Tι κάνεις κάθε μέρα εφορία λογιστής είσαι κ σύ? Γαμώ τις απανταχού Δου, που για ένα Μ2 πρέπει να τραβηχτεις εκεί λες και δεν γίνεται να το κάνεις στο ΚΕΠ ΜΛΚΣΞΗΔΣΓΦΞΦΣ
Όσο για τη φλόμπα... το αβαταρ μου ειναι η απαντηση.
Printable View
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ, ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑΙ ΡΕ ΘΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά!! Με συγκινείτε!!
Αυτό το ( 28 ) δίπλα στο νικνέιμ μου δε ξέρω τι είναι, θα νομίζει κανείς βλέποντας το ότι είναι η ηλικία μου :rofl: :rofl:
Α, να ενημερώσω τις ΟΡΔΕΣ των μεταλλικών φιλαρακίων μου που με ψάχνουν στο τηλεφώνο, ότι δεν έχω τηλέφωνο (μου το κλέψαν και περιμένω καινούρια κάρτα)!! Όσοι επιθυμούν να μου ευχηθούν τα καλύτερα, ας στείλουν πιεμ, για να μη νομίζω ότι με ξέχασαν και παρεξηγηθώ.
Ευχαριστώ και πάλι, σας αγαπώ όλους, εκτός από όσους με ξεχάσατε οι οποίοι είστε παλιομουνιά.
Xronia Polla ston apo pano!!!!!!!:-D
ωραίος! αντε καλα καψίματα, εγώ έχω γύρω στισ 26 μέρες υπόλοιπο άδειας λολ. Μέχρι πριν 3 μήνες είχα υπόλοιπο άδειας από το 2007
Χρονια πολλα ΣΚΑΤΟΠΑΠΠΟΥ. Σε δυο χρονακια φτανεις την ηλικια που εχει τωρα ο Μπερνιν, δηλαδη τα ΤΡΙΑΝΤΑ, ακους μπερνιν? Αρχισε η αντιστροφη μετρηση, το ξερεις ε? Τωρα πρεπει να βρεις μια σοβαρη και οχι τοσο ομορφη κοπελα, να κανεις δυο παιδια μεχρι τα 35, να κοψεις το μεταλ και τη μαλακια (το δευτερο σου επιτρεπω γιατι θα αυτοκτονησεις) και να μη σου σηκωνεται οσο τωρα. Α και να πας γηπεδο καθε βδομαδα να βλεπεις τα Φαρσαλα ε.
Χρόνια πολλά Amnesiac._28 (cm????),
ότι πιθυμας, καυτά ατσάλια κλπ ;)
χάπη μπέρθντέη :pink:
Χαχαχαχαχα :thumbsup:
Χρονια πολλά νεαρέ, είθε το ΘΡΑΣ να σου δείχνει πάντα το δρόμο :!:
μλκα νειζουμ το λινκ ειναι ερωτικού περιεχομένου? μην γινω ρομπα στη δουλειά. χρονια πολλά ρε συ!
Να το ρισκαρεις.:roll:
χρόνια πολλα στην πασταφλώρα μας, που της αρεσει το μπόλοκς με τους καγκουρες τς λαρσας. να ζήσεις σα τα ψηλα βουνα.
h loukritia [aka. ikonozoumeni] exei kavles k den exei piasei akoma to farmako opote pera tou oti trivete se diafora meri, mou exei ri3ei sto patoma olokliro to ena grafeio. :fear:
χρονιαν πολλαν στα 2 τα παιδιαν!
thrash fucking metal with balls
Tag στο last.fm
Δε σας χαλασε!!!:pink::pink::headbang::headbang:
afou otan itan mikri den 8elane oi alloi na tin stirosoume k afou par' oles tis kavles k to pri3imo den ka8ete na gami8ei ti na kanw? na ka8ome na tin akouw na mourmouraei se olo to spiti?
΄Οχι ρε, γάμησέ την.
Xronia polla stous eortazontes!!!
ρε, είναι κ τα σούπερ μάρκετ κλειστά αύριο?
οχι απ οσο θυμαμε....
...επισης ο Κουρκουμπας ειναι θλιμμενος
Ναι afaik.
με μπριΤΖΟλα δε γινετε δουλεια?
Ρε συ, γενικά οι γάτες δεν κάθονται. Τις σβερκώνουν οι αρσενικοί (αφού αφενός ξεμαλλιαστούν ποιος θα την πρωτοχαρεί, κι αφετέρου της μιλήσουν σταράτα για τις προθέσεις τους), καθότι η γάτα το παίζει μονίμως δύσκολη, και ουσιαστικά μιλάμε για βιασμό. Δεν έχω δει/ακούσει για γάτα που να κάθισε με τη θέλησή της.
Την πήγες σε γάτους, να μυριστούν κτλ?
(με έχει χαζέψει το χαπάκι που λες! :Ρ)
e treis-teseris fores to prospa8isame k me gatous, giati i8ela na ginw k giagia, alla pou.
vasika opws mou eipe i ktiniatros [i opoia 8elw na anaferw pws ine i pio glikia gothou pou exw dei pote] i gata mou apokliete na katsei pote na tin pidi3oun, opote to 3exasame to 8ema sex.
ποστ πιξ οφ γιορ κτηνιατρος.
nta3 ise paaaara poli makria.
@mits, k na epeze pic epidi exw katakri8ei gia tis gothoudes pou exw anevasei allou den 8a sas edina pote tin xara na tin xalvadiasete :)
Γλυκια γκοθου κτηνιατρος που γουσταρει η λειντικιλλερ. Φεικ ακκαουντ ιρλ?
1) Μην είσαι χαζή, πόσταρε την κτηνίατρο.
2) Πάρε άσπρο γάτο, πες τον Καστράτο και δίνε του φαί. Έτσι για το όσομ.
αυτά είναι :smoking:
θεότητα ο τύπος
έχουμε το ίδιο πικ απ.. ένα από τα πικ απ του δλδ:-|