Έλατε τώρα που είναι εύκολο!
Printable View
τώρα είναι κλεψια, είναι ήδη σπασμένο. πάντως αν μιλάς τόσο και όπως ποστάρεις θα είναι μια ανακούφιση για όσους συναναστρέφεσαι μέχρι να γιάνεις ( :pink: γενικά)
koita !!!! sou kanei kai plakitsa na noiwseis kalutera :)))) :DDDD: D::D:DD: DD:DDD :))))))
:pink: :pink: :pink: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΠΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ :pink: :pink: :pink:
ontopic twra
kathe mera skotwnw apo ~5 kounoupia me th palamh mou, syntoma kai me tsopstiks. mou to afierwnw
εγω θα μπορουσα ισως να του σπασω το σαγονι γιατι ειμαι νταης, αλλα απο τα πρωτα ποστς το 2005 εχει ταχθει υπερ της αποψης περι καθυστερημενων που περπατουν σε κυλιομενες, οποτε δεν πειραζουμε ποτε ΑΔΕΡΦΙΑ.
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση ικόνοκλαστ!
Πόσο σου λένε ότι θα πάρει για να ξεμπερδεύεις?
φωτογραφία??
φωτογραφίαι μετά τις γάζαι αν θες γιατί τώρα βλέπω το πρήξιμο και τρομάζω ο ίδιος.
Spoiler
ενι, αυτο λένε πράγματι :pink:
animae, γύρω στις 20-30 μέρες ξεκινάς σταδιακά να τρως κάτι άλλο απο βελουτέ, πλήρης θρέψη γύρω στο 6μηνο.
σαμπρελ, γεννηματάς πασοκάρα. Μπήκαν λάμες απο τιτάνιο, γύρω στο 1,5-2cm.
:(
Μια χαρά κυριλέ σε όλα τα επίπεδα και για το λαό. Ο λόγος που deggials, μάνους/τζήμερους κλπ αλητεία θα σας γαμάμε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στην δημόσια περίθαλψη. :)
ΓΝΑ πήγα κι εγώ για το πόδι μου, το είδαν χειρούργος και ορθοπεδικός (2 ώρες μετά), λίγο μπεταντίν, επίδεσμος και σπίτι. Μάλιστα ο τελευταίος καραγκιόζης επέμενε να το πατάω και να περπατάω κανονικά όσο μπορώ, γαμώ το μουνί της μανούλας του. Πέντε ημέρες μετά που το ξαναείδαν (άλλοι γιατροί), με έκραξαν που δε μου έδωσαν αντιβίωση/αντιφλεγμονώδη αρχικά, ούτε καν αντιτετανικό και, φυσικά, το πόδι παρέμεινε με οίδημα και φλεγμονή για κανά 2μηνο. Ψόφος.