ο μοζίλας έχει cached το προηγούμενο logo.
Printable View
ο μοζίλας έχει cached το προηγούμενο logo.
το σκεφτηκα κιαυτο αρχικα,αλλα εχω το ccleaner να τα καθαριζει ολα αυτοματα μετα απο καθε κλεισιμο
Πάντως το τριφύλλι είναι ένα με το logo, δεν είναι από πάνω. Κι αυτό το logo έχει αντικαταστήσει το παλιό logo στο server. Οπότε για κάποιο λόγο έχει κρατήσει το παλιό εσένα και στο δείχνει.
Δηλαδή κάνεις Сtrl+F5 και συνεχίζει να δείχνει το σκέτο;!
Τρελή βρόχα..
Χα mOOn@ki@.. νομίζατε ότι τέλειωσε ο χειμώνας ε..? :mrgreen:
ρε ελεος και μ'αρεζει η βροχή
ηρθε η κολλητή μου που εδώ και 6 μήνες μένει ιρλανδία, εδώ, για μια μέρα μόνο για να πάει στην τράπεζα και δεν μπορώ να βγω με την κωλοβροχή και τον κωλογυψονάρθηκα να πιούμε κάνα ουζάκι όπως τον παλιό καλό καιρό.
:cry:
Λειντικιλλα δηλαδη ηρθε η κολλητη σου απο Ιρλανδια για μια μερα Ελλαδα on St. Patrick's Day? Καποιος να φτιαξει ενα fail motto παρακαλω.
πόρνη βροχή.
Βρήκα χοντρό ορθογραφικό μου σε παλιό θρεντ. :fear:
παρακαλείται ο sympo να πα' να γαμηθεί, θα το ξαναζητήσω μια μέρα το spelling nazi :headbang:
έφαγα ένα σκάλωμα τώρα που ασχολούμε με τους συλληφθέντες και είπα στην αδερφή μου να μου κατεβάσει κάτι νόμους.
περίμενα να 'ναι 3-4 σελίδες, αλλά τελικά ο ένας -περι αλλοδαπών ήταν 150:shock:
τελικά έκατσα και τον διάβασα.
150 σελίδες μαλακίες.
αλλά έχω μια απορεία όποιος ξέρει.
όταν δίνεις για νομική διαβάζεις όοοολους τους νόμους ή μόνο αυτούς με τους όποιους θα ασχοληθείς.
πχ ποινικό κλπ?
διαβάζεις μόνο αυτούς που σου αρέσουν, και μετά κανονίζεις μετατροπή των ποινών ανάλογα με το τι ξέρεις.
Έχει κανείς κανένα λινκ στο οποίο βάζω την θερμοκρασία που θέλω και μου δείχνει την αντίστοιχη πυκνότητα του νερού; Θα το εκτιμούσα
http://www.csgnetwork.com/h2odenscalc.html
Exw kai enan pinaka kapou nomizw, an den kanei to site.
thaaanx
απο τα πιο βαρετα ραντεβου εβερ χθες,εντελως ηλιθιο ατομο.εκατσε η κατασταση αλλα φευγουμε τρεχοντας γιατι μιλαμε για μεγαλο ζωο.
Ας δωσει τα "χαιρετισματα" μου στο γνωστο "κρου" που μου εχει αγαπη.:-D