και τη στηριξη σε εφημεριδες?
στους οπαδούς οι οποίοι είναι ανγνώστες αθλητικών εφημερίδων, ναι.
στο σύνολο των οπαδών δεν ξέρω.
http://62.1.2.102/newspapers/2010/4/29/ORA_b.jpg
Εξώφυλλο , ορισμός μιζέριας και κατάντιας. Στάζει καρκίνο μέχρι την τελευταία του λέξη. Ρε χανούμια μήπως να ρίξετε κανα λουκέτο σε όλο το καλυβάκι σας και να το πάρετε πάλι απ' την αρχή; Και δεν μιλάω μόνο για την μπάλα.
Τα νούμερα των πωλήσεων του πρωκταθλητή και της πατσαβούρας του νικοβλακόπουλου τα οποία παραμένουν υψηλά και σταθερά ανεξάρτητα των ηλιθιοτήτων που γράφουν σε σύγκριση με τα φύλλα που πουλάνε ντέρμπι και πράσινη και τις διακυμάνσεις τους θα σου δώσουν πολύ εύκολα την απάντηση.
http://62.1.2.102/newspapers/2010/4/29/DERBY_b.jpg
Καλά ρε μαλάκες,το παραπάνω έπος γιατί δε σχολιάστηκε ακόμα;
Γκουμογιάννης:touched::touched::touched::touched:
to eida xthes to prwi kai sygkinithika :touched:
ρε σεις
http://contra.gr/press/newspapers/30042010/goal_l.jpg
δεν έχω λόγια λέμε
σκετο θριλερ γαμω το σπιτι του
α, ειχε και προταση απο τον ολυμπιακο
αλλα μαντεψτε-δεν πηγε
γιωργο ψυχαρα τριφυλλαρα...