Quote:
Originally Posted by epp355
o samaras einai gamw tous paixtes, exei gamw tis texnikes alla prepei na doulepsei ligo ti pasa tou giati toylaxiston sta paixnidia me tin e8niki elpidwn pases dn edine :P
Printable View
Quote:
Originally Posted by epp355
o samaras einai gamw tous paixtes, exei gamw tis texnikes alla prepei na doulepsei ligo ti pasa tou giati toylaxiston sta paixnidia me tin e8niki elpidwn pases dn edine :P
ΑΥΤΟ ακριβως που λεει ο Φινναν (αχαχα)
Στο ματς Ελπιδων Ελλαδα - Ουκρανια, περναγαμε με τον Ταβερν απ εξω και μας τη βαρεσε και μπηκαμε.
Ειναι καλος παικτης αλλα στην Ελπιδων δεν εδινε ουτε απ το ενα ποδι στο αλλο πασα.
χεχεχ
Μικρός είναι ακόμα θα μάθει.
Στην επιβεβαίωση ότι βρίσκεται σε επαφές με την Λιόν προχώρησε ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος μάλιστα εξεδήλωσε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Ο μέσος του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στον δικτυακό τόπο της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού, είπε τα εξής:
«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, όχι όμως και στο διεθνές στερέωμα. Και εγώ θέλω να φτάσω σε κορυφαίο επίπεδο. Ξέρω ότι η Λιόν ενδιαφέρεται για μένα.
» Και είναι αλήθεια ότι πρόκειται για έναν σύλλογο που και εμένα με ενδιαφέρει. Την αντιμετώπισα πρόσφατα στο Champions League. Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο, άλλωστε τα αποτελέσματά της μιλούν από μόνα τους.
» Ξέρω και για το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων, όμως πρέπει να ομολογήσω την προτίμησή μου στη Λιόν. Την παρακολουθώ στενά και μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίον αγωνίζεται.
» Για την ώρα συζητάω μαζί της, ωστόσο θα προτιμούσα να μην πω τίποτα για να μην επηρεάσω την πορεία των διαπραγματεύσεων. Προσωπικός στόχος μου είναι η εξέλιξη της καριέρας μου, όσο το δυνατόν συντομότερα.
» Δουλεύω πολύ, δίνοντας πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου. Είναι τιμητικό για μένα να φτάσω τόσο ψηλά και αυτό που πλέον θέλω είναι να πλησιάσω την τελειότητα.
» Εάν μπορέσω να προοδεύσω στην καριέρα μου θα οφείλεται στη δουλειά μου και μόνο».
thn ethnikh Ellados?
liverpool re :P
mounia
yeap, that's the spirit :P
http://www.maxiturkey.com/blogs/wp-c...l-istanbul.gif
Έχω ακούσει οτι είναι φοβερός παίχτης και τον χαρακτηρίζουν και ως νέο Redondo.Quote:
Το 19χρονο μέσο της Μπόκα Τζούνιορς Φερνάντο Γκάγκο έχει βάλει στο στόχαστρό της η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο νεαρός Αργεντίνος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας του τάνγκο και μάλιστα έχει χαρακτηριστεί νέος Γκουαρδιόλα.
Που ναι ο Μπίσκαν, οεο που ναι ο Μπίσκαν....Quote:
Originally Posted by Angelcurse
kanei epelash sto thgani feugontas apo thn amyna,mpas kai katalabei o malezani poia einai h 8esh tou sto gypedo
elpizw to thread na einai kai gia metagrafes B ethnikis....
o kouloxeris ston ari.idi ekane dilwsi oti paei se mia e3isou megali omada pou ipostirize apo mikro paidi!
pwpw de ntrepontai otan ta lene ayta?!
edw o gnwstos eksigiantis proedros ellinikis omadas mikros itan atletiko madritis,.... oi ypoloipoi 8a kollisoun stis gnwstes ellinikes ?????
giayto eixe kanei kai tatouaz to sima tis :moutza:
to eixes dei esy, pou to eixe apo mikros to tattooQuote:
Originally Posted by Eulogy
partin pisw :moutza:
provata gavroxanoumia
eixe o ntemhs prin paei sthn atletico tatouaz to shma ths? :shock: