Originally Posted by Dragonlord
Καλά ρε παιδί μου, αλλά και πάλι, δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι προσπαθείς να αποδείξεις και γιατί προσπαθείς να πιαστείς από το παραμικρό. Στην τελική, υπήρχε και παλιότερα (όσο έλειπα) θέμα με διαρροές κειμένων από τα κρυφά, κανείς δε σκέφτηκε να πει να αλλάξουν όλοι pass γιατί προφανώς θεώρησαν ότι γίνονταν c/p επίτηδες. Ε, όπως λέω και παραπάνω, δεν θεώρησα πως έχει νόημα ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, που βρισκόμασταν μέρες πριν το κλείσιμο των κρυφών, να ψάχνω να βρω αν κάποιος του τα έδειχνε ή του είχε δώσει pass ή αν όντως ήταν hacking όπως έλεγε ο ίδιος. Ό,τι ήταν να δει το είχε δει ήδη. Αντίθετα, εσύ που λες ότι "Γενικά πάντως υπήρχαν ενδείξεις κάμποσες από τότε ότι ήταν όντως χακιά - μπορούσαν να γίνουν πραγματάκια", δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με έπιασες να μου πεις ξέρεις νομίζω ότι έγινε αυτό κι αυτό, αλλά το κράταγες για τον εαυτό σου και έρχεσαι τώρα, κατόπιν εορτής, στην ουσία να υποννοήσεις ότι κι εγώ τα είχα υποψιαστεί όλα αλλά δεν έκανα τίποτα επίτηδες. Και δεν είναι ότι είσαι κανας άσχετος, έχουμε διοργανώσει το πρώτο er fest μαζί, κι ακόμα και σήμερα moderator του φόρουμ είσαι, αν δεν το κάνεις εσύ ποιος θα το κάνει;
Για να μην πω ότι αποδεικνύεται ότι δεν ενέκρινα αυτό που έκανε ο ikonoklast από το ότι πήγα στο irc κατευθείαν και του είπα να το κατεβάσει (η απάντησή του ήταν συγκεκριμένα "θα το σπαμμάρω παντού"), του ζήτησα εν τέλει να μου δώσει τουλάχιστον λίγο χρόνο να το σκεφτώ, ζύγισα τα πράγματα και σκέφτηκα ότι εφόσον δεν μπορούσα να ξέρω πώς πήρε πρόσβαση, θα έκρινα την απόφαση να τα ποστάρει. Και εκεί είπα ότι, οκέη, ανήθικο αυτό που έκανε γιατί ήταν κρυφά τόπικς, από την άλλη ανήθικη και η υποκρισία του atheist, αν ήταν να τιμωρήσω τον έναν για ανηθικότητα ξερωγώ θα έπρεπε να τιμωρήσω και τον άλλο, οπότε και με δεδομένο το τι θα επακολουθούσε με fake accounts κλπ σύμφωνα με τον ίδιο τον ikonoklast (δε θυμάμαι αν μου είπε για fake, πάντως αυτό το θα το σπαμμάρω παντού έτσι το κατάλαβα), είπα να νίψω τα χείρας μου και να κριθεί ο καθένας από τις πράξεις του. Όταν βεβαιώθηκα για phishing scam από τον ikonoklast όμως, αυτό ήταν κάτι πολύ διαφορετικό.