Αν και εισαι ''αιρετικος'', παιζεις εξαιρετικη μπαλα :thumbsup:Quote:
Originally Posted by Ruthless
Κατα τ αλλα προσκυναμε Ryche. Μεχρι και το 94. Μετα χαος.
Printable View
Αν και εισαι ''αιρετικος'', παιζεις εξαιρετικη μπαλα :thumbsup:Quote:
Originally Posted by Ruthless
Κατα τ αλλα προσκυναμε Ryche. Μεχρι και το 94. Μετα χαος.
ναι ρε παιδί, αλλά έχεις μέσα τάργκετ ερ8, πώς γίνεται να μη σου αρέσει το επ και το γουώρνινγκ; χελμ, όταν σε ξαναδώ, θύμισε μου να σε κουτουλήσω.
λολ. Αυτο ημανε ετοιμος να γραψω σε Edit.
Το EP ρε. Απ' τα τελειοτερα ντεμπουτα στον τομεα της μουσικης (ξερω υπερβαλλω).
Ε ναι. Δεν είναι δυνατόν να αρέσει σε κάποιον το "Target: Earth" και όχι τα δύο πρώτα Queensryche (να μην πω και το "Rage For Order").Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
O Helm απλώς επιβεβαιώνει ότι είναι καμένος (κάτι αντίστοιχο με τον Jim Dandy Mangrum δηλαδή), αλλά γι' αυτό τον αγαπάμε. :P
Όχι όμως το mindcrime λέμε.
Ναι, EP και Warning αλλά ως εκεί. Ε δε λέω με τρελαίνουν οι Ryche επειδή έχουν μιάμιση καλή δουλειά και τα άλλα δεν μπορώ να τα ακούω. Σα να έβγαινα να λέω γουστάρω Bathory το 90 επειδή μέσα σε όλα τα άλλα βγάλαν και ένα Hammerheart(και μισό καλό Blood Fire Death).
:shock: :shock:
Καλά από ότι φαίνεται είμαι από τους λίγους που ασχολούνται με obscure 80's Heavy Metal και πιστεύουν ότι η δεκαετία του 90 είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική για το είδος.Quote:
Άστε που το 90 για ιδεολογικούς λόγους και μόνο δεν μπορώ να το δεχτώ σε σύγκριση.
Ε εγώ συμφωνώ μαζί σου (με το πρώτο τμήμα) αλλά θα φάω και άλλες κουτουλιές.Quote:
Μα εμένα δε μου άρεσε το Mindcrime. Γενικά δε με τρελάναν ποτέ αυτοί.
Quote:
O Helm απλώς επιβεβαιώνει ότι είναι καμένος (κάτι αντίστοιχο με τον Jim Dandy Mangrum δηλαδή), αλλά γι' αυτό τον αγαπάμε.
Ναι οκ αλλά γιατί τι έκανα? Είπα κάτι πολύ περίεργο? Πχ είπα ότι οι Sentinel Beast (Depths of Death, 1986) καταστρέφουν το Mindcrime δεν το είπα. Αλλά είναι αλήθεια.Quote:
χελμ, όταν σε ξαναδώ, θύμισε μου να σε κουτουλήσω.
εντιτ: ααα α α ναι Ruthless, καθάρισα λίγο την υπογραφή σου από άσπρα εικονοστοιχεία, αν θες!
http://www.locustleaves.com/ruthless.gif
Αυτά τα λές για να κερδίσεις την εύνοια του Witchkiller, ύστερα από το ασύλληπτο που είπες περί ανωτερότητας των Satan's Host έναντι των Jag Panzer (που, ΟΚ, μετά το Fourth Judgement ούτε εγώ τους έχω για τόσο θεούς). :PQuote:
Originally Posted by Helm
χαχαχ Helm θεός, να σου δώσω δουλειά για logo να μου φτιάξεις; =p
Thx αλλά τώρα σκεφτόμουν να το αλλάξω ούτως ή άλλως Helm.
A ναι, και καθότι γίναμε πολύ ον τόπικ εδώ, κάντε σπλιτ κατά προτίμηση. Κατά τα άλλα:
http://img510.imageshack.us/img510/1639/121723mi0.jpg
:dfinger:
Τεράστιο EP. Και μάλλον το μόνο σοβαρό πράγμα που έβγαλε η γειτονική χώρα.
Αυτό το από πάνω πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να επανακυκλοφορήσει (ή μάλλον να κυκλοφορήσει κανονικά), με βελτιωμένο ήχο κ.λπ. Το 'χω βρει σε mp3 σε γνωστό φόρουμ-κατεβαστήρι και όντως ο κιθαρίστας είναι απίστευτος.
:)
Οι Panzer είναι γαμώ, αλλά ένας δίσκος προς έναν κανένας τους δεν νικάει το Metal From Hell. Συνολικά κάνανε περισσότερη δούλευα φυσικά. Δε ξέρω τι γουστάρει περισσότερο ο Witchkiller, οι δικές μου οι προτιμήσεις δεν δημιουργούνται ούτε αλλάζουν εύκολα.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Το Thunderway εγώ το βαριέμαι, εντάξει το curiosity value επειδή είναι από την Αλβανία, αλλά είναι λίγο παραπάνω helloween-happy από ότι πρέπει για τα γουστα μου.
http://img377.imageshack.us/img377/9100/1369565ua6.jpg
Αυτό εδώ είναι ένας φοβερός δίσκαρος παιδιά.