Φαινεται αδυνατη και τηλεοπτικα. Και βασικα ανδρογυνο σωμα, χωρις καμπυλες, ανεξαρτητα βαρους.
Μου αρεσε επικα στον εξορκισμο της Εμιλυ Ροουζ.
Printable View
Φαινεται αδυνατη και τηλεοπτικα. Και βασικα ανδρογυνο σωμα, χωρις καμπυλες, ανεξαρτητα βαρους.
Μου αρεσε επικα στον εξορκισμο της Εμιλυ Ροουζ.
που να δεις και στο σημερινο που εχει την εχει σε σκηνη με τα εσωρουχα.αδυνατος αντρας με κεφαλι γυναικας....
καλουτσικο το επεισοδιο.take it.
Spoiler
Πολύ ωραίο.
απλα καλο
κατι λειπει στη season και δεν βλεπω να το βρισκει μεχρι τελος :-(
Μαρεσε περισσοτερο κι απο το προηγουμενο που φαινομενικα ειναι το "καλυτερο" της σεζον. Στο προηγουμενο με ενοχλησαν λιγο οι οχι συνηθισμενες αμερικανιες που ειχε, σε φαση γινονται ολα οπως πρεπει για να μην τον πιασουν τελικα τον Dexter, ενω το τελευταιο ηταν πιο "ρεαλιστικο", οσο ρεαλιστικο ειναι κατι σε ενα συμπαν με εναν serial killer που δουλευει Forensics Miami Homicide Fuck Yeah. Επισης, πηγαν να καθαρισουν το σπιτι του Boyd, δε θα βρουν εκει περα δηλαδη τριχες Dexter? Η δε θα κανουν πληρη ελεγχο γιατι "ελα μωρε τωρα σιγα να πουμε"?
Kι αν βρούνε, τι? Μπάτσος είναι και παρευρισκόταν στην έρευνα.
Θα παει μαζι τους στην ερευνα για τον Boyd? Τεσπα, παραδειγμα εφερα, το θεμα ειναι πως γενικα δε γινεται ουτε ενας ελεγχος τηλεφωνικων κλησεων του Dexter, καπου να βρουν μια τριχα του που δε θα πρεπε, κατι ρε παιδι μου. Τι σκατα μπατσοι ειναι, που ειναι η διαφανεια :P
Ε.. πόσο καλά είδες το επισόδειο? Πήγαν ήδη σπίτι του μπόυντ.. και ήταν κι ο ντέξτερ εκεί.
Χμμμμ δικιο εχεις, το σκεφτηκα κατα τη διαρκεια του επεισοδιου και μου μεινε η σκεψη. Τι μαλακας.
Τεσπα, καταλαβες τι εννοω γενικα, για αλλες φασεις
Ποιο αρχιδι μουτζωνει, ενα λαθος καναμε γαμω το σπιτι σου
Kαποιος παιζει με τις μουτζες, lol. Οχι εγω παντως.
Στο τελευταιο κι εμενα φιξ κατι αντιστοιχο μου αρεσε. Αρχιζει να τον αφηνει πιο εκτεθημενο για να γινει ο κακος χαμος στη συνεχεια. Νο μορ ευκολα κ βολικα πραγματα.
Εγώ πάλι κόλλησα σε άλλο(αν και ίσως είναι λίγο άκυρο):
Στο προηγούμενο επεισόδιο ο βιαστής της Λούμεν μίλησε από το τηλέφωνο της με έναν συνεργό του λίγο πριν τον σκοτώσει ο Ντέξτερ ο οποίος στο επόμενο επεισόδιο έψαχνε τους υπόλοιπους.
Η αποθηκευμένη τελευταία κλήση του κινητού δεν θα τον βοηθούσε σε τίποτα?
Κι εγω το σκεφτηκα. Αλλα δεν προλαβαν να καθαρισουν το χωρο και την τελευταια στιγμη σκηνοθετησε ο Ντεξ το crime scene. Καπου εκει δεν θυμαμαι αν προλαβε να παρει το κινητο. Ισως να εμφανιστει ως κλου αργοτερα με ελεγχο του αρχειου κλησεων, ξερω γω....
Βασικά να το έχει αφήσει στο crime scene δεν παίζει γιατί θα βλέπανε κλήσεις στο κινητό του Ντέξτερ(από την Λούμεν) και θα εμφανίζονταν σαν κλήσεις του δολοφονηθέντος στον Ντέξτερ ή έστω να υπάρχει στο address book