Ο ορισμός του BOOM HEADSHOT!
Printable View
Η φωτογραφια σαν φωτογραφια του καιομενου Δια ειναι εντυπωσιακη. Απο κει και περα, πιο πολυ συμφωνω με την ενι, παρ οτι ενα σκιρτημα στα ακροδαχτυλα το νιωσα φευγαλεα. αναλογιστηκα στην συνεχεια ομως πως ο συγκεκριμενος οπως και καθε αντιστοιχος αποτελουν πιονια. Και οσο μουνοπανο και φασιστας ή πουλημενος να ναι, παραμενει πιονι. Και μαλιστα πιονι το οποιο εχει πουληθει για 1000, 1500 ευρω και εχει ξεχασει την ταξικη του συνειδηση. Τραγικο ακομα πιο πολυ.
Υπάρχουν πολλοί αξιοπρεπείς τρόποι να εκπορνευτείς για να βγάλεις τα προς το ζην
Η ντροπή δεν είναι δουλειά
Φαγητό, στέγη, χρήματα, κοινωνικότητα, ιδιωτικότητα όλα μπορούν και να πουληθούν ή να σου τα πάρουν με τη βία.
Μόνο η αξιοπρέπεια πουλιέται και χαρίζεται αλλά δεν ληστεύεται.
Ενταξει λεμε, στην κλιμακα εκπορνευσης ειναι χαμηλα να γινεις μπατσος. Αν και σε μεγαλα τμηματα του πληθυσμου αυτης της χωρας δεν ειναι καθολου ετσι. Σιγουρη δουλεια, ασφαλιση, χαλαρη αρκετα αν βολευτεις. Καριερουλα και τα τυχερα σου και σιγουρα στα 20 μισθος και ολο και θα καλοπαντρευτεις. Σε συνθηκες αβεβαιοτητας που ζουμε, φανταζει αρκετα πιο σιγουρη. Αυτο για την αξιοπρεπεια δεν το καταλαβαινω φιλος. Προσφερει στο συστημα την εργασια του και το στηριζει μεσω αυτου και λαμβανει την αντιστοιχη αμοιβη, λεμε τωρα. Ρωτα και τις πουτανες με το ζορι αν δεν τους εκλεψαν την αξιοπρεπεια οταν τις αναγκασαν στην πορνεια.
Προσωπικά δε θεωρώ αναξιοπρεπή κάποιον που κάνει από εξαναγκασμό.
Η επιλογή του να δέρνεις τον κόσμο είναι δική σου όμως
αν της εκλεψαν την αξιοπρεπεια. Οχι αναξιοπρεπη. Μου φαινεται εχει διαφορα.
δεν δερνουν ολοι. Και οσοι δερνουν ειναι δικια τους επιλογη; εκτος αν μιλαμε για αυτους που το γουσταρουν μονο.
http://oi55.tinypic.com/2lmxf1g.jpg
:touched:
omoiotites aka swsies
me
blast from the past
Spoiler
Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να πεις ότι έχεις κάτι προσωπικό με τον καθένα τους.
Ναι, μπορεί να μην έχω βρεθεί σε συγκρουσιακή κατάσταση ποτέ, και ναι, λογικά αν βρισκόμουν θα ένιωθα κι εγώ έτσι επιτόπου, αλλά επίσης κάποια στιγμή θα το έβλεπα ψύχραιμα και η γνώμη μου δεν αλλάζει: ο κάθε αστυνομικός είναι ένα πιόνι του συνολικού μηχανισμού, υποκινείται από την εκπαίδευση και τις εντολές του. Μπορεί να έχει επιλέξει να δέρνει, αλλά τη δυνατότητα του τη δίνει ο κρατικός μηχανισμός που τον οπλίζει και τον ενθαρρύνει να το κάνει. Δεν πρόκειται να χαρώ για πόνο αστυνομικού.
Επίσης δε λέω ότι δεν έχουν προσωπική ευθύνη, αλλά δεν έχει νόημα να αισθάνεσαι έτσι απέναντι στον καθένα τους προσωπικά, αλλά στο θεσμό, και απέναντι σε όσους παρατυπούν. Πρακτικά μπορεί να είναι όλοι, αλλά ακόμα κι έτσι αυτό δε σημαίνει ότι τους αξίζει πόνος και θάνατος, αυτό σημαίνει ότι τους αξίζει απομάκρυνση από τους δρόμους, τιμωρία και καθαίρεση από το αξίωμά τους. Το οποίο θα πραγματοποιούταν αυτόματα εάν η πολιτική του κράτους έδινε έμφαση όντως στην προστασία του πολίτη και του δημοσίου συμφέροντος κι όχι στην καταστολή και την κατάπνιξη αντίστασης και αντιφρονούντων.
βρεθείτε και σε καμιά συγκρουσιακή κατάσταση βρε παιδιά
τζάμπα είναι