Μικρός Πρίγκηπας.Quote:
Originally Posted by ifinoi
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Printable View
Μικρός Πρίγκηπας.Quote:
Originally Posted by ifinoi
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
το 'χουμε ξαναπεί;
"Θυμηθείτε τον Exupery, τον "αγιο", που μιλούσε βαθυστόχαστα αφ' υψηλού, αλλά η του οποίου η αλήθεια βρισκόταν στον τριπλό ρόλο του μιλιταριστή, του πατριώτη και του ηλιθίου."
ta gene8lia ths infanta.
ap ta pio agaphmena paidika paramy8ia
wilde.
sta8era k dynata.
To μιλιταρισμό της υπόθεσης υποθέτω τον βλέπουμε στο Πιλότος Πολέμου?Το διάβασα πριν πολύ καιρό αλλα αν θυμάμαι καλά το βιβλίο ήταν κάθε άλλο παρά μιλιταριστικό.Και μου φαίνεται περίεργο που η λέξη πατριώτης (και όχι σοβινιστής πχ) τοποθετείται δίπλα στις λέξεις μιλιταριστής και ηλίθιος.Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
Tom Robins - Το άρωμα του ονείρου.
(στο καπάκι μετά από το τελευταίο του "Αγριεμένοι Ανάπηροι Επιστρέφουν από Καυτά Κλίματα).
Quote:
Originally Posted by Griffith
εμένα απ' την άλλη καθόλου.
[quote=Kingdom Gone]Quote:
Originally Posted by Griffith
εμένα απ' την άλλη καθόλου.[/quote:1ncs6j8c]
Θα είχε πλάκα να το συζητούσαμε πάντως :/
On topic, nr :
Dashiell Hammett - The Dain Curse
Άψογο.
Quote:
Originally Posted by Atheist
Ha, aythn thn eksairesh eixa skeytei enw egrafa to post alla ype8esa oti 8a katalabainate to point mou.
Mikros prigkhpas :touched: :pink:
Αλεσσάντρο Μπαρίκκο "Ωκεανός"
ακόμα ένας που είδε το φωςQuote:
Originally Posted by Shadowking
ευγε
Αυτό ναι ωραίο ε. Αλλά όσο έχω διαβάσει η Βιλα (και μαλλον και ο Χορός) μου αρέσουν λιιιιίγο περισσότερο.
to "pousteue kai mi ereuna" tou panousi. diavazetai ipereuxarista, ta leei wraia k kanei sinexws xaritwmena paignidismata me omoixa. exei kapoia dikia alla einai poli knites-oriented gia ta gousta mou
ε όχι και να πεις knites-oriented τον πανούση, θα πέσει φωτιά να σε κάψει ρε μαλάκα.
giati to legeis?